trillian Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 (edited) Κυκλοφορεί επίσης και η Συνέντευξη με ένα Βρικόλακα: http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1377 Edited March 1, 2012 by trillian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermione Granger Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 @trillian Ωωωω ευχαριστω οι εκδοσεις Anubis εχουν αρχισει να ανεβαινουν πολυ στα ματια μου το τελευταιο διαστημα!!! @Μιχάλης S.K. νομιζω τα εχω δει αυτα, αλλα πιο πολυ με τραβανε: η Συνεντευξη με ενα βρικολακα και Η Βασιλισσα των Καταραμενων.. Βεβαια, μπορει να ειναι κορυφαια και τα υπολλοιπα της, δεν ξερω.. Θελω για αρχη να διαβασω κατι που ξερω ηδη, να δω αν μου αρεσει σαν συγγραφεας γενικα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Βρήκα σε ένα περίπτερο το Συνέντευξη με ένα βρυκόλακα και σκέφτηκα να το πάρω.Καλό είναι?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Κανείς να μου απαντήσει;; Edited March 12, 2012 by Μιχάλης S.K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Εγώ το διάβασα πριν χρόνια και να σου πω την αλήθεια δεν θα το ξαναδιάβαζα, αλλά οι βρυκόλακες δεν είναι και το αγαπημένο μου θέμα. Τώρα βέβαια αν θέλεις να δοκιμάσεις, φαντάζομαι ότι πολλοί από εδώ μέσα θα σου πουν να το κάνεις. Edited March 12, 2012 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Ούτε 'γω τρελένομαι για βρικόλακες να σου πω την αλήθεια, αλλά επίδη δίαβασα ένα και μ'άρεσε λέω να τους πάρω πιο σοβαρά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 (edited) Συνέντευξη με το Βαμπίρ Μετά από τόσο καιρό που έπιανε σκόνη στην βιβλιοθήκη μου, είπα επιτέλους να διαβάσω και εγώ το κλασικό αυτό έργο, που επαναπροσδιόρισε την εικόνα που είχαμε για τους βρικόλακες. Όσο και αν φαίνεται παράξενο, την ταινία δεν την έχω δει, αλλά τώρα που διάβασα το βιβλίο, σίγουρα κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα το κάνω. Όσον αφορά το βιβλίο, σίγουρα έμεινα ικανοποιημένος, αν και όχι ξετρελαμένος. Ένας βρικόλακας, ο Λουίς, αφηγείται σ'έναν νεαρό δημοσιογράφο, την ιστορία της ζωής του. Ο Λουίς ήταν γαιοκτήμονας στη Νέα Ορλεάνη, μέχρι που γνώρισε τον Λεστάτ, ο οποίος τον μετέτρεψε σε βρικόλακα. Έτσι, θα διαβάσουμε μια ιστορία γεμάτη με βία, φόνους, αγωνία και συναισθήματα. Λοιπόν, οπωσδήποτε πολύ ενδιαφέρον και καλογραμμένο βαμπιροβιβλίο, που σίγουρα θα αφήσει ικανοποιημένους τους λάτρεις της σκοτεινής φαντασίας και του τρόμου. Προσφέρει πολλές δυνατές στιγμές, εξαιρετική ατμόσφαιρα και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Η γραφή είναι πολύ καλή, σε σημεία λυρική, με ωραίες περιγραφές τοπίων, ανθρώπων και των σκηνών βίας. Βέβαια σε ορισμένα σημεία κουράστηκα λιγάκι από την πολυλογία, όμως την ξεπέρασα δίχως απώλειες. Γενικά, πρόκειται για ένα δικαία κλασικό στο είδος του βιβλίο, που αξίζει να διαβαστεί όχι μόνο για την σημαντικότητα του στον τομέα των βαμπιροβιβλίων, αλλά και γιατί είναι ένα όντως ενδιαφέρον και δυνατό μυθιστόρημα τρόμου. Προσωπικά μπορεί να μην ένιωσα ότι διάβασα ένα αριστούργημα, όμως χωρίς αμφιβολία χάρηκα που το διάβασα. Σίγουρα στο μέλλον θα πιάσω και το "Ο Βρικόλακας Λεστάτ". 8/10 Edited August 12, 2015 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Συνέντευξη με το Βαμπίρ Μετά από τόσο καιρό που έπιανε σκόνη στην βιβλιοθήκη μου, είπα επιτέλους να διαβάσω και εγώ το κλασικό αυτό έργο, που επαναπροσδιόρισε την εικόνα που είχαμε για τους βρικόλακες. Όσο και αν φαίνεται παράξενο, την ταινία δεν την έχω δει, αλλά τώρα που διάβασα το βιβλίο, σίγουρα κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα το κάνω. Όσον αφορά το βιβλίο, σίγουρα έμεινα ικανοποιημένος, αν και όχι ξετρελαμένος. Ένας βρικόλακας, ο Λουίς, αφηγείται σ'έναν νεαρό δημοσιογράφο, την ιστορία της ζωής του. Ο Λουίς ήταν γαιοκτήμονας στη Νέα Ορλεάνη, μέχρι που γνώρισε τον Λεστάτ, ο οποίος τον μετέτρεψε σε βρικόλακα. Έτσι, θα διαβάσουμε μια ιστορία γεμάτη με βία, φόνους, αγωνία και συναισθήματα. Λοιπόν, οπωσδήποτε πολύ ενδιαφέρον και καλογραμμένο βαμπιροβιβλίο, που σίγουρα θα αφήσει ικανοποιημένους τους λάτρεις της σκοτεινής φαντασίας και του τρόμου. Προσφέρει πολλές δυνατές στιγμές, εξαιρετική ατμόσφαιρα και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Η γραφή είναι πολύ καλή, σε σημεία λυρική, με ωραίες περιγραφές τοπίων, ανθρώπων και των σκηνών βίας. Βέβαια σε ορισμένα σημεία κουράστηκα λιγάκι από την πολυλογία, όμως την ξεπέρασα δίχως απώλειες. Γενικά, πρόκειται για ένα δικαία κλασικό στο είδος του βιβλίο, που αξίζει να διαβαστεί όχι μόνο για την σημαντικότητα του στον τομέα των βαμπιροβιβλίων, αλλά και γιατί είναι ένα όντως ενδιαφέρον και δυνατό μυθιστόρημα τρόμου. Προσωπικά μπορεί να μην ένιωσα ότι διάβασα ένα αριστούργημα, όμως χωρίς αμφιβολία χάρηκα που το διάβασα. Σίγουρα στο μέλλον θα πιάσω και το "Ο Βρικόλακας Λεστάτ". 8/10 Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά πιστεύω πως θα σκηλοβαρεθείς από την πολυλογία στον 'Λεστάτ'. Εγώ τουλάχιστον το παράτησα, μετά από μια σκηνή όπου για ώρες (έτσι μου φάνηκε) περιέγραφε το πόσες πολλές λεπτομέριες έβλεπαν τα βαμπιρομάτια του. ΕΛΕΟΣ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά πιστεύω πως θα σκηλοβαρεθείς από την πολυλογία στον 'Λεστάτ'. Εγώ τουλάχιστον το παράτησα, μετά από μια σκηνή όπου για ώρες (έτσι μου φάνηκε) περιέγραφε το πόσες πολλές λεπτομέριες έβλεπαν τα βαμπιρομάτια του. ΕΛΕΟΣ! Θέμα γούστου είναι αυτό. Εμένα μπορεί και να μου άρεσε πχ. Πιο πολύ έχω θέμα με την πλοκή και την εξέλιξη της ιστορίας, από reviews που έχω δει οι "συνέχειες" δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν έχω διαβάσει κάτι πέρα από τη "συνέντευξη", αλλά έχω δει τις ταινίες. Δε θα ξεπεράσω ποτέ τον πόνο από το facepalm όταν στη σκηνή που είχαν μπει οι μεταλλάδες στο σπίτι του Λεστάτ για να κάνουν πρόβα, ο βρικόλακας σηκώθηκε από τον τάφο του για να κάνει τα φωνητικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts