Nirgal Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Αναμένω: α) Στη χειρότερη περίπτωση: Νόμπελ. β) Στην καλύτερη περίπτωση: πωλήσεις περισσότερες κι απ' όσες έχει πετύχει η Βίβλος και ο Κινγκ μαζί. Αν πέσω έξω στις προβλέψεις μου θα κλειστώ σε μοναστήρι (με μοναχές). 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Με πέθανες, ρε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Με πέθανες, ρε! Τι θέλεις να πεις; Δεν με πιστεύεις; Θα τα πούμε σε 10 χρόνια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Νομίζω ότι εγώ σε πιστεύω περισσότερο από σένα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. :Ρ Όταν γίνεις διάσημος και πλούσιος, εγώ θα έχω τα δικαιώματα του φαν κλαμπ, μιλημένα-ξηγημένα. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Όταν γίνεις διάσημος και πλούσιος, εγώ θα έχω τα δικαιώματα του φαν κλαμπ, μιλημένα-ξηγημένα. :Ρ Έτσι ξεκινάνε οι καλές οι μπίζνες. Νομίζω ότι εγώ σε πιστεύω περισσότερο από σένα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. :Ρ Με τη Sonya για groupie, νιώθω ήδη νομπελίστας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Νομίζω ότι εγώ σε πιστεύω περισσότερο από σένα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. :Ρ Με τη Sonya για groupie, νιώθω ήδη νομπελίστας. Και κάτι για μπλουζάκια έχει πει και περιμένουμε, στο επόμενο εργαστήριο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) Αναμένω: α) Στη χειρότερη περίπτωση: Νόμπελ. β) Στην καλύτερη περίπτωση: πωλήσεις περισσότερες κι απ' όσες έχει πετύχει η Βίβλος και ο Κινγκ μαζί. Αν πέσω έξω στις προβλέψεις μου θα κλειστώ σε μοναστήρι (με μοναχές). :roflmao: Ειχα καιρο να φχαριστηθω τοσο πολυ ενα σχολιο! Edited December 20, 2012 by laas7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esperos Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Να γυρίζω ταινίες τα βιβλία μου με τον Παπακαλιάτη πασχίζοντας να του εξηγήσω ότι έχει αντιληφθεί εντελώς λάθος το σενάριο μου και να αφήσει την μητέρα και την αδελφή του ήρωα μου ήσυχη!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts