Jump to content

Εργαζόμενο αγόρι - Λένα Διβάνη


 Share

Recommended Posts

Μια μεγάλη συγγραφέας σε πρώτη παρουσίαση στο forum, αν έχετε διαβάσει κάτι άλλο από τη Λένα Διβάνη σχολιάστε από κάτω. Στη ΛΑΦ το επιλέξαμε για το μήνα επιστημονικής φαντασίας. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Να τι λέει το οπισθόφυλλο.

 

 

b30099.jpg

 

Πώς θα ήταν ο κόσμος που θα 'φτιαχνε ο Θεός αν ήταν γένους θηλυκού; Κατά πάσα πιθανότητα ένας παράδεισος όπου ο Αδάμ θα προέκυπτε από το πλευρό της Εύας, οι γυναίκες θα είχαν την εξουσία και οι άντρες θα ασχολούνταν κυρίως με την ομορφιά τους. Με λίγα λόγια ένας κόσμος τα πάνω κάτω! 
Ιδού λοιπόν πώς μια υπόθεση εργασίας έγινε ένα αστείο μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Χάρη, ένα όμορφο και κάπως αφελές αγόρι, που το 'σκασε νύχτα από την Ιεράπετρα γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί τη γεωπόνο που του προξένευε η μάνα του. Το δικό του όνειρο ήταν να γίνει ένα ανεξάρτητο εργαζόμενο αγόρι στην Αθήνα, όπου όλα επιτρέπονται. Θα μπορέσει όμως να επιβιώσει σ' αυτή την επικίνδυνη πόλη; Θα μπορέσει να βρει τον εαυτό του σε μια κοινωνία όπου οι νεαροί άντρες είναι συνήθως αντικείμενα πόθου - ή το πολύ πολύ καλοί σύζυγοι και τρυφεροί πατεράδες; Θα αποφύγει τον πειρασμό ενός ειδυλλίου με τη Μάγια, τη γοητευτική αλλά τόσο παντρεμένη διευθύντριά του, ή θα υποκύψει και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ταπεινωτική ιστορία εκδοτικών ανταγωνισμών, προδοσίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης;
Τίθενται όμως και άλλα ερωτήματα: 
Αφού ξεκίνησε για γαλάζιο μυθιστόρημα, γιατί ασχολείται τόσο με το ροζ; 
Αφού πήγαινε για κωμωδία, γιατί είναι γεμάτο προαναγγελθέντα δράματα; 
Αφού επιθυμεί καταφανώς να σχολιάσει το τι σημαίνει να είσαι άντρας ή γυναίκα στις αρχές του 21ου αιώνα, γιατί στην ευχή έχει καλό τέλος;

 
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Να και το δωρεάν ebook, αν ενδιαφέρεστε κάποιοι και δε μπορείτε να το βρείτε. Εγγυώμαι ότι διαβάζεται πολύ εύκολα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Upcoming Events

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..