Ιρμάντα Posted September 1, 2015 Author Share Posted September 1, 2015 Ωπ αυτό τώρα το ανακάλυψα. Κρίμα γιατί ήθελα να συμμετασχω σε αυτό. Τουλάχιστον θα διαβάσω ωραίες ιστορίες και ίσως γράψω κι εγώ κάτι εκτός συναγωνισμού, έτσι για το χαβαλε. Συγχαρητήρια πάντως σε όλα τα παιδιά και τη νικήτρια! Παρέα στο φαντασοδιαγωνισμό του Μορφέα θα μας κάνεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismofbi Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Ελπιζω πως ναι, αρκεί να μου κατέβει κάποια ιδέα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alucardos Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Πως παίζεται αυτό το "παιχνίδι"; Εν συντομία κάποιος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Εν συντομία, κάποιος γράφει μια εισαγωγή και κάποιοι άλλοι γράφουν μια ιστορία με αφετηρία αυτή την εισαγωγή που είναι κοινή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 (edited) Μιας και τελείωσα και τις πέντε ιστορίες να πω ένα μπράβο σε όλους για τις ιστορίες τους γιατί μου άρεσαν όλες με την καλύτερη για μένα να είναι του SymphonyX13. Μπράβο σε όλους και πάλι!! Edited October 22, 2015 by Blacksword 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Μιας και τελείωσα και τις πέντε ιστορίες να πω ένα μπράβο σε όλους για τις ιστορίες τους γιατί μου άρεσαν όλες με την καλύτερη για μένα να είναι του SymphonyX13. Μπράβο σε όλους και πάλι!! Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για την προτίμηση σου στον "Κλέφτη.." και χαίρομαι που πέρασες καλά με την ιστορία μου. Πιο πολύ χαίρομαι όμως, που ακολούθησες την προτροπή μου στο τόπικ της "Φλόγας.." να διαβάσεις όλες τις ιστορίες που γέννησε εκείνο το write-off, το επόμενο, που μόλις σχολίασες, αλλά και αυτό που διεξάγεται τώρα! Και πάλι σε ευχαριστώ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted October 26, 2015 Author Share Posted October 26, 2015 (edited) Παιδιά γεια σας! Ευχαριστώ που διαβάζετε τις ιστορίες και σας αρέσουν αλλά παρακαλώ ΜΗΝ ψηψίζετε γιατί ο Διαγωνισμός αυτός έχει ΛΗΞΕΙ άσχετα αν ξεχάστηκε ανοιχτό το poll. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας! Edited October 26, 2015 by Ιρμάντα 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts