Ιρμάντα Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Ρε παιδιά εγώ λέω αν θέτε πάρτε το βράδυ αυτό και το κλείνουμε αύριο. Δεν θα ξαμολήσω το γκόλεμ για μια ημέρα...μάλλον όχι...χμμμμ. Τι πρόλογο πήγα κι έδωσα σα δεν ντρέπομαι! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 ένα έχω να σου πω. Πάω σήμερα για ένα ρεκόρ που κοιμόταν 17 χρόνια! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Ναι παιδιά, δεν έχει νόημα να βιάσετε τις ιστορίες στο τέλος λόγω χρόνου, αμαρτία. Ας πάει για αύριο βράδυ, δεν χάθηκε ο κόσμος για μια ακόμα μέρα. Ειρήνη, εσύ φταις και η εισαγωγή σου, είδες τι προκάλεσες; Εμπνεύσεις, λέξεις να ρέουν ποτάμια, μεγάλες χορταστικές ιστορίες. Μέχρι και ρεκόρ χρόνων σπάνε εξαιτίας σου! Απαπαπα λέμε... William τι ρεκόρ σπας φίλε; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Το ρεκόρ μου σε σελίδες σε μια μέρα. Ήταν 25 και κρατάει από το Δεκέμβριο του 1998 όταν πήγα από την 376 στην 401 σελίδα του Μια Νύχτα Του Απρίλη. Καθώς μια δακτυλογραφημένη είναι δύο χειρόγραφες σελίδες αν γράψω 13 θα το σπάσω, ε είμαι στις 12! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Από τη 15 στην 28 σήμερα. Αγαπητή Ειρήνη σε ευχαριστώ που έγινες αιτία να ξανακάνω το ρεκόρ. 7200 λέξεις, αύριο ελπίζω να ολοκληρώσω. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Και για την έμπνευση της τελευταίας στιγμής σας έχω: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Ευχαριστούμε αν και αυτό είναι το μόνο που δε μας λείπει όπως φαίνεται! Πως τα πάτε συμπαίκτες; Γράφετε; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Γράφουμε, τι γράφουμε δηλαδή, αγώνα δρόμου κάνουμε. Γιατί, ω γιατί πρέπει να βάζω τόσο build up στις ιστορίες μου, ας μου εξηγήσει κάποιος. Αυτό με τρώει, κάθε φορά. Πάω να συνεχίσω τώρα, γεια σας. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Τι να πω και γω που έφτιαξα παρελθόν για τους χαρακτήρες και εξελίξεις και μετά θυμήθηκα ότι δεν πάω για μυθιστόρημα αλλά για μια μικρή ( λέμε τώρα ) ιστορία. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 14, 2015 Author Share Posted August 14, 2015 Νεολαίοι μου με κάνετε περήφανη! Είναι ιδέα μου ή έχουμε εκτινάξει τα write-off από άποψη ποιότητας τελευταία; :first: Ευγενία-Ευγενία είσαι 'δω; Δημήτρη; Πάει για ξιφομαχία μεταξύ Αταλάντης και Γουίλιαμ; Και λέω μετά να χαλαρώσουμε με κανα ποιητικούλι..... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Δεν ορκίζομαι για την ξιφομαχία. Δεν θέλω να ζητήσω άλλη παράταση και δεν με βλέπω να τελειώνω έγκαιρα. Τι να κάνω, έτυχαν υποχρεώσεις που δεν μπορούσα να αποφύγω μιας και πάω διακοπές τη Δευτέρα κι έχω να τακτοποιήσω διάφορα απρόσμενα. Μάλλον θα ανεβάσω εκτός διαγωνισμού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Και από άποψης μεγέθους το εκτινάξαμε επίσης! Elgalla έχεις πολύ ακόμη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Αρκετούτσικο κι έχω κουραστεί πολύ ήδη, so... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Ε χαλάλι αφού είναι να πας διακοπές. ( δεν είχες πάει διακοπές ήδη; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Πήγα 3 μέρες στο χωριό για τη γιορτή του παππού μου. Τώρα θα πάω διακοπές-διακοπές Προσπαθώ να τελειώσω πάντως. Προσπαθώ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Α μάλιστα, με το καλό λοιπόν. Εγώ είμαι στα τελειώματα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Εγώ την τελείωσα χθες το βράδυ και από το μεσημέρι κάνω την τελευταία επιμέλεια. Φυσικά δεν τίθεται θέμα να την ανεβάσω στο διαγωνιστικό μέρος του write-off αν δεν ανέβει άλλη ιστορία. Φροντίστε να τελειώσετε παιδιά... Περίπου 5600 λέξεις μαζί με τον πρόλογο, τίτλος "Ο κλέφτης και η μάγισσα" και είναι funny sword and sorcery... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Εγώ είμαι έτοιμος σχεδόν, φαίνεται ότι οι δυο μας θα διαγωνιστούμε φίλε μου. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Στις 6.500 λέξεις, μου έχει μείνει πλέον το τελευταίο κομμάτι. Θα γράψω και θα ανεβάσω αύριο. Καλή επιτυχία και στους δυο σας, ανυπομονώ να διαβάσω όλες τις ιστορίες -και του Σπύρου, επιτέλους! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 14, 2015 Author Share Posted August 14, 2015 Στις 6.500 λέξεις, μου έχει μείνει πλέον το τελευταίο κομμάτι. Θα γράψω και θα ανεβάσω αύριο. Καλή επιτυχία και στους δυο σας, ανυπομονώ να διαβάσω όλες τις ιστορίες -και του Σπύρου, επιτέλους! Αταλάντη μην το δείς σαν παράταση. Απλά θα φτιάξουμε αύριο το πολλ για να συμμετέχεις. ΟΚ? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 (edited) Στις 6.500 λέξεις, μου έχει μείνει πλέον το τελευταίο κομμάτι. Θα γράψω και θα ανεβάσω αύριο. Καλή επιτυχία και στους δυο σας, ανυπομονώ να διαβάσω όλες τις ιστορίες -και του Σπύρου, επιτέλους! Στις 6.500 λέξεις, μου έχει μείνει πλέον το τελευταίο κομμάτι. Θα γράψω και θα ανεβάσω αύριο. Καλή επιτυχία και στους δυο σας, ανυπομονώ να διαβάσω όλες τις ιστορίες -και του Σπύρου, επιτέλους! Στις μέρες που έχουμε πάρει ήδη σαν παράταση, δεν νομίζω μια ακόμα να ενοχλήσει κανέναν, για να έχουμε και την δικιά σου συμμετοχή Αταλάντη... Υ.Γ. Πως στο καλό κατάφερα και έκανα διπλό quote; :huh: Edited August 14, 2015 by SymphonyX13 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Εντάξει, δεν θα το δω σαν παράταση, λοιπόν. Σας αγαπώ, πάρτε αγκαλιές και φιλιά και λελούδια! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 14, 2015 Author Share Posted August 14, 2015 Ευγενία? ΕΥΓΕΝΙΑ!!!!!! :mf_trombone: Πού είσαι καλέ; (ελπίζω να περνάς καλά όπου και αν είσαι.... ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Άρα θα είμαστε τρεις, σκληρός αγώνας. Και' μεις σε αγαπάμε! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Έτοιμος παιδιά, "Ο κλέφτης και η μάγισσα" .....στις Ιστορίες Φαντασίας φυσικά! Περιμένω τις δικές σας! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts