Eugenia Rose Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Σίγουρα στισ 14 τον αναγγέλουν; Διάβασα κάποθ για 24-26. Anyway εγω σήμερα ξεκινάω να διαβάζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Λοιπόν η Bodard έχει έναν στέρεο, πολυποίκιλο και πολύ ενδιαφέρον σύμπαν. Πολλές από τις ιδεές της μου άρεσαν και σε αυτήν την ιστορία. Η θλίψη στο διήγημα νομίζω ξεκινάει αμέσως και κάπως απότομα και όμως παρά τους ζωντανούς διαλόγους και τις περιγραφές του θρήνου των χαραλτήρων για κάποιο λόγο μου φαίνονται κάπως απόμακροι και ίσως λίγο ψυχροί. Παρότι δεν κατάφερα να ταυτιστώ πολύ σναισθηματικά η κοσμοπλασιά είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και μου έδωσε και πολύ τροφή για μια ιστορία που θέλω να γράψω. Θα επανέρθω με τη λίστα μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 Ναι, όπως το λες, 24-26 Ιουνίου θα ανακοινώσουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted June 26, 2016 Author Share Posted June 26, 2016 Νικητής το «Cat pictures please», επιτέλους. Το... επιτέλους επειδή ήταν η επιλογή μου χεχε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hombre Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts