Jump to content

Εικονογράφηση χαρακτήρων


Atrelegis
 Share

Recommended Posts

Ζητούνται πρόθυμοι και υπομονετικοί σκιτσογράφοι να δημιουργήσουν τα σκίτσα χαρακτήρων για Exalted, βασισμένο σε ένα διήγημα που ανέβασα στη Βιβλιοθήκη. Όσοι ενδιαφέρεστε πείτε μου να στείλω τις περιγραφές άλλων χαρακτήρων.

 

Jade Waters: Aλφικός άνδρας με κόκκινα μάτια, κάπου στα είκοσι. Φοράει κελε΄πία και ρούχα που ταιριάζουν πιο πολύ σε αυλικό. Τα μαλλιά του είναι κοντοκουρεμένα στα πλάγια και στην κορυφή του κεφαλιού είναι σηκωμένα καρφάκια. Φορά ένα ζευγάρι γυαλιά χωρίς βραχίονες στη μύτη του και δένουν με αλυσίδα με τον γιακά του. Κρατά ένα περίτεχνο όπλο με μακριά χρυσή λεπίδα

Carn: Μεγαλύτερος και πολύ μυώδης άνδρας, κάπου στα σαράντα, μακριά γένια ως τη μέση σε λευκό χρώμα, δέρμα ελαφρά καμένο, μάτια γαλάζια τόσο στον βολβό όσο και στην κόρη. Ντυμένος με δερμάτινα ρούχα και γούνες

Link to comment
Share on other sites

Ευχαρίστως, αλλά να γίνουν κάποια πράγματα πιο σαφή; Ας πούμε, τι είδους όπλο θα κρατάει ο Jade Waters;

Link to comment
Share on other sites

Προτιμώ ένα κυρτό σπαθί, ίσως σε στυλ γιαταγανιού ή κατάνα. Αν πρέπει να προσθέσεις λεπτομέρειες, μπορείς να του δώσεις σκαλίσματα ή να κάνεις τη λεπίδα να μοιάζει στο σχήμα φτερού ενός φοίνικα. Μπορεί η λαβή να έχει το σχήμα του κεφαλιού του Φοίνικα.

Ο Καρν από την άλλη, πολεμάει με τα χέρια του ή με μακριά, ασημένια νύχια από ασήμι, σε στυλ Wolverine

Link to comment
Share on other sites

Τα ασημένια νύχια πρέπει να είναι απαραίτητα από ασήμι ή επιτρέπονται και άλλα υλικά; :p :p Πέρα από την πλάκα, πιστεύω πως θα ήταν καλή ιδέα ο Jade Waters να κρατά ένα two-bladed sword, καθώς τέτοια όπλα "παίρνουν" αρκετό καλλιτεχνικό modification, π.χ. ως προς το σχήμα των λεπίδων. Επίσης, ο Καρν μου φαίνεται ότι κολλά στην περιγραφή barbarian και γι' αυτό θα σύστηνα ένα τσεκούρι, πιθανόν με μερικά σημάδια φθοράς. Φυσικά ο Atrelegis έχει πάντα τον τελευταίο λόγο :worshippy: -το μόνο που κάνω είναιμια εναλλακτική πρόταση.

Link to comment
Share on other sites

Με βάση το concept του χααρκτήρα του Karn, πολεμούσε με τα νύχια και σπάνια με όπλα, αν και χρησιμοποίησε σε κάποιο σημείο ένα τσεκούρι από μαύρο μέταλλο. Αν τραιριάζει καλύτερα, τότε δράσε καταπώς θες!

Ίσως καλή προσθήκη, αντί για το διπλό σπαθί θα ήταν ένα Naginata. Μακριά λόγχη με κυρτή λεπίδα στην άκρη σαν γιαταγάνι, αν και οι προηγούμενες προτάσεις δε με χαλάνε!

Link to comment
Share on other sites

Ατρελέγκη, πάρε ένα preview που έφτιαξα σήμερα και πες τι σου αρέσει και τι να αλλάξω.

post-54-1116198458_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..