abuno Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 (edited) ***Αφαιρέθηκε μετά από αίτημα του συγγραφέα*** Edited August 19, 2013 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 (edited) Υπήρχαν αποξηραμένα φρούτα και εκλεκτά τυριά που τα συνόδευαν σος γαρίδας και μοσχολέμονου. Ακολουθούσαν μικρά μπρουσκέτα αλειμμένα με φρέσκο βούτυρο κάστανου και μπαστουνάκια τηγανητού αγγουριού με σουσάμι. Σαλάτες με ρόκα μέσα σε φωλιές παρμεζάνας πασπαλισμένες με ιταλικό ξύδι βαλσάμικο, καβουρντισμένο κουκουνάρι και παπαρουνόσπορο. Τη σκυτάλη έπαιρναν τα ζυμαρικά. Πένες με σοτέ μανιτάρια ανακατεμένες σε πέστο μανιταριών, πασπαλισμένες με φρέσκα φύλλα βασιλικού. Τορτελίνια με άσπρη σάλτσα σβησμένη με σαμπάνια, συνόδευαν τα καλοψημένα στήθη γαλοπούλας που είχε μαριναριστεί σε κονιάκ, λεμόνι και αρωματικά μπουκέ γκαρνί.. Και τέλος, σοκολάτες Ελβετίας και καραμελωμένοι ξηροί καρποί. Μας κόλασες, Μεγαλο-Παρασκευιάτικα... edit: Δεν μου βγαίνουν emoticons στο post. Edited May 3, 2013 by Πυθαρίων 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Καλή ατμόσφαιρα με καλή γλώσσα. Ωστόσο, οι διάλογοι μού φάνηκαν βιαστικοί και αμήχανοι. Επίσης, στο κελλάρι η εύρεση του υφάσματος φαντάζει πολύ βολική. Νομίζω αν δουλέψεις αυτά τα σημεία θα βελτιώσεις πάρα πολύ την ιστορία σου. Σ'ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Μου άρεσε η ιστορία σου. Είχε αυτή την όμορφη αισθητική κομψότητα που θα ταίριαζε στη γαλλική αριστοκρατία, αρχικά. Εκτός απο το σημείο που θεωρώ ως λίγο κουραστική υπερβολή, την περιγραφή όλου του μπουφέ χωρίς ουσιαστικό λόγο στην εξέλιξη της ιστορίας και εκτός του ότι πολύ γρήγορα, έχεις αποκαλύψει στην ιστορία τι είναι αυτό που λείπει απο το κρασί και αμέσως μπορεί κάποιος να το φανταστεί. Φαντάζομαι ότι ίσως να σου άρεσε περισσότερο αυτή η εξέλιξη. Σε ευχαριστώ πάντως την ευχαριστήθηκα απο την αρχή μέχρι το τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts