notis58 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Παιδιά ναί είναι βλάκες. Εγώ μόλις το είδα την Παρασκευή το μεσημέρι το κοινοποίησα εδώ. Το Σάββατο το πρωί είχε εξαφανιστεί!! Πάντως έχω το νού μου και θα ενημερώνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_Edgaftton Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 (edited) Μπορεί να το πήρε κάποιος, ποτέ δεν ξέρεις. Πριν 2 εβδομάδες πήρα το σετάκι με τα 7 βιβλία από οξύ και μόλις μου το έβαλε η κοπέλα στη σακούλα είδα 5 τελευταία κομμάτι των Metro 2033/34 και αμέσως πήγα να πάρω. Μέχρι να γυρίσω στο ταμείο ζητούσε το ίδιο σετ των 7 βιβλίων ένα άλλο παλικάρι, αλλά πλήρωσα και έφυγα. Δεν ξέρω αν έχουν άλλο. Επίσης πήρα μερικά από Οξύ, από public Περιστερίου... τελευταία κομμ΄λατια στο μαγαζί και το ένα τελευταίο γενικώς. Καλώς σας βρήκα κιόλας. Edited December 19, 2014 by Chris_Edgaftton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Ανανέωση, τώρα πιά λίγα μου λείπουν... Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks (RIP) Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης Απο κει και περα δεν ξερω αμα υπαρχει καπου αριθμηση των βιβλιων που ακολουθησαν. Μεχρι να βρεθει μια τετοια λιστα, τα βιβλια θα καταγραφονται με τυχαια σειρα. Ξεκινω με αυτα που εχω στη βιβλιοθηκη μου και οποιος θελει συμπληρωνει: 51. Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton 52. Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon 53.Το Σκοτ εινο Ημερολογιο - Graham Joyce 54. Indigo - Graham Joyce 55. Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley 56. Αλλοι - James Herbert 57. Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas 58. Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith 59. Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow 60. Ring - Koji Suzuki 61. Αποκαλυψη - Bentley Little 62. Ήδη νεκρός - Charlie Huston (Thanks Count Baltar) 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley (Thanks Bladerunner για τα παρακατω μεχρι το 82!) 64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk 70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk 71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 72. Ο φύλακας - Sarah Langan 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton 76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 81. Ο ύμνος - Graham Masterton 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Αυτά από μένα και τα άλλα καλοδεχούμενα (εκτός από τον Νεκροσκόπο). Οι άλλες σειρές δείχνουν εξ ίσου ενδιαφέρουσες, από τις οποίες έχω: Νεκροί - Jim Crace Η λεπτή κόκκινη γραμμή - James Jones Ουλές - Tony Davidson Ρέκβιεμ για ένα όνειρο - Hubert Shelby Ο επιζών - Chuck Palahniuk Εργοστάσιο ποδοσφαίρου - John King Το δέντρο της θλίψης - Hubert Shelby Ανθρώπινα συντρίμμια - Nial Griffiths Κόλλα - Irving Wells Μιά άλλη γλυκιά διάσταση - Russell Banks Εξαγνισμός - Jim Crace Νεκροι - Jim Crace Έγκλημα - Irving Wells Νανούρισμα - Chuck Palahniuk Πνιγμός - Chuck Palahniuk Η χρυσή ακτή - Kim Robinson Trainspoting - Irving Wells Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_Edgaftton Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 (edited) εγω για την ώρα είμαι: Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης 51. Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton 52. Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon 53. Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce 54. Indigo - Graham Joyce 55. Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley 56. Αλλοι - James Herbert 57. Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas 58. Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith 59. Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow 60. Ring - Koji Suzuki 61. Αποκαλυψη - Bentley Little 62. Ήδη νεκρός - Charlie Huston (Thanks Count Baltar) 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley (Thanks Bladerunner για τα παρακατω μεχρι το 82!) 64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 72. Ο φύλακας - Sarah Langan 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M.80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 81. Ο ύμνος - Graham Masterton 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton 83. Ο-ντέι: Το φετίχ της καρδιάς - Κατράκης Μιχάλης Aπο αλλες σειρες που αναφερεις...τιποτα: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Νεκροί - Jim Crace Η λεπτή κόκκινη γραμμή - James Jones Ουλές - Tony Davidson Ρέκβιεμ για ένα όνειρο - Hubert Shelby Ο επιζών - Chuck Palahniuk Εργοστάσιο ποδοσφαίρου - John King Το δέντρο της θλίψης - Hubert Shelby Ανθρώπινα συντρίμμια - Nial Griffiths Κόλλα - Irving Wells Μιά άλλη γλυκιά διάσταση - Russell Banks Εξαγνισμός - Jim Crace Νεκροι - Jim Crace Edited December 21, 2014 by Chris_Edgaftton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDandy Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Γειά σας, Η λίστα σας υπήρξε άκρως βοηθητική και θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους συνέβαλαν στη σύνταξη της. Αν δεν κάνω λάθος, λείπουν τρεις τίτλοι που εντάσσονται στην σειρά Κόλαση - Σκοτάδι: 1) Νοσολόγιον (Οδηγός Παράξενων και Αμφισβητούμενων Ασθενειών) - Jeff VanderMeer και Mark Roberts (επιμέλεια) Όπου περιγράφονται 'ασθένειες' όπως οι: "Ποιητική Αποχαύνωσις", "Συζυγική Τυφλότης", "Νόσος Εσωτερικευμένου Τατουάζ", "Μυκητώδης Απογοήτευση", "Σύνδρομο Αντίστροφου Πνιγμού" και άλλες, ενώ στο τέλος υπάρχει η "Αυτοψία", όπου δίνονται αποσπάσματα και εικόνες - φωτογραφίες από προηγούμενες εκδόσεις του Νοσολογίου. Κατά τη γνώμη μου είναι όμορφο και ιδιαίτερο βιβλίο. 2) Μανουέλ: Ο μικρός μαύρος μάγος - Βασίλης Μπαμπούρης 3) Ο μικρός Λάβκραφτ - Oliver Jose, Bartolo Torres (Επίσης, από τις εκδόσεις Οξύ, αλλά εκτός σειράς, θεωρώ πολύ ενδιαφέροντα τα εξής: 1)Σημειώσεις από την άλλη όχθη - Wilhelm Hauff 2) Έργα, ημέρες και πτώση του Φάουστ - Friedrich Maximilian Klinger) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwrimos23 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Κυκλοφορούν ακόμα αυτά τα βιβλία;; ψάχνω να βρω μερικά... μένω γιάννενα αν έχετε υπόψη σας κάποιο βιβλιοπωλείο στα όρια της θεσσαλονίκης ας πούμε. Από το ίντερνετ δεν αγοράζω πλέον Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDandy Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Αν η ερώτηση αφορά στα βιβλία που αναφέρω παραπάνω, απ' όσο γνωρίζω κυκλοφορούν όλα, εκτός από το "Έργα, ημέρες και πτώση του Φάουστ" που είναι εξαντλημένο εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Τα "Νοσολόγιο" και "Σημειώσεις από την άλλη όχθη" κατά πάσα πιθανότητα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στον εκδοτικό οίκο και με παραγγελία (μέσω βιβλιοπωλείου) θα βρεθούν. Γενικά η έκδοση των τριών αυτών τίτλων παρέμεινε παραδόξως αρκετά αφανής. Τέλος, τα "Μανουέλ: ο μικρός μάγος" και "Ο μικρός Λάβκραφτ" υπάρχουν ακόμη σε αφθονία και επιπλέον με μεγάλη έκπτωση τόσο σε μεγάλα βιβλιοπωλεία όσο και σε παζάρια βιβλίου. Εγώ κατά κύριο λόγο παραγγέλνω βιβλία μέσω διαδικτύου και γι' αυτό δυστυχώς δεν γνωρίζω να προτείνω συγκεκριμένα καταστήματα που τα διαθέτουν άμεσα.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anwrimos23 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Nαι, σε αυτά αναφέρομαι και σε κάποια άλλα της σειράς, που είχα βάλει στο μάτι παλιότερα, αλλά δεν τα βρίσκω πλέον. Το κακό είναι πως όταν έχω χρήματα κάνω υπερβολικά μεγάλες παραγγελίες από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία και επειδή είχα εθιστεί για ένα διάστημα και μου φευγαν πολλά λεφτά, προσπαθώ να περιορίσω τις αγορές μέσω διαδικτύου. Αν ξέρεις κάποιο κατάστημα που να πουλάει τα συγκεκριμένα στείλε κάποιο μήνυμα στο λογαριασμό μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker-godfather Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ξερουμε κανα καλο κεντρο απεξάρτησης να παμε και εμεις οι παθόντες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_Edgaftton Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ξερουμε κανα καλο κεντρο απεξάρτησης να παμε και εμεις οι παθόντες; να κανουμε group therapy ισως?? Αν ξέρεις κάποιο κατάστημα που να πουλάει τα συγκεκριμένα στείλε κάποιο μήνυμα στο λογαριασμό μου. θα με ενδιεφερε και μενα αν και εως τωρα οσα εχω, ειναι απο δω και απο εκει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Έβαλα μερικά εξαντλημένα που είχα διπλά στις αγγελίες (classifieds) ίσως σας ενδιαφέρουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_Edgaftton Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) αφαιρωντας καποια που ειμαι σιγουρος πως δε θα διαβασω πλεον καθως και βαζοντας με γραμμη οσα πηρα αυτες τις μερες, η λιστα εχει ως εξης... Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton OK Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker OK Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton OK Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker OK Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce OK Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton OK Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton OK Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti OK Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton OK Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow OK Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster OK Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton OK Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg OK Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford OK Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" OK Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon OK Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell OK Τραυμα - Graham Masterton OK Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης OK Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton OK Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon OK Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Indigo - Graham Joyce OK Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley OK Αλλοι - James Herbert Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas OK Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith OK Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow Ring - Koji Suzuki Αποκαλυψη - Bentley Little OK Ήδη νεκρός - Charlie Huston OK Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley Νεκροσκόπος V - Brian Lumley Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker OK Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker Νανούρισμα - Chuck Palahniuk OK Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist OK Ο φύλακας - Sarah Langan OK Αθώο αίμα - Graham Masterton Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton OK Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman Λεβιάθαν - Ian Edginton Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. OK Ο ύμνος - Graham Masterton OK Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton OK Aπο αλλες σειρες: (((((((Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack))))))) Psychomech - Brian Lumley (((((((Νεκροί - Jim Crace))))))) ((((((((Η λεπτή κόκκινη γραμμή - James Jones)))))))) (((((Ουλές - Tony Davidson))))) (((((Ο επιζών - Chuck Palahniuκ)))) (((((Κόλλα - Irving Wells)))) (((((Εξαγνισμός - Jim Crace))))) (((((Έγκλημα - Irving Wells))))) Νανούρισμα - Chuck Palahniuk OK (((((Η χρυσή ακτή - Kim Robinson))))) θα ηθελα να βρω το νεκροσκοπος 2 αν καποιος το εχει. Edited December 29, 2014 by Chris_Edgaftton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasteland Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) Παίδες, θα ήθελα να αναφέρω πως βρήκα στη Βιβλιοβάρδια, στην πλατεία Ναυαρίνου (Σαλόνικα), 6(!) αντίτυπα του "το πρόσωπο που πρέπει να πεθάνει" του Ramsey Campbell, 1 "σάρκα και αίμα" του Masterton και 1 αντίτυπο της -ωραίας- επανέκδοσης του "νεκροσκόπου" του Lumley. Τα παραπάνω συνδιάζονται άψογα με απεριόριστα τρίγωνα από τον Ελενίδη! Edited December 7, 2015 by wasteland 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Παίδες, θα ήθελα να αναφέρω πως βρήκα στη Βιβλιοβάρδια, στην πλατεία Ναυαρίνου (Σαλόνικα), 6(!) αντίτυπα του "το πρόσωπο που πρέπει να πεθάνει" του Ramsey Campbell, 1 "σάρκα και αίμα" του Masterton και 1 αντίτυπο της -ωραίας- επανέκδοσης του "νεκροσκόπου" του Lumley. Τα παραπάνω συνδιάζονται άψογα με απεριόριστα τρίγωνα από τον Ελενίδη! Θυμάσαι τιμή για Σάρκα και Αίμα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasteland Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Παίδες, θα ήθελα να αναφέρω πως βρήκα στη Βιβλιοβάρδια, στην πλατεία Ναυαρίνου (Σαλόνικα), 6(!) αντίτυπα του "το πρόσωπο που πρέπει να πεθάνει" του Ramsey Campbell, 1 "σάρκα και αίμα" του Masterton και 1 αντίτυπο της -ωραίας- επανέκδοσης του "νεκροσκόπου" του Lumley. Τα παραπάνω συνδιάζονται άψογα με απεριόριστα τρίγωνα από τον Ελενίδη! Θυμάσαι τιμή για Σάρκα και Αίμα; Έχω την εντύπωση πως είχε σχετικά υψηλή τιμή, νομίζω 18 ευρώ περίπου 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Παίδες, θα ήθελα να αναφέρω πως βρήκα στη Βιβλιοβάρδια, στην πλατεία Ναυαρίνου (Σαλόνικα), 6(!) αντίτυπα του "το πρόσωπο που πρέπει να πεθάνει" του Ramsey Campbell, 1 "σάρκα και αίμα" του Masterton και 1 αντίτυπο της -ωραίας- επανέκδοσης του "νεκροσκόπου" του Lumley. Τα παραπάνω συνδιάζονται άψογα με απεριόριστα τρίγωνα από τον Ελενίδη!Θυμάσαι τιμή για Σάρκα και Αίμα; Έχω την εντύπωση πως είχε σχετικά υψηλή τιμή, νομίζω 18 ευρώ περίπου Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ας ξεκινησουμε την καταγραφη παντως. Για τα πρωτα 50 βιβλια ειναι πανευκολο επειδη υπαρχει η λιστα στις τελευταιες σελιδες του "Οι Σταχτες της Ψυχης μας": Η λίστα μου ως τωρα: Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks (RIP) Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης 51. Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton 52. Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon 53. Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce 54. Indigo - Graham Joyce 55. Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley 56. Αλλοι - James Herbert 57. Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas 58. Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith 59. Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow 60. Ring - Koji Suzuki 61. Αποκαλυψη - Bentley Little 62. Ήδη νεκρός - Charlie Huston 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley 64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk 70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk 71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 72. Ο φύλακας - Sarah Langan 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton 76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 81. Ο ύμνος - Graham Masterton 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ας ξεκινησουμε την καταγραφη παντως. Για τα πρωτα 50 βιβλια ειναι πανευκολο επειδη υπαρχει η λιστα στις τελευταιες σελιδες του "Οι Σταχτες της Ψυχης μας": Η λίστα μου ως τωρα: Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks (RIP) Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll Ο Παριας - Graham Masterton Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker Ματια - Jesus Aldapuerta Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce Διψα για Αιμα - Simon Clark Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης Hellraiser - Clive Barker Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell Νεκροσκοπος - Brian Lumley Ρεκβιεμ - Graham Joyce Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow Καμπαλ - Clive Barker Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie Κοκο - Peter Straub Εκσταση Θανατου - Graham Masterton O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon Ζομπι - Joyce Carol Oates Παγιδευμενοι - Graham Masterton Το Στοιχειωμα - Richard Matheson Οι Αγνοημενοι - Bentley Little Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell Τραυμα - Graham Masterton Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης 51. Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton 52. Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon 53. Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce 54. Indigo - Graham Joyce 55. Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley 56. Αλλοι - James Herbert 57. Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas 58. Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith 59. Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow 60. Ring - Koji Suzuki 61. Αποκαλυψη - Bentley Little 62. Ήδη νεκρός - Charlie Huston 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley 64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk 70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk 71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 72. Ο φύλακας - Sarah Langan 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton 76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. 81. Ο ύμνος - Graham Masterton 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Αμνός και Νανουρίσματα υπάρχουν σε παζάρια από όσο ξέρω 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokodeilos Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Γεια σας ρε παιδια!Ειμαι καινουργιος εδω και εχω να πω συγχαρητηρια πολυ καλο forum!!Aπο την σειρα κολαση-σκοταδι εχω τα παντα εκτος απο: 1)Ο Φυσιογνωμιστης-ford jeffrey 2)Nανουρισμα-Παλανιουμ Τσακ Οποιος ξερει κατι η εχει κατι απο αυτα τα δυο ας μου πει!! Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη σειρα που εχει βγει στην λογοτεχνια τρομου αν και ο εκδοτικος οικος μας τα εκανε λιγο μανταρα στο τελος! ΥΓ:Νομιζω οτι οι δαιμονες της νορμανδιας δεν ανηκουν στην σειρα κολαση-σκοταδι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Γεια σας ρε παιδια!Ειμαι καινουργιος εδω και εχω να πω συγχαρητηρια πολυ καλο forum!!Aπο την σειρα κολαση-σκοταδι εχω τα παντα εκτος απο: 1)Ο Φυσιογνωμιστης-ford jeffrey 2)Nανουρισμα-Παλανιουμ Τσακ Οποιος ξερει κατι η εχει κατι απο αυτα τα δυο ας μου πει!! Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη σειρα που εχει βγει στην λογοτεχνια τρομου αν και ο εκδοτικος οικος μας τα εκανε λιγο μανταρα στο τελος! ΥΓ:Νομιζω οτι οι δαιμονες της νορμανδιας δεν ανηκουν στην σειρα κολαση-σκοταδι! Το νανούρισμα παίζει να το έχω εγώ στα αδιαβαστα, τον φυσιογνωμίστη πάντως τον εχω και δεν τον δίνω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokodeilos Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Δηλαδη το νανουρισμα το δινεις?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokodeilos Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Ο Αρχοντας του Ψευδους - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Εργοστασιο Σφηκων - Ian Banks (RIP) ΤΟ ΕΧΩ Το Προσωπο που Πρεπει να Πεθανει - Ramsey Campbell ΤΟ ΕΧΩ O Κλεφτης του Παντοτε - Clive Barker ΤΟ ΕΧΩ Ενα Παιδι στον Ουρανο - Jonathan Carroll ΤΟ ΕΧΩ Ο Παριας - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Το Καταραμενο Παιχνιδι - Clive Barker ΤΟ ΕΧΩ Ματια - Jesus Aldapuerta ΤΟ ΕΧΩ Η Νεραιδα των Δοντιων - Graham Joyce ΤΟ ΕΧΩ Διψα για Αιμα - Simon Clark ΤΟ ΕΧΩ Ο Ντρειντιν, Ερωτευμενος - Jeff Vandermeer ΤΟ ΕΧΩ Εκκρεμεις Υποθεσεις - Thomas Tessier ΤΟ ΕΧΩ Αυτοι Που Ποτε Δεν Κοιμουνται - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Tα Μυστικα της Κολασης - Βασιλης Μπαμπουρης ΤΟ ΕΧΩ Hellraiser - Clive Barker ΤΟ ΕΧΩ Ερωτας και Θανατος - Ramsey Campbell TO EXΩ Νεκροσκοπος - Brian Lumley ΤΟ ΕΧΩ Ρεκβιεμ - Graham Joyce ΤΟ ΕΧΩ Σαρκα και Αιμα - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Θεσπεσιο Σωμα - Poppy Z. Brite ΤΟ ΕΧΩ Εργοστασιο Εφιαλτων - Thomas Liggoti ΤΟ ΕΧΩ Ο Μελαγχολικος Θανατος του Στρειδακη - Tim Burton ΤΟ ΕΧΩ Σκοτεινοι Αγγελοι - S.P.Somtow ΤΟ ΕΧΩ Καμπαλ - Clive Barker ΤΟ ΕΧΩ Ο Δαιδαλος του Διαβολου - Gerald Suster ΤΟ ΕΧΩ Ο Αμαρτοβορος - Elizabeth Massie TO EXΩ Κοκο - Peter Straub ΤΟ ΕΧΩ Εκσταση Θανατου - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ O Ανθρωπος του Χαλογουιν - Douglas Clegg ΤΟ ΕΧΩ Ο Νυχτοβατης - Thomas Tessier ΤΟ ΕΧΩ Οι Κυνηγοι των Ονειρων - Neil Gaiman ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ Νεκροσκοπος ΙΙ - Brian Lumley ΤΟ ΕΧΩ Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce ΤΟ ΕΧΩ Ζωντανος Θρυλος - Richard Matheson ΤΟ ΕΧΩ Ο Φυσιογνωμιστης - Jeffrey Ford Το Τραγουδι της Αυγης - MIchael Marano ΤΟ ΕΧΩ Η Φωνη της Σκιας Μας - Jonathan Carroll ΤΟ ΕΧΩ Συλλεκτικο Κουτι "Σκοταδι" ΤΟ ΕΧΩ Η Ιστορια του Χειρουργου - J.P.Dixon τΟ ΕΧΩ Ζομπι - Joyce Carol Oates ΤΟ ΕΧΩ Παγιδευμενοι - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Το Στοιχειωμα - Richard Matheson ΤΟ ΕΧΩ Οι Αγνοημενοι - Bentley Little ΤΟ ΕΧΩ Σκοτεινο Φασμα - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Ενοχες Απολαυσεις - Laurel K. Hamilton ΤΟ ΕΧΩ Κραυγη Απο την Κολαση - Ramsey Campbell ΤΟ ΕΧΩ Τραυμα - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Το Σπιτι στην Ομιχλη - Neil Gaiman ΤΟ ΕΧΩ Νεκροσκοπος ΙΙΙ - Brian Lumley ΤΟ ΕΧΩ Οι Σταχτες Της Ψυχης Μας (Επιλ) - Βασιλης Μπαμπουρης TO EXΩ Απο κει και περα δεν ξερω αμα υπαρχει καπου αριθμηση των βιβλιων που ακολουθησαν. Μεχρι να βρεθει μια τετοια λιστα, τα βιβλια θα καταγραφονται με τυχαια σειρα. Ξεκινω με αυτα που εχω στη βιβλιοθηκη μου και οποιος θελει συμπληρωνει: 51. Δαιμονισμενη Ταξιαρχια - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ 52. Παλουκι Στην Καρδια - Richard Leymon ΤΟ ΕΧΩ 53. Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce TO EXΩ 54. Indigo - Graham Joyce ΤΟ ΕΧΩ 55. Το Εντομο Μεσα Μου - John Shirley ΤΟ ΕΧΩ 56. Αλλοι - James Herbert ΤΟ ΕΧΩ 57. Πεθαινοντας Στην Τερατουπολη - Jeffrey Thomas ΤΟ ΕΧΩ 58. Αχυρανθρωποι - Michael Marshall Smith ΤΟ ΕΧΩ 59. Ματωμενο Φεγγαρι - S.P.Somtow ΤΟ ΕΧΩ 60. Ring - Koji Suzuki ΤΟ ΕΧΩ 61. Αποκαλυψη - Bentley Little ΤΟ ΕΧΩ 62. Ήδη νεκρός - Charlie Huston (Thanks Count Baltar) ΤΟ ΕΧΩ 63. Νεκροσκόπος IV - Brian Lumley (Thanks Bladerunner για τα παρακατω μεχρι το 82!) ΤΟ ΕΧΩ 64. Νεκροσκόπος V - Brian Lumley ΤΟ ΕΧΩ 65. Ο πόλεμος των Θεών - Neil Gaiman ΤΟ ΕΧΩ 66. Το βιβλίο του νεκροταφείου - Neil Gaiman ΤΟ ΕΧΩ 67. Το ημερολόγιο ενός δαίμονα - Clive Barker ΤΟ ΕΧΩ 68. Τα μυστικά της Βαβυλώνας - Clive Barker ΤΟ ΕΧΩ 69. Νανούρισμα - Chuck Palahniuk 70. Είμαστε όλοι στοιχειωμένοι - Chuck Palahniuk ΤΟ ΕΧΩ 71. Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist ΤΟ ΕΧΩ 72. Ο φύλακας - Sarah Langan ΤΟ ΕΧΩ 73. Αθώο αίμα - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ 74. Οι δαίμονες της Νορμανδίας - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ 75. Το γελαστό πτώμα - Laurell K. Hamilton 76. Το τσίρκο των καταραμένων - Laurell K. Hamilton ΤΟ ΕΧΩ 77. Οι γιοι της αράχνης - Neil Gaiman ΤΟ ΕΧΩ 78. Λεβιάθαν - Ian Edginton ΤΟ ΕΧΩ 79. Μικρά ανατριχιαστικά νανουρίσματα - Madame M. ΤΟ ΕΧΩ 80. Μικρά φρικιαστικά νανουρίσματα - Madame M. ΤΟ ΕΧΩ 81. Ο ύμνος - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ 82. Τρομερή ομορφιά - Graham Masterton ΤΟ ΕΧΩ Aπο αλλες σειρες: Χτυπημα στο Κεφαλι - Mike McCormack ΤΟ ΕΧΩ Αμνος - Christopher Moore Psychomech - Brian Lumley Ο Ξενος - Colin Wilson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadstamalive Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Πριν 3-4 μήνες είχε φερει αρκετα αντιτυπα του Φυσιογνωμιστη στην πολιτεια. Οποτε ολο κ καποιος θα πουλησει αργα ή γρηγορα, ή πηγαινε συχνα πολιτεία μπας και βγάλουν κανενα ακομα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guss Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Aπο την σειρα κολαση-σκοταδι εχω τα παντα εκτος απο: 1)Ο Φυσιογνωμιστης-ford jeffrey 2)Nανουρισμα-Παλανιουμ Τσακ Οποιος ξερει κατι η εχει κατι απο αυτα τα δυο ας μου πει!! Ο Φυσιογνωμιστής υπάρχει σε ένα κομικάδικο - τον είδα Πέμπτη που κατέβηκα κέντρο. Μπορώ μέσω PM να σου πω και τιμή! ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokodeilos Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Το βρηκα τελικα σε ευχαριστω πολυ!Το νανουρισμα μου εμεινε μονο και εκλεισα την σειρα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts