elgalla Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 behindthename.com 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Υπόχρεος δεσποσύνη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Είναι το gospel μου για τα ονόματα, ό,τι κι αν γράφω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Πώς πάει η εκλεκτή ομήγυρις; Σήμερα και αύριο, παίδες. Μην χαλαρώνετε. Μία τρεχάλα έμεινε ακόμη πριν το τέρμα. Καλημερούδια σας! Moυ ήρθαν λίγο ανάποδα τα πράγματα αυτές τις μέρες. Ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω μέχρι αύριο το βράδυ... Και την δικιά μου καλημέρα... Μην μου κιοτεύετε! Μια μέρα ακόμη σε φτάνει; Ολα καλά γενικά; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Ειρήνη. Όλα καλά, από θέμα υγείας που είναι το βασικότερο. Θέμα χρόνου έχω. Για να καταλάβεις,είδα το ποστ σου όταν το έκανες, αλλά πριν προλάβω να απαντήσω, χρειάστηκε να φύγω και γύρισα μόλις τώρα, που σου απαντάω. Πιστεύω να την παλέψω και να την τελειώσω εγκαίρως, για να δούμε.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Εντάξει έχεις σήμερα και το αύριο ακόμα! Αν είσαι σε ένα καλό σημείο το παλεύεις. Εμένα το πρόβλημα είναι ότι είμαι στις 3000 λέξεις και ακόμα τώρα ξεκίνησαν. μάλλον είναι πολλή μεγάλη τελικά η ιστορία μου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Καλημέρα συγγραφόπουλα! Τελειώνουμε απόψε λέει; Έχει ήδη ανέβει μία ιστορία που θα πρέπει να σχολιάσω διεξοδικά (αλλά από άποψη φαντασίας είναι πολύ δυνατή.) Μία όμορφη εικονίτσα να συνοδέψει τη μέρα σας (δεν ξέρω για σας, εγώ θα ήθελα να την διαβώ αυτήν την πύλη): 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Πράγματι, οτιδήποτε μπορεί να σε περιμένει πίσω από την πύλη αυτή. Καλημέρα και από εμένα. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Καλημέρες! Σήμερα τελειώνει (εκτός κι αν χρειαστεί κανείς λίγο ακόμα χρόνο), που σημαίνει ότι από το απόγευμα και μετά λογικά θα έχω μπόλικο πράμα για διάβασμα. Τέλεια, δε βλέπω την ώρα! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Μη με δείρετε, αλλά να δώσουμε άλλη μια μέρα; Έχουν πλακώσει κάποιες υποχρεώσεις και δεν με βλέπω να τελειώνω σήμερα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 Μη με δείρετε, αλλά να δώσουμε άλλη μια μέρα; Έχουν πλακώσει κάποιες υποχρεώσεις και δεν με βλέπω να τελειώνω σήμερα. Αντε να σας τη δώσω. Ρεμάλια βούρδουλα θέτε. Εννοώ, δουλέψτε καμάρια μου, δουλέψτε. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά να διαβάσω σήμερα. Δεν πειράζει, εις αύριον τα σπουδαία, εξάλλου το καλό πράγμα λέει αργεί να γίνει... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Egalla: Έ όχι και να σε δείρουμε! Τέτοιο κορίτσι που γράφει ανελλιπώς! Ιρμάντα: Γράφουμε, γράφουμε αλλά δε φταίμε εμείς, μια δεσποσύνη που μας έδωσε κάτι που εμπνέει και μυθιστόρημα φταίει! MadnJim: Καλέ μου φίλε, η αναμονή το κάνει πιο γλυκό δε λένε. Υπομονή και θα ευχαριστηθείς φάντασι. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 4500 λέξεις και συνεχίζω. Αυτό το παιχνίδι θα βγάλει μεγάλες ιστορίες από κάθε άποψη! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 4.000 και έχω ακόμη δρόμο.Θα ανεβάσω το βράδυ. Like, αργά. Like, τσίμα-τσίμα πριν τη λήξη. Love you all, πάω να συνεχίσω. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 (edited) 4300 πλην της εισαγωγής. Πιστεύω (;) να προλάβω...αφού συνεχώς μεγαλώνει η ιστορία.. Edited August 13, 2015 by SymphonyX13 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Ε ρε σε τι μπελάδες σας έβαλα! Καλημέρες και τα σέβη μου δημιουργικοί μου νεολαίοι! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Όπως είπα όλοι πάμε για μεγάλες ιστορίες με τον αγαπητό MadnJim να μας έχει αφήσει βέβαια παρασάγγας πίσω αφού ο ίδιος έγραψε μια ιστορία όσο και των υπολοίπων όλων μαζί. Η δεσποσύνη που μας πέταξε στην αρένα είναι ευτυχής να υποθέσω; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Χε χε χε χε (τρίψιμο χεριών) χε χε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Καταλάβαμε! Πανευτυχής! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 5700 και έχουμε δρόμο αν προφτάσω θα είναι πιο οριακά από την elgalla. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Δεν σας πιέζω. Τέηκ γιορ τάιμ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Ωραίο κοριτσάκι, να το πάρεις σπίτι σου! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Τέσσερις ώρες και κάτι ακόμα ως το τέλος της προθεσμίας, πως τα πάτε; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Αγκομαχώντας... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 6500 λέξεις και ακόμα πάω. Δεν θα είμαι στην ώρα μου δυστυχώς. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts