Jump to content

Το υπόγειο- Lucas Marmaduke


Mictantecutli
 Share

Recommended Posts

35025866.jpg

 

 

 

Σκοπός του ήταν η αθανασία.
Ο βιασμός, τα μαρτύρια και ο φόνος ήταν η κληρονομιά του.
Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

276 σελίδες
Τιμή 12,19-10%= 10,97

8,5/10. 
Απ'ότι έχω καταλάβει ο...Lucas είναι love or hate συγγραφέας. Για κάποιον λόγο τους καταλαβαίνω και τους δύο. Εγώ φαντάζεστε σε ποια μεριά είμαι. Μου άρεσε και το Γένεσις, και περίμενα πως και πως το Υπόγειο εδώ και πολύ καιρό που είχε ανακοινωθεί, πιστεύοντας πως θα κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω.
Ξεκινάει δυναμικά και μετά από λίγο νοιώθω το πόδι να σηκώνεται, έτοιμο να κάνει το βήμα. Ρεαλιστικός τρόμος με ανάλογες περιγραφές. Βέβαια ίσως έχω αναισθητοποιηθεί τόσα χρόνια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα. Στην αρχή. Σιγά σιγά μαθαίνουμε τα πάντα για το παρελθόν και το πως δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας του κακού. Ένα κομματάκι(pun intented) κάθε φορά, μέχρι το τέλος σχεδόν. Προχωρώντας προς την μέση νοιώθω το πόδι να έχει σηκωθεί και να είναι έτοιμο να κατέβει με δύναμη και να σηκώσει την ανάλογη σκόνη. Κάπου νοιώθω να αιωρείται λίγο, αλλά προχωράω. Και στην 202 σελίδα... ΜΠΑΜ!! (Αλλά για κάποιον λόγο δεν σηκώθηκε σκόνη...)Όχι δεν ήταν κάποια περιγραφή σκληρού σκηνικού. Αίματα, σπασίματα κλπ. Όχι. Ήταν μία μικρούλα πρόταση 10-12 λέξεων που μου σήκωσε την τρίχα κάγκελο. Το βιβλίο κλείνει δυνατά και αφού έχουμε μάθει πλέον όλο το παρελθόν του κακού.
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι περίμενα το βήμα να είναι λίιιιγο πιο μεγάλο. Αλλά φαντάζομαι κι εσείς περιμένατε να τελειώσετε το βιβλίο και να έχετε όλα σας τα δόντια. Γιατί όταν κοίταξα καλύτερα να δω γιατί το πόδι δεν σήκωσε σκόνη όταν κατέβηκε με δύναμη, είδα ότι μόνο αίματα και δόντια. Γιατί είχε προσγειωθεί στην μούρη μου(μας). Απλά είχα μουδιάσει και δεν το κατάλαβα αμέσως....

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..