Elli Sketo Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 (edited) Όριο λέξεων: Από 1000 μέχρι όσες αγαπάτεΕίδη: Λογοτεχνία φανταστικούΧρόνος συγγραφής: Από Παρασκευή 07/02/2014 μέχρι Σαββάτο 15/02/2014. Παράταση θα επιτραπεί μόνο μετά από το παραδοσιακό μαστίγωμα. Χρόνος ψηφοφορίας: Θα δείξει. Και όπως υποσχέθηκα, θα κεράσω μπύρα τον νικητή. Εκτός και αν ο νικητής είναι ο Στέφανος, ο οποίος μου έχει φάει τη ζωή και δεν αξίζει μπύρα. Η εικόνα σας είναι αυτή: Δημιουργός: Toni Bratincevic Καλή επιτυχία, καλό γράψιμο, καλά κρασιά καλό Πάσχα. Edited February 19, 2014 by aScannerDarkly 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Αν έχω καταλάβει καλά, γράφουμε μία ιστορία με βάση την εικόνα και ότι περιέχεται σε αυτή, σωστά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 (edited) Ναι, σωστά, Σταμάτη. Χρησιμοποιείς τα στοιχεία που σου δίνει η εικόνα για την ιστορία. Όσο πιο πιστός μπορείς να μείνεις στην εικόνα, τόσο το καλύτερο. Αλλά το βασικό θέμα είναι να λειτουργήσει η εικόνα σαν κίνητρο. Να μην χαλάσουμε την ποιότητα για χάρη της πιστότητας. Και, by the way, φοβερή η εικόνα. Edited February 7, 2014 by Mesmer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Πωπω steampunkia που μπορεί να βγει από αυτό! Σλουρπ! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Πολύ όμορφη εικόνα. Ιδανική για το παιχνίδι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Count Baltar Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Πωπω steampunkia που μπορεί να βγει από αυτό! Σλουρπ! Όποιος γράψει steampunk τον έθαψα! (Από την άλλη, όμως, ξέρετε ότι ποτέ δεν τα διαβάζω αυτά, οπότε λέω π@π@ριές) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted February 9, 2014 Author Share Posted February 9, 2014 Και, by the way, φοβερή η εικόνα. Thanks! Πωπω steampunkia που μπορεί να βγει από αυτό! Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου. Πολύ όμορφη εικόνα. Ιδανική για το παιχνίδι. Άντε να σε δούμε να γράφεις τίποτα της προκοπής τότε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 Τι κάνουμε παιδιά; Πως πάει το γράψιμο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Είμαι στο 2-χίλιαρο αλλά μια παράτα ως την Κυριακή (βραδάκι) θα την εκτιμούσα πάρα πολύ!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Προσφέρομαι να δεχτώ το παραδοσιακό μαστίγωμα για μία παρατασούλα μέχρι την Κυριακή το βράδυ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Ok λοιπόν, παράταση του διαγωνισμού μέχρι την Κυριακή 16/02/14 στις 12 το βραδάκι. Ουστ! Ακόμα εδώ είστε; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Ξέρω ότι είναι τελευταία στιγμή, αλλά μπορούμε να έχουμε μία νέα παράταση μέχρι την Τρίτη; (Αυτές οι διορθώσεις θέλουν τον χρόνο τους τελικά...) Προς την διοργανώτρια εκ μέρους των ακαμάτηδων συγγραφέων: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Ξέρω ότι είναι τελευταία στιγμή, αλλά μπορούμε να έχουμε μία νέα παράταση μέχρι την Τρίτη; Ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι την Τρίτη στις 12 το βράδυ. Εκείνη την μπύρα θα την πιώ μόνη μου φαίνεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Λαβ γιου. Μποθ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Ξέρω ότι είναι τελευταία στιγμή, αλλά μπορούμε να έχουμε μία νέα παράταση μέχρι την Τρίτη; Ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι την Τρίτη στις 12 το βράδυ. Εκείνη την μπύρα θα την πιώ μόνη μου φαίνεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 (edited) Η δική μου συμμετοχή: "Δεν ήρθε το τέλος ακόμη" http://community.sff.gr/topic/15525-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7/ Edited February 18, 2014 by Myyst 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 (edited) Mε καθυστέρηση, έτοιμος και γω. Ξέρω πως πλέον ακούγομαι πιο γραφικός και από τη Σαντορίνη, αλλά δεν πολυπρόλαβα να τη δουλέψω-τελειώσω όπως ήθελα Ειδικά το τέλος. Τέσπα, για την τιμή των όπλων... Και η Άβυσσος θα φλογισθεί (ας βάλει κάποιος μοντ το λινκ εδώ: Done) Edited February 19, 2014 by Mesmer link 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Μπράβο παιδιά! Για να είμαι ειλικρινής είχα αρχίσει να πιστεύω πως θα τα παρατήσετε αμφότεροι. Ίσως η εικόνα να ήταν τελικά πιο δύσκολη από ότι φάνηκε σε εμένα. Ψηφοφορία για τα δύο διηγήματα από 19/02/2014 μέχρι 29/02/2014 Adicto - Και η Άβυσσος θα φλογισθεί ΒΕΡΣΟΥΣ Myyst - Δεν ήρθε το τέλος ακόμη (Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό ) Ας φτιάξει κάποιος Moderator το Poll για την ψηφοφορία. Καλή επιτυχία και καλή ανάγνωση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 (edited) Οκ, λοιπόν ...η ψήφος. Παρότι ο Σταμάτης με έβαλε να περάσω τα πάνδεινα στο διήγημα του, δυστυχώς θα ψηφίσω το Και η Άβυσσος θα φλογισθεί , και θα του χρωστάω ένα αντάξιο σε βάσανα διήγημα! Είναι πιο ολοκληρωμένο, κάνει καλύτερη χρήση της εικόνας πλέκοντας μια ολόκληρη ιστορία από πίσω, χωρίς να χρησιμοποιήσει αυστηρά την εικόνα αυτούσια, έχει πλοκή, έχει δράση, έχει χιούμορ και έχει κυρίως και τρόμο (και πολύ graphic μάλιστα). Ακροβατεί μεταξύ παρωδίας και σοβαρού post apocalyptic steampunk lovecraftian horror βαδίζοντας συνεχώς σε ένα λεπτό σχοινί ώστε ο αναγνώστης να μένει με την απορία αν πρέπει να το πάρει στα σοβαρά ή όχι. Είναι μια μιξη Cthulu Mythos meets Pacific Rim σε εποχή ποστ αποκαλύπτικ steampunk. Ωραίος διαγωνισμός, μπράβο και στους δύο σας. Edited February 19, 2014 by Drake Ramore 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Adicto και για μένα. Ψηφοφορία για τα δύο διηγήματα από 19/02/2014 μέχρι 29/02/2014 Νομίζω ότι θα σε δυσαρεστήσει ο Φλεβάρης και θα τελειώσει νωρίτερα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 Adicto και για μένα. Ψηφοφορία για τα δύο διηγήματα από 19/02/2014 μέχρι 29/02/2014 Νομίζω ότι θα σε δυσαρεστήσει ο Φλεβάρης και θα τελειώσει νωρίτερα. Όλα είναι μια καλοστημένη συνομωσία από την κυβέρνηση για να σαμποτάρει τον διαγωνισμό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 Ο διαγωνισμός έλιξε με νικητή τον Adicto. Μπράβο και στους δύο σας! Στέφανε σε ισοπέδωσε! Ευχαριστώ και τους δύο σας για το παιχνίδι. Adicto περιμένω λεπτομέρειες για εκείνη την μπύρα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Δυστυχώς δεν κατάφερα να διαβάσω και να ψηφίσω, αλλά, Στέφανε, αυτό σημαίνει πόλεμο Περιμένω ρεβάνς. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Δυστυχώς δεν κατάφερα να διαβάσω και να ψηφίσω, αλλά, Στέφανε, αυτό σημαίνει πόλεμο Περιμένω ρεβάνς. Θα υπάρξει. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Ευχαριστώ για το παιχνίδι, Στέφανε! Περιμένω για τη ρεβανς 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts