Jump to content

Salem (2014-2017)


Blacksword
 Share

Recommended Posts

 

Με την τρίτη σεζόν να αρχίζει νομίζω πρέπει να γίνει ένα θέμα για αυτή την, υπέροχη, σειρά επηρεασμένη από αληθινά γεγονότα που έγιναν στα τέλη του 17ου αιώνα στο Salem.

Φυσικά εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο διαφορετικά καθώς βλέπουμε μια πιο σκοτεινή μεριά με μάγισσες και δαίμονες να παίζουν το δικό τους παιχνίδι δολοπλοκιών για την εξουσία. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι στην δεύτερη σεζόν παίζει η αγαπημένη Lucy Lawless, ενώ στην τρίτη αναμένεται να εμφανιστεί ο Marilyn Manson!

 

Edited by Dreamer
Προστέθηκαν τα έτη που κυκλοφόρησε η σειρά στον τίτλο του topic
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μετά το πολύ συναρπαστικό Penny Dreadful που έφτασε άδικα στο, γρήγορο, φινάλε του περνάει επίσης στο παρελθόν και το Salem με μόλις τρεις σεζόν!

Είναι μια σειρά θα έλεγα που ξεκίνησε χωρίς μεγάλη διαφήμιση, λόγω του μικρού budget, όμως κατάφερε -σεζόν με σεζόν- να κερδίσει το κοινό και όχι τυχαία. Σίγουρα δεν είναι υπερπαραγωγή αλλά καταφέρνει, μέσα από αυτό που θέλει να πει, να σε κάνει να περνάς την ώρα σου ευχάριστα και στην τρίτη σεζόν, πραγματικά, η σειρά πάει σε άλλη ατμόσφαιρα σε ένα δυνατό φινάλε που δεν απογοητεύει παρ' όλο την ακύρωση που πήρε.

Η Lucy ήταν μια πολύ καλή προσθήκη στην δεύτερη σεζόν, και τα έδωσε όλα, ενώ στην τρίτη ο Merilyn δίνει και αυτός το δικό του στυλ με αυτόν τον, περίεργο ρόλο που του έδωσαν: από χειρούργος, σε μπαρμπέρης μέχρι και μάγειρας με σπεσιαλιτέ στις "κρεατόπιτες".

 

Πεινάει κανείς; :D

CzB-0t2UUAAehgA.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Salem (2014-2017)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..