Δημήτρης Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 (edited) Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon Indigo - Graham Joyce Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley Αλλοι - James Herbert Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow Ring - Koji Suzuki Αποκαλυψη - Bentley Little Ήδη νεκρός - Charlie Huston Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley Νεκροσκόπος V - Brian Lumley Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker Νανούρισμα - Chuck Palahniuk Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist Ο φύλακας - Sarah Langan Αθώο αίμα - Graham Masterton Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman Λεβιάθαν - Ian Edginton Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Ο ύμνος - Graham Masterton Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Ξαναέφτιαξα την λίστα χωρίς το λάθος που επισήμανε ο Electroscribe και 65/81 για μένα. Μερικά από αυτά πάντως δεν τα έχω άλλο. Τα διάβασα και επειδή δεν μου άρεσαν και δεν ενδιαφερόμουν να τα κρατήσω τα έδωσα. Και επειδή υπάρχει πολύ και αξιόλογο υλικό και στις άλλες σειρές, μήπως θα έπρεπε να ανοίξουμε ένα τόπικ και για αυτές; Είμαι σίγουρος ότι θα ενδιαφέρει πολλούς. Εγώ π.χ. μέχρι και πριν από λίγες μέρες αγνοούσα την ύπαρξη αυτού. Edited November 14, 2014 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 (edited) Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon Indigo - Graham Joyce Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley Αλλοι - James Herbert Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow Ring - Koji Suzuki Αποκαλυψη - Bentley Little Ήδη νεκρός - Charlie Huston Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley Νεκροσκόπος V - Brian Lumley Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker Νανούρισμα - Chuck Palahniuk Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist Ο φύλακας - Sarah Langan Αθώο αίμα - Graham Masterton Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman Λεβιάθαν - Ian Edginton Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Ο ύμνος - Graham Masterton Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson 41/81 επίδοση οικτρή, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι δούλευα σε αυτό το μαγαζίν και το νούμερο περιλαμβάνει βιβλία που έχω μεταφράσει. Edited November 14, 2014 by Count Baltar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 (edited) Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon Indigo - Graham Joyce Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley Αλλοι - James Herbert Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow Ring - Koji Suzuki Αποκαλυψη - Bentley Little Ήδη νεκρός - Charlie Huston Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley Νεκροσκόπος V - Brian Lumley Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker Νανούρισμα - Chuck Palahniuk Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist Ο φύλακας - Sarah Langan Αθώο αίμα - Graham Masterton Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman Λεβιάθαν - Ian Edginton Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Ο ύμνος - Graham Masterton Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson 41/81 επίδοση οικτρή, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι δούλευα σε αυτό το μαγαζίν και το νούμερο περιλαμβάνει βιβλία που έχω μεταφράσει. Καλά μόνο 41;; Είναι δυνατόν; Εσύ ειδικά περίμενα να έχεις πολύ υλικό. Αν όχι όλα, τουλάχιστον από 60 και πάνω. Θα πεις βέβαια ότι επειδή μπορείς να διαβάσεις στο πρωτότυπο δεν χρειάζεται σώνει και καλά να έχεις τις συγκεκριμένες εκδόσεις, αλλά και πάλι είναι ένας απολογισμός όντως οικτρός Edited November 14, 2014 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Καλα, 1/3 διαβασμενα μου ειναι απο το πρωτοτυπο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks (RIP) Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης Απο κει και περα δεν ξερω αμα υπαρχει καπου αριθμηση των βιβλιων που ακολουθησαν. Μεχρι να βρεθει μια τετοια λιστα, τα βιβλια θα καταγραφονται με τυχαια σειρα. Ξεκινω με αυτα που εχω στη βιβλιοθηκη μου και οποιος θελει συμπληρωνει: 51. Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton 52. Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon 53.Το Σκοτ εινο Ημερολογιο - Graham Joyce 54. Indigo - Graham Joyce 55. Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley 56. Αλλοι - James Herbert 57. Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas 58. Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith 59. Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow 60. Ring - Koji Suzuki 61. Αποκαλυψη - Bentley Little 62. Ήδη νεκρός - Charlie Huston (Thanks Count Baltar) 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley (Thanks Bladerunner για τα παρακατω μεχρι το 82!) 64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk 70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk 71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 72. Ο φύλακας - Sarah Langan 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton 76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 81. Ο ύμνος - Graham Masterton 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Αυτά από μένα και τα άλλα καλοδεχούμενα (εκτός από τον Νεκροσκόπο). Οι άλλες σειρές δείχνουν εξ ίσου ενδιαφέρουσες, από τις οποίες έχω: Νεκροί - Jim Crace Η λεπτή κόκκινη γραμμή - James Jones Ουλές - Tony Davidson Ρέκβιεμ για ένα όνειρο - Hubert Shelby Ο επιζών - Chuck Palahniuk Εργοστάσιο ποδοσφαίρου - John King Το δέντρο της θλίψης - Hubert Shelby Ανθρώπινα συντρίμμια - Nial Griffiths Κόλλα - Irving Wells Μιά άλλη γλυκιά διάσταση - Russell Banks Εξαγνισμός - Jim Crace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBack Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon Indigo - Graham Joyce Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley Αλλοι - James Herbert Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow Ring - Koji Suzuki Αποκαλυψη - Bentley Little Ήδη νεκρός - Charlie Huston Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley Νεκροσκόπος V - Brian Lumley Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker Νανούρισμα - Chuck Palahniuk Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist Ο φύλακας - Sarah Langan Αθώο αίμα - Graham Masterton Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman Λεβιάθαν - Ian Edginton Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Ο ύμνος - Graham Masterton Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson 32 μόνο.....!!!! Έχω ακόμη πολύ ψάξιμο!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker-godfather Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Τι λες τώρα! Μιλάμε για ultra rare epic artifact... τουλάχιστον! Το έχει κανείς; Το εχω και να σου πω την αλήθεια το ανταλλάζω επειδη το εχω δυο φορες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 41/81 επίδοση οικτρή, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι δούλευα σε αυτό το μαγαζίν και το νούμερο περιλαμβάνει βιβλία που έχω μεταφράσει. Καλά μόνο 41;; Είναι δυνατόν; Εσύ ειδικά περίμενα να έχεις πολύ υλικό. Αν όχι όλα, τουλάχιστον από 60 και πάνω. Θα πεις βέβαια ότι επειδή μπορείς να διαβάσεις στο πρωτότυπο δεν χρειάζεται σώνει και καλά να έχεις τις συγκεκριμένες εκδόσεις, αλλά και πάλι είναι ένας απολογισμός όντως οικτρός Κοίτα, συλλέκτης βιβλίων δεν είμαι. Σπάνια πηγαίνω σε βιβλιοπωλείο και να το σηκώσω. Αν το κάνω, πηγαίνω καρφωτός για πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μου λείπουν. Κατά τα άλλα, ό,τι έρθει προς μεριά μου. Ιδίως από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Π.χ. πολλά από τα βιβλία της σειράς τα διάβασα επειδή μου προτάθηκαν για μετάφραση [είτε τελικά τα μετέφρασα είτε όχι]. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elen Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 (edited) Παιδιά δε ξέρω αν το έχει ξαναγράψει κανείς αλλα σημερα περασα απο την ομόνοια και στο δρόμο που ειναι η Στοά της κασετεμπορικής υπάρχεi ενα βιβλιοπωλείο που λέγεται Bazar βιβλιών. Προφανως πουλάει μόνο στοκ γιατι τα περισσοτερα ήταν σε υπερβολικά χαμηλες τιμές. Υπήρχαν καποια απο Οξύ. Σιγουρα είδα να αναφερεται η Σειρα κολαση. Με μια σχετικά γρήγορη ματια (δεν είχα χρόνο βουτηξα μονο δύο παιδικά για το βαφτιστήρι μου) εντοπίσα αυτα. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Indigo - Graham Joyce Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Σιγούρα θα εχει κι αλλα. Οι τιμές τους ήταν απο 2 εως 4 ευρω. Απλά ήταν ανακάτεμενα. Edited November 16, 2014 by elen 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Παιδιά δε ξέρω αν το έχει ξαναγράψει κανείς αλλα σημερα περασα απο την ομόνοια και στο δρόμο που ειναι η Στοά της κασετεμπορικής υπάρχεi ενα βιβλιοπωλείο που λέγεται Bazar βιβλιών. Προφανως πουλάει μόνο στοκ γιατι τα περισσοτερα ήταν σε υπερβολικά χαμηλες τιμές. Υπήρχαν καποια απο Οξύ. Σιγουρα είδα να αναφερεται η Σειρα κολαση. Με μια σχετικά γρήγορη ματια (δεν είχα χρόνο βουτηξα μονο δύο παιδικά για το βαφτιστήρι μου) εντοπίσα αυτα. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Indigo - Graham Joyce Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Σιγούρα θα εχει κι αλλα. Οι τιμές τους ήταν απο 2 εως 4 ευρω. Απλά ήταν ανακάτεμενα. Πώς λέγεται ο δρόμος; Αθηνάς; Σταδίου; Για δώσε ακριβείς συντεταγμένες και σε μας που δεν προσανατολιζόμαστε εύκολα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 44/81 με 4 βιβλία στα αγγλικά. Καλούτσικα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 (edited) Παιδιά δε ξέρω αν το έχει ξαναγράψει κανείς αλλα σημερα περασα απο την ομόνοια και στο δρόμο που ειναι η Στοά της κασετεμπορικής υπάρχεi ενα βιβλιοπωλείο που λέγεται Bazar βιβλιών. Προφανως πουλάει μόνο στοκ γιατι τα περισσοτερα ήταν σε υπερβολικά χαμηλες τιμές. Υπήρχαν καποια απο Οξύ. Σιγουρα είδα να αναφερεται η Σειρα κολαση. Με μια σχετικά γρήγορη ματια (δεν είχα χρόνο βουτηξα μονο δύο παιδικά για το βαφτιστήρι μου) εντοπίσα αυτα. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Indigo - Graham Joyce Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Σιγούρα θα εχει κι αλλα. Οι τιμές τους ήταν απο 2 εως 4 ευρω. Απλά ήταν ανακάτεμενα. Πώς λέγεται ο δρόμος; Αθηνάς; Σταδίου; Για δώσε ακριβείς συντεταγμένες και σε μας που δεν προσανατολιζόμαστε εύκολα. πήγα και εγώ σε αυτό. Επίσης έχει τα εξής: - Πνιγμός - Chuck Palaniuk - Ο φύλακας - Sarah Langan - Αν σου αρέσει το σχολείο, θα λατρέψεις τη δουλειά - Irvine Welsh - Έγκλημα - Irvine Welsh - Ανθρώπινα συντρίμμια - Niall Griffiths αυτά θυμάμαι... 3 με 4 € περίπου συντενταγμένες: https://www.google.com/maps/@37.9849013,23.7316349,3a,75y,58.21h,87.41t/data=!3m4!1e1!3m2!1s2XmX47RbL9qWCLfAU6uFpg!2e0 εκεί που ήταν τα Starbucks Edited November 16, 2014 by hyperiongr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elen Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Παιδιά δε ξέρω αν το έχει ξαναγράψει κανείς αλλα σημερα περασα απο την ομόνοια και στο δρόμο που ειναι η Στοά της κασετεμπορικής υπάρχεi ενα βιβλιοπωλείο που λέγεται Bazar βιβλιών. Προφανως πουλάει μόνο στοκ γιατι τα περισσοτερα ήταν σε υπερβολικά χαμηλες τιμές. Υπήρχαν καποια απο Οξύ. Σιγουρα είδα να αναφερεται η Σειρα κολαση. Με μια σχετικά γρήγορη ματια (δεν είχα χρόνο βουτηξα μονο δύο παιδικά για το βαφτιστήρι μου) εντοπίσα αυτα. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker Indigo - Graham Joyce Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Σιγούρα θα εχει κι αλλα. Οι τιμές τους ήταν απο 2 εως 4 ευρω. Απλά ήταν ανακάτεμενα. Πώς λέγεται ο δρόμος; Αθηνάς; Σταδίου; Για δώσε ακριβείς συντεταγμένες και σε μας που δεν προσανατολιζόμαστε εύκολα. πήγα και εγώ σε αυτό. Επίσης έχει τα εξής: - Πνιγμός - Chuck Palaniuk - Ο φύλακας - Sarah Langan - Αν σου αρέσει το σχολείο, θα λατρέψεις τη δουλειά - Irvine Welsh - Έγκλημα - Irvine Welsh - Ανθρώπινα συντρίμμια - Niall Griffiths αυτά θυμάμαι... 3 με 4 € περίπου συντενταγμένες: https://www.google.com/maps/@37.9849013,23.7316349,3a,75y,58.21h,87.41t/data=!3m4!1e1!3m2!1s2XmX47RbL9qWCLfAU6uFpg!2e0 εκεί που ήταν τα Starbucks Oχι δε πήγα σε αυτο. Προφανως ειναι αλυσιδα στοκ με το ίδιο ονομα. http://www.vrisko.gr/details/map/17c_4d1e7e_h_k6g264ab3ck3i3a7174?what=%CE%94%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9%20%CE%9A%CE%B1%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82%20CD&where=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1&LogEntryType=ShowMap Αν βγείς απο το μετρό Ομονοια κατεβα στην εξοδο για πανεπιστημιου. Προχωρας ενα τετραγωνο στη πανεπιστημιου και πας απέναντι στο Λουμίδη. Ειναι σε αυτο το δρομο στο αριστερο σου χερι. Βεβαια θα τσεκαρω και αυτο της ακαδημίας. Μπορεί να μην έχουν τα ιδια.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 (edited) Επίσης ψηλά στην Ακαδημίας, λίγο πριν τη Β.Σοφίας στην αριστερή πλευρά, το παζάρι του Ιανού. Από Οξύ θυμάμαι: G.Masterton - αυτοί που ποτέ δεν κοιμούνται Neil Gaiman - οι γιοί της αράχνης Neil Gaiman - το βιβλίο του νεκροταφείου Irving Wells - έγκλημα Charly Huston - ήδη νεκρός Clive Barker - το ημερολόγιο ενός δαίμονα (μη το χάσετε) Christopher Moore - αμνός G.Masterton - αθώο αίμα Edited November 16, 2014 by notis58 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.Blackheart Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 ....G.Masterton - το ημερολόγιο ενός δαίμονα (μη το χάσετε) Μάλλον Clive Barker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Σωστά, το διόρθωσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Να ρωτήσω κάτι, το Ο-Ντέι: Το φετίχ της καρδιάς, του Μιχάλη Κατράκη, λέει τίποτα; Υπάρχει στο Bazaar Βιβλίου στην Αιόλου και κάνει μόνο 3€, αξίζει να το πάρω; Είναι τρόμου, θρίλερ, τι ακριβώς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Να ρωτήσω κάτι, το Ο-Ντέι: Το φετίχ της καρδιάς, του Μιχάλη Κατράκη, λέει τίποτα; Υπάρχει στο Bazaar Βιβλίου στην Αιόλου και κάνει μόνο 3€, αξίζει να το πάρω; Είναι τρόμου, θρίλερ, τι ακριβώς; Τρόμου. Το παιδί έχει ταλέντο και φτιάχνει εντυπωσιακές εικόνες εδώ κι εκεί, αλλά σε πλοκή και χαρακτήρες έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, σε σημείο να μη βγάζεις νόημα κάποιες φορές Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Να ρωτήσω κάτι, το Ο-Ντέι: Το φετίχ της καρδιάς, του Μιχάλη Κατράκη, λέει τίποτα; Υπάρχει στο Bazaar Βιβλίου στην Αιόλου και κάνει μόνο 3€, αξίζει να το πάρω; Είναι τρόμου, θρίλερ, τι ακριβώς; Είναι βιβλίο μπελ γραμμένο από Έλληνα. Δεν είναι άσχημο, αλλά η προσπάθεια να αποδώσει μία Αμερική που είδε στις ταινίες είναι προβληματική Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Να ρωτήσω κάτι, το Ο-Ντέι: Το φετίχ της καρδιάς, του Μιχάλη Κατράκη, λέει τίποτα; Υπάρχει στο Bazaar Βιβλίου στην Αιόλου και κάνει μόνο 3€, αξίζει να το πάρω; Είναι τρόμου, θρίλερ, τι ακριβώς; Είναι βιβλίο μπελ γραμμένο από Έλληνα. Δεν είναι άσχημο, αλλά η προσπάθεια να αποδώσει μία Αμερική που είδε στις ταινίες είναι προβληματική"βιβλιο μπελ"?Βλεπω μια υποτιμητικη διαθεση προς τον συγκεκριμενο οικο η κανω λαθος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos lagonas Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 ,,,στο Bazaar Βιβλίου στην Αιόλου ... Πώς; Παίζει μπαζάρ; Πού, ρε παιδιά (βιβλιοπωλείο κλπ) και μέχρι πότε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Να ρωτήσω κάτι, το Ο-Ντέι: Το φετίχ της καρδιάς, του Μιχάλη Κατράκη, λέει τίποτα; Υπάρχει στο Bazaar Βιβλίου στην Αιόλου και κάνει μόνο 3€, αξίζει να το πάρω; Είναι τρόμου, θρίλερ, τι ακριβώς;Είναι βιβλίο μπελ γραμμένο από Έλληνα. Δεν είναι άσχημο, αλλά η προσπάθεια να αποδώσει μία Αμερική που είδε στις ταινίες είναι προβληματική"βιβλιο μπελ"?Βλεπω μια υποτιμητικη διαθεση προς τον συγκεκριμενο οικο η κανω λαθος? Καμία υποτιμητική διάθεση. Περιγράφει το ύφος και την πλοκή του βιβλίου, όχι την ποιότητά του Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Προλάβετε, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υπάρχει! http://www.politeianet.gr/books/9789608068834-oates-joyce-carol-oxu-zompi-7651 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Προλάβετε, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υπάρχει! http://www.politeianet.gr/books/9789608068834-oates-joyce-carol-oxu-zompi-7651 - Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας. Τελευταία φορά είδα ένα στο βιβλιοπωλείο του Νάκα στη Σταδίου. στο ισόγειο στο βάθος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Πριν λιγο το αλλαξαν μετα που μαλωσαμε!!Το χα παραγγειλει απο 17/11 και σημερα μου εστειλαν mail οτι ειναι εξαντλημενο.Τους τα χωσα και μου παν οτι τους εστειλαν 2 αντιτυπα και τα πουλησαν..Οτι να ναι.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts