Jump to content

Black Sails (2014-2017)


Blacksword
 Share

Recommended Posts

Με την τρίτη σεζόν του Black Sails να έχει φτάσει νομίζω αξίζει να έχει δικό της τόπικ αυτή η σειρά, άσχετα αν δεν είναι του φανταστικού.

Η σειρά αυτή όταν ξεκίνησε έκανε μεγάλη επιτυχία, λόγω ότι είναι καλογυρισμένη αλλά και λόγω των εξαιρετικών σκηνικών, και ειδικά σε τηλεόραση. Επίσης την ίδια περίοδο το NBC ήθελε να "κλέψει" λίγη από την διασημότητα του κανόντας μια παρόμοια σειρά με πρωταγωνιστή τον John Malkovich αλλά απέτυχε παταγωδώς.

 

 

Season 3 Trailer

 

 

 

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί το εκπληκτικό intro που έχει. Δείτε παρακάτω πως ήταν όταν το γράφανε:

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ανυπομονώ, η τρίτη σεζόν προβλέπεται πολύ δυνατή.

 

Γενικά πάντως το STARZ βγάζει ωραίες παραγωγές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω την εντύπωση πως -αν θυμάμαι καλά που είχα διαβάσει κάπου όταν ήταν να αρχίσει πρόπερσι- πρόκειται ουσιαστικά για την ιστορία του Τζον Σίλβερ, του γνωστού πειρατή από τη νουβέλα του Στίβενσον "Το νησί των θησαυρών".

 

Η σειρά πάντως "τα σπάει", και το μουσικό θέμα της είναι από τα πλέον αγαπημένα μου (μαζί με αυτό του "Hell on Wheels")...

Edited by MadnJim
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γενικά πάντως το STARZ βγάζει ωραίες παραγωγές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω την εντύπωση πως -αν θυμάμαι καλά που είχα διαβάσει κάπου όταν ήταν να αρχίσει πρόπερσι- πρόκειται ουσιαστικά για την ιστορία του Τζον Σίλβερ, του γνωστού πειρατή από τη νουβέλα του Στίβενσον "Το νησί των θησαυρών".

σειρά πάντως "τα σπάει", και το θέμα της είναι από τα πλέον αγαπημένα μου (μαζί με αυτό του "Hell on Wheels")...

 

Ναι, έχεις δίκιο το αναφέρει και στο wiki, αν και δεν το είχα προσέξει καθόλου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αφιερωμένο σε όσους βλέπουν την σειρά τώρα.

 

 

 

Cc9b0MNUUAE1o6e.jpg

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μαζί με το Gotham είναι από τις αγαπημένες σειρές που παρακολουθώ αυτό τον καιρό. Δεν χάνω επεισόδιο και κάθε βδομάδα ανυπομονώ να δω τι καινούργιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν σκηνοθέτες και σεναριογράφοι. Τα σκηνικά τρομερά και άκρως ρεαλιστικά, η δράση κάμποση και χορταστική, οι δολοπλοκίες και οι μηχανορραφίες δίνουν και παίρνουν, γενικά όσοι λατρεύουν τις πειρατικές ιστορίες δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξετρελαθούν από την σειρά αυτή. Επίσης οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές, ενώ και το μουσικό θέμα είναι από άλλο πλανήτη. Το κακό είναι ότι απομένουν μόνο δυο επεισόδια για να τελειώσει ο τρίτος κύκλος και δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να προβληθεί ο τέταρτος. Τι να κάνουμε, θα δούμε άλλες σειρές στο μεταξύ.

Edited by BladeRunner
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και, επίσημα, ο τρίτος κύκλος της σειράς τελείωσε. Εξαιρετικά δυνατό και χορταστικό το φινάλε (και αναφέρομαι και στο προτελευταίο επεισόδιο...), άφησε πολλά πράγματα ανοικτά για την συνέχεια, που ελπίζω να είναι εξίσου δυναμική και ιντριγκαδόρικη με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να προβληθεί η επόμενη σαιζόν (φαντάζομαι αρκετός), όμως είτε έναν μήνα περιμένω είτε έναν χρόνο, ο κόσμος της σειράς, οι χαρακτήρες, η μουσική, όλα αυτά σίγουρα θα μου λείψουν. Όμως υπάρχουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες σειρές εκεί έξω για να παρακολουθήσω, μέχρι να ξαναρχίσει αυτή η γαμάτη πειρατική σειρά, οπότε κάπως θα ξεχαστώ κατά την αναμονή.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Όντως πολύ καλή και η τρίτη σεζόν αν και σίγουρα άλλαξε λίγο ύφος σε σχέση με τις προηγούμενες, όπως και το φινάλε ήταν διαφορετικό αφήνοντας πολλά ανοιχτά για την συνέχεια αλλά μας προετοιμάζει σίγουρα για την πορεία του John Silver. Ειδικά η τελευταία σκηνή στο τραπέζι ήταν, για μένα, απλά μαγική.

 

ΥΓ: Βλέποντας από τις πρεμιέρες των προηγούμενων σεζόν πιστεύω η τέταρτη θα ξεκινήσει 21 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε όμως έχουμε μπόλικο Vikings. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πόσο πιο γαμάτη μπορεί να γίνει αυτή η σειρά; Τέλειο το φινάλε της σεζόν (το όνομα Γκάθρι έχει γίνει καθημερινή βρισιά πια, τύπου "την Γκάθρι μου μέσα"), και ανυπομονώ ήδη για τη συνέχεια αυτού του έπους. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

post-6862-0-91944700-1465735772_thumb.jpg

 

Πάει και η τρίτη σεζόν! Την τελείωσα σε τρεις μέρες! Πόσο έχει εξελιχθεί αυτή η σειρά, είναι απίστευτο! Είναι πια μία από τις αγαπημένες μου. Είμαι μεγάλος λάτρης των πειρατών και της κουλτούρας τους και μόλις έμαθα για αυτήν την σειρά, ειδικά όταν είδα πως η ιστορία θα αφορούσε τους πειρατές του Stevenson (με τους οποίους μεγάλωσα) σε συνδυασμό με άλλα μεγάλα ιστορικά ονόματα πειρατών, ενθουσιάστηκα πολύ.

 

Η πρώτη σεζόν ήταν αρκετά καλή ώστε να με κρατήσει να συνεχίσω με την σειρά. Είχε μια μικρή ποσότητα περιττού δράματος και ελλιπής δράσης που στην συνέχεια όμως το συγχωρούσες. Απ` την δεύτερη και μετά η σειρά έγινε υπερβολικά καλή! Προσεγμένα, καλοφτιαγμένα σκηνικά και πλοκή, ωραίες σκηνές δράσης, και φυσικά ένα ταλαντούχο cast που όλοι (ίσως πλην της Max, της οποίας η φωνή με εκνευρίζει :p ) μπήκαν στον ρόλο τους δυναμικά και έκαναν την σειρά απλά υπέροχη. Το παρελθόν του Flint στην δεύτερη σεζόν ξεχώρισε αρκετά με αποκορύφωμα φυσικά τον ίδιο τον ηθοποιό που έκανε υπερβολικά καλή δουλεία στην εναλλαγή ρόλων. Πέρα από τις πράξεις του, έβλεπες την διαφορά στο πρόσωπό του! Αρκετές σκηνές ξεχώρισαν στο τέλος της δεύτερης σεζόν και καθ` όλης της διάρκειας της τρίτης. Δεν θα αναφερθώ περιγραφικά σε αυτές γιατί πραγματικά ήταν πολλές! Γενικά άψογες ερμηνείες απ` όλο το main cast σε όλες τις σεζόν. Το αναπάντεχο γεγονός προς το τέλος της τρίτης σεζόν, αν και λυπηρό, πιστεύω πως ήταν απαραίτητο και ταιριαστό και η σκηνή εκτελέστηκε άψογα. Θα συμφωνήσω με τον Blacksword, η τελευταία σκηνή στο τραπέζι είπε πολλά. Ανυπομονώ για την συνέχεια! Την προτείνω σε όλους τους φίλους της θάλασσας, των πειρατών και της περιπέτειας.

 

Δεν θα ήταν γαμάτο με το που τελείωνε το Black Sails να βλέπαμε με τους ίδιους ηθοποιούς “Το νησί των θησαυρών”; I dig it:D 

Edited by Γελωτοποιός
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Βγήκε το πρώτο trailer για την τέταρτη σεζόν. Ετοιμαστείτε γιατί θα είναι η τελευταία!

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Με την πρεμιέρα της 4ης σεζόν η σειρά ξεκίνησε πολύ δυνατά, όμως με το δεύτερο αρχίζει και κορυφώνεται ακόμα πιο πολύ. Ειδικά ο John Silver, για άλλη μια φορά, δίνει ρέστα!

 

“Who are you that I ought to pay you any mind?”

 

“I’m no one, from no where, belonging to nothing."

"I’m a wretch like you. Yet mountains of gold have changed hands because I chose it. Thousands of men in Nassau are living in fear of my return because I decreed it. Hundreds of dead redcoats in a forest not far from here because I made it so."

"I am the reason grown men lie awake at night. I am a new beginning for Nassau."

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πολύ δυνατά τα δυο πρώτα επεισόδια της 4ης σαιζόν. Βέβαια όοοολα τα επεισόδια της σειράς είναι τρομερά, γεμάτα ένταση και αγωνία, αλλά είναι πάντα θετικό η ποιότητα να παραμένει σε υψηλά επίπεδα... Έχω μια απορία για το μπάτζετ της σειράς. Πόσο να είναι άραγε;

Link to comment
Share on other sites

Έχω μια απορία για το μπάτζετ της σειράς. Πόσο να είναι άραγε;

 

Δεν θα είναι λίγο σίγουρα, μιας και τα γυρίσματα γίνονται στην Νότια Αφρική. Δεν έχω βρει πόσο είναι αλλά ενδεικτικά οι άλλες μεγάλες σειρές έπιασαν: το Outlander στην πρώτη του σεζόν έφτασε τα 75$ εκ., ενώ το Westworld στα 100$. Το Game of Thrones από την άλλη έχει αναφερθεί ότι ήταν 5-6$ ανά επεισόδιο στην πρώτη σεζόν, με την έκτη να φτάνει στα 10$. Όπως επίσης και το Marco Polo ήταν στα 9$ ανά επεισόδιο οπότε πιστεύω κάπου εκεί κυμαίνετε και το Black Sails. Γενικά τα συνδρομητικά κανάλια ρισκάρουν αρκετά σε νέες σειρές που μπορεί στο τέλος να μην αποδώσει, σε σχέση δηλαδή με τα ελεύθερα κανάλια που έχουν πιο στάνταρ budget.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αυτή η, πραγματικά, απίστευτη σειρά που λέγετε Black Sails έφτασε στο τέλος και ότι και να πούμε θα είναι μόνο θετικό καθώς, για άλλη μια φορά, μας αποδεικνύει γιατί είναι μια από τις πιο κορυφαίες σειρές κλείνοντας με τον πιο υπέροχο τρόπο. Είναι σίγουρα μια σειρά που λείψει πολύ, όμως, πιστεύω, μας αφήνει πίσω πολλές υπέροχες στιγμές για να θυμόμαστε.

This is a pirates land!

 

black-sails-finale-pirate-flag.jpg?w=446

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, τα λόγια είναι περιττά: Η σειρά μαμάει και δέρνει. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έγραφα ολόκληρο κατεβατό για το πόσο απολαυστική, ψυχαγωγική, χορταστική, συναρπαστική και ΓΑΜΑΤΗ σειρά είναι και πόσο ωραία τελειώνει, αλλά δεν χρειάζεται. Εγώ προτείνω να την δουν όσοι γουστάρουν πειρατές, περιπέτεια σε εξωτικά μέρη, δολοπλοκίες, σκληρούς τύπους, και πάει λέγοντας. Θα μου λείψει πολύ. Πάρα πολύ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Black Sails (2014-2017)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..