Ballerond Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Ματια - Jesus Aldapuerta Αν δεν κάνετε την ανάλογη έρευνα πριν και προετοιμαστείτε ψυχολογικά, μην αγγίξετε ακόμα αυτό το βιβλίο. Αν είστε γνώστες της συγκεκριμένης γραφής και άλλων αναλόγων, τότε δείτε το. Μόνο και μόνο σαν "εμπειρία" αξίζει. Δεν ξέρω αν θα το ξαναδιάβαζα.Επίσης αν κάποιος ψάχνει το νανούρισμα, το έχω 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guss Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) Ματια - Jesus Aldapuerta Αν δεν κάνετε την ανάλογη έρευνα πριν και προετοιμαστείτε ψυχολογικά, μην αγγίξετε ακόμα αυτό το βιβλίο. Αν είστε γνώστες της συγκεκριμένης γραφής και άλλων αναλόγων, τότε δείτε το. Μόνο και μόνο σαν "εμπειρία" αξίζει. Δεν ξέρω αν θα το ξαναδιάβαζα. Τρελό splatter? XD Μέχρι €10 διαθέτω! XD Edited January 10, 2016 by Guss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Δεν ξέρω αν μπορώ να το χαρακτηρίσω splatter γιατί συνήθως splatter = κωμικό. Πιο πολύ...WTF DUDE σου βγάζει αυτό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadstamalive Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Η ιστορια στην Ιαπωνια (?) ηταν η μονη που με "ενοχλησε" νομιζω στο "Μάτια". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Splatter= κωμικο;; Εκτός λίγων εξαιρέσεων, δεν συμφωνώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokodeilos Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Αντε ρε αγορι μου!!Χαχαχα βαρεθηκα να τ Ματια - Jesus Aldapuerta Αν δεν κάνετε την ανάλογη έρευνα πριν και προετοιμαστείτε ψυχολογικά, μην αγγίξετε ακόμα αυτό το βιβλίο. Αν είστε γνώστες της συγκεκριμένης γραφής και άλλων αναλόγων, τότε δείτε το. Μόνο και μόνο σαν "εμπειρία" αξίζει. Δεν ξέρω αν θα το ξαναδιάβαζα.Επίσης αν κάποιος ψάχνει το νανούρισμα, το έχω Εγω το ψαχνω!!Ειναι το τελευτεο βιβλιο που μου εμεινε!Το δινεις? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guss Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Splatter= κωμικο;; Εκτός λίγων εξαιρέσεων, δεν συμφωνώ. Όχι βέβαια. Splatter σημαίνει αίμα - πολύ αίμα όμως. XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Splatter συνήθως συνοδεύεται από υπερβολικό αίμα και ταυτόχρονα διαμελισμούς, πτώματα κτλ. Τις περισσότερες φορές υπάρχει υπερβολή στο πόσο gore μπορεί να γίνει μία σκηνή και γίνεται κυρίως για κωμικούς - cult λόγους παρά για να προκαλέσει τρόμο ή ατμόσφαιρα.Δεν είναι απαραίτητα ορισμός ότι splatter = κωμικό, αλλά εκεί έχει καταντήσει να χρησιμοποιείται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Το "έχει καταντήσει" είναι η φράση κλειδί(όχι πως δεν απολαμβάνω αρκετές σπλατεροκωμωδίες). Ολόκληρος ο Ιταλικός horror κινηματογράφος βασίστηκε στο splatter και δεν τα λες κωμωδίες για κανέναν λόγο(προφανώς υπάρχουν κι σκουπίδια που προκαλούν-άθελά τους ή όχι- γέλιο). Πλέον όντως, ιδιαίτερα στην Αμερική, το έχουν γυρίσει στην κωμωδία/παρωδία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor1 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Παιδιά στη σειρά ΣΚΟΤΑΔΙ υπάρχει και το βιβλίο "Νοσολογιον" που δεν έχει γραφτεί στη λίστα της πρώτης σελίδας. http://www.politeianet.gr/books/9789604360826-sullogiko-oxu-nosologion-117934 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 Το πρώτο μέρος του αφιερώματος του αφιερώματος στην συγκεκριμένη σειρά, που κάναμε στην εκπομπή Αλλόκοσμες ιστορίες 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts