Jump to content

Write off #76 (dagoncult)


Electroscribe
 Share

Recommended Posts

Δυο από τις δυνατές μαύρες πένες του φόρουμ διασταυρώνονται. Δε θα πεταχτούν σπίθες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χυθεί αίμα (όχι το δικό τους)

 

 

 

«Καλή ξεκούραση» μουρμούρισε νυσταγμένος ο Μάκης, ενώ κούμπωνε το μπουφάν του για να φυλαχτεί από το αγιάζι. «Τα λέμε το βράδυ».

 

Ο Γιώργος απάντησε μ’ ένα μηχανικό νεύμα και προχώρησε προς το στενό.

 

Κλώτσησε ένα τενεκεδάκι που βρέθηκε στο δρόμο του. Κι άλλη βδομάδα απλήρωτοι. Κι άλλο δεκάωρο υπέρ πίστεως. Κι άλλος λογαριασμός έτοιμος να λήξει. Έτριψε τα μάτια του που τον έκαιγαν από την κούραση. Το απομεσήμερο που θα ξυπνούσε με το κεφάλι καζάνι, θα ‘πρεπε να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Ή θα γύρευε δανεικά – από ποιον ετούτη τη φορά; – ή θα ξέχναγε το δώρο κι ας της το ‘χε τάξει. Άλλα περιθώρια δεν του ‘μεναν· ίσα που θα προλάβαινε τα μαγαζιά ανοιχτά αν ήταν να το παλέψει.

 

Τουλάχιστον, με τις υπερωρίες κόντευε να ξημερώσει ώσπου να σχολάσουν. Αν έχανε το λεωφορείο, δεν αργούσε να ‘ρθει το επόμενο. Έσυρε τα πόδια του για τη στάση χωρίς να βιάζεται. Μύρισε τα μπαχάρια από το πρωινό των μαύρων που έμεναν στο ημιυπόγειο. Άκουσε πρωινό τσιγαρόβηχα και δυο γάτες που τσακώνονταν πάνω στον κάδο.

 

Κι ύστερα:

 

«Χριστέ μου! Χριστέ μου!» ούρλιαζε κάποια γριά από την άλλη άκρη του στενού.

 

Φάνηκε ένας μελαψός πενηντάρης με παλιακά ρούχα, όλο του το πουκάμισο μούσκεμα στο αίμα. Τρέκλισε λίγα βήματα προς το Γιώργο, έκανε να στηριχτεί στον λερό τοίχο με τη σφιγμένη γροθιά του, δεν τον βάστηξαν τα γόνατά του. Σωριάστηκε με τα μούτρα στα βρωμόνερα και ξεφύσησε την τελευταία του ανάσα, μισή από το στόμα και μισή από τρύπιο πνευμόνι. Φωνές και ποδοβολητά από τη μεριά της στάσης, κάποιος θα φαινόταν σε μια στιγμή, δυο το πολύ. Μα ο Γιώργος είχε μάτια μόνο για το πράγμα που είχε κυλήσει από τα δάχτυλα του πεθαμένου ως τη μύτη του δικού του παπουτσιού.

 

 

 

Διάρκεια διαγωνισμού: απο 12/11 εως 27/11 (12η νυχτερινή)
Διάρκεια ψηφοφορίας: εως 4/12 (12η νυχτερινή)
Όριο λέξεων: 3.000 λέξεις χωρίς την εισαγωγή, τίτλο και τυχόν σύμβολα μορφοποίησης (κατοπιν επιθυμίας των συμμετεχόντων, αν τελικά θελήσουν το σύνηθες 3.500, φυσικά και θα το δεχτούμε)
Είδος: Μαντέψτε

 

Συμμετέχει μία ιστορία:

Η Κόψη του Χρησμού - dagoncult

Edited by Ghost
Προστέθηκε η μία ιστορία.
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Για τους παλιούς δεν χρειάζονται συστάσεις, αλλά επειδή έχουμε πολλά νέα μέλη στο site, ελπίζω να καταλαβαίνουν ότι μιλάμε για σύγκρουση επιπέδου... champions league! Αυτό το write-off δεν χάνεται. 

 

Από τη μια ο Dagoncult. Ανοίξτε τις 2 τελευταίες ανθολογίες τρόμου της Αρς Νοκτούρνα, θα τον βρείτε ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ στην 1η θέση.

Από την άλλη ο Adicto με την Camera Obscura, μια από τις τοπ ελληνικές συλλογές τρόμου που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

 

Αν αγαπάτε και διαβάζετε τρόμο, ξέρετε πως σ' αυτό το τόπικ πρέπει να πατήσετε το follow επάνω δεξιά.

 

Αντώνη και Σταμάτη, καλή επιτυχία και καλή έμπνευση και στους δυο σας! Αναμένουμε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτό το wrιte-off δεν χάνεται.

Όσο προσπαθώ να μαντέψω το είδος, προτείνω στους μονομάχους να ανέβουν στις 3500 για το καλό όλων μας -εκτός από τους χαρακτήρες τους, δηλαδή...

Ενδιαφέρουσα εισαγωγή, που σίγουρα ταιριάζει στις προτιμήσεις και των δύο.

Κι όσο για το επίπεδο και το ενδιαφέρον, τώρα που το κοίταξα στους μπούκηδες, το δίνουν 1,80 τον ένα και 1,90 τον άλλο. Αλλά δεν θα πω ποιον θεωρούν, έστω και για λίγο, φαβορί. :-)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Xoxoxo! Θα διαβάσω ιστορία on screen μετά από πάρα πολύ καιρό!

 

Αυτό, δεν χάνεται!

 

Fuck...the only write off so far i don't know who i'm rooting for! May the best "teratografos" win! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απομένουν περίπου 48 ώρες για το ανέβασμα των ιστορίων. Γράφετε, μονομάχοι; Το έχετε εγκαταλείψει; Παίζει να χρειαστείτε παράταση; Σε τι στάδιο βρίσκεστε;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, δεν πρόκαμα :(

 

Και δεν είναι μονάχα ότι δεν πρόλαβα να τελειώσω την ιστορία (αυτό θα διορθωνόταν με την πατροπαράδοτη ν-ήμερη παράταση) αλλά έχω γράψει την μισή ιστορία και είμαι στις ...5,000 λέξεις (ναι, η μαγιά-εισαγωγή ήταν τόσο καλή).

 

Συγνώμη, στον συντρομίτη ΝτΡάγκον και στους συμφορουμίτες αλλά δεν... Το πάλεψα, αλλά δεν μπορώ να την κόψω ή να σκεφτώ κάποιον άλλο τρόπο να την τελειώσω.

Link to comment
Share on other sites

Ψηφίζω να τους δοθεί όριο λέξεων 8-10 χιλιάδες. Έτσι, επειδή κάνουμε αμάν να δούμε καινούρια ιστορία τους στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό, μην τους κόβετε την έμπνευση τώρα που τους ήρθε (αν συμφωνεί και ο έτερος τερατογράφος, εννοείται).

Link to comment
Share on other sites

Ο Άκης απ'οτι μου είπε έχει τελειώσει τη δική του, οπότε κι οι δυο είναι νικητές από τη μόνη άποψη που μετράει. Όποτε θεωρήσει ο καθένας ότι είναι έτοιμος, ας ανεβάσει την ιστορία του στη βιβλιοθήκη του φόρουμ (και με την ευλογία μου να κάνουν ό,τι αλλαγές θέλουν στην εισαγωγή για να μην ξεφεύγει από το ύφος του καθενός), χωρίς ψηφοφορίες και παρελκόμενα

Link to comment
Share on other sites

Την έγραψα, οπότε την ανεβάζω. Χίλια ευχαριστώ στον Λευτέρη για την εισαγωγή. Όσο για το write-off: 1)έκανε τη δουλειά του, δηλαδή μας έβαλε να γράψουμε και 2)είμαι βέβαιος πως όταν τελειώσει η ιστορία του Σταμάτη, θα την ευχαριστηθούμε χίλιες φορές περισσότερο, από το να διαβάσουμε μια πετσοκομμένη της εκδοχή.

 

Η Κόψη του Χρησμού

Link to comment
Share on other sites

Υπόσχεση πως μόλις επιστρέψω από την Κίνα θα την έχω τελειώσει και θα την ανεβάσω.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Write off #76 (dagoncult)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..