Sonya Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Παιδιά, καλή αρχή, καλές λέξεις, καλές ιστορίες, καλά ξενύχτια και μακάρι η μούσα να μη φύγει απ' το πλευρό σας ούτε για κατούρημα! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Εύχομαι καλή αρχή κι εγώ! Σας ζηλεύω πάντως. Δεν ξέρω, μπορεί το Νοέμβριο του 2015 να συμμετέχω κι εγώ, να δω πώς είναι η όλη εμπειρία! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Καλό μήνα και καλή αρχή! Καλά αποτελέσματα! Δείτε το σαν παιχνίδι και διασκεδάστε το! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Γεια! Με λίγο αμηχανία γράφω αυτό το ποστ γιατί ενώ ήξερα ότι υπήρχε το συγκεκριμένο τόπικ δεν απάντησα γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνα. Με μεγάλη χαρά και λίγο ελαφρύ κεφάλι από τη βότκα που έβαλα για να το γιορτάσω, σας λέω ότι τελείωσα! 50.000 λέξεις συν τέσσερις που μου χρειάστηκαν παραπάνω. Είμαι ΝαΝoWriMo winner να πούμε και δεν είχα γράψει ποτέ μέχρι τώρα σε τέτοια κλίμακα. Τώρα που τελείωσα έχω να πω ότι είναι πολύ ωραία φάση και θα το ξανακάνω και του χρόνου. Αλλά όχι νωρίτερα από αυτό 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts