Popular Post elgalla Posted June 3, 2018 Popular Post Share Posted June 3, 2018 (edited) Καλημέρα, παιδιά μου, ως επίσημη διοργανώτρια παιχνιδιών, διαγωνισμών και αγώνων της χρονιάς (απ' ό,τι φαίνεται), επωμίστηκα το ιερό καθήκον να σας δώσω εισαγωγή γι' αυτήν την επική συγγραφική μάχη. Το είδος ελεύθερο (αρκεί να έχει φανταστικό στοιχείο, από αυτό δεν γλιτώνετε, sff.gr λεγόμαστε). Οι λέξεις μέχρι 4.000 (χωρίς την εισαγωγή, φυσικά). Χρόνος συγγραφής, μια βδομάδα. Αν και, με δωροδοκία, μπορεί να δοθεί παράταση, είμαι καλός άνθρωπος άλλωστε. Ακονίστε πένες, σκουπίστε πληκτρολόγια από τρίμματα τυρόπιτας και ετοιμαστείτε. Ακολουθεί η εισαγωγή σας. Μου βγήκε αλλιώς απ' ό,τι περίμενα, αλλά ελπίζω να σας εμπνεύσει όπως κι αν έχει. Υπενθυμίζω πως το κείμενο πρέπει να ξεκινάει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με τη δοθείσα εισαγωγή, αλλά από κει και πέρα μπορείτε να οργιάσετε. Καλή επιτυχία σε όλους! Εισαγωγή: Spoiler 'Όταν ήμουν φοιτητής, γούσταρα μια ελληνοαμερικάνα γκόμενα, τη Τζωρτζίνα, . Είχε ωραίο κώλο και μια φωνή σαν να 'χε μόλις τελειώσει το σεξ. Τη δική μου την παρέα δεν την καταδεχόταν ιδιαίτερα - δεν μας ενέκρινε, με τα σκισμένα μας τζιν και τα ταλαιπωρημένα μας παπούτσια, με τα μακριά μας μούσια και τα άχαρα, ψηλόλιγνα κορμιά μας. Παρ' όλα αυτά, εγώ ήμουν καψούρης και, κάποια στιγμή, μάζεψα τα κουράγια μου και της ζήτησα να βγούμε για ένα ποτό. Εκείνη γέλασε και μου είπε, σε σπαστά ελληνικά: "όταν παγκώσει Κόλαση". Και, χωρίς να μου δώσει περαιτέρω σημασία, γύρισε και συνέχισε να μιλάει στη διπλανή της. Χειρότερη χυλόπιτα δεν είχα φάει ως τότε, ούτε έφαγα ποτέ στα χρόνια που ακολούθησαν. Άλλαξα, βέβαια, κι εγώ. Κυρίλεψα. Έκοψα τα μούσια, άρχισα γυμναστήριο, έβγαλα τα σκισμένα τζιν και τα τρύπια παπούτσια. Έπιασα και δουλειά σε ταξιδιωτικό γραφείο. Αλλά την πίτα που μου σέρβιρε η Τζωρτζίνα δεν την ξέχασα. Έτσι, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι η Κόλαση είχε όντως παγώσει και ορδές ξενιτεμένων δαιμόνων έφταναν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τον ήλιο της Μεσογείου και τους σαράντα δύο βαθμούς Κελσίου που είχαμε, μέσα Ιούλη, ήταν να την ψάξω και να της ξαναζητήσω εκείνο το ραντεβού. Edited June 12, 2018 by Ballerond 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Τι λες, ρε; ? (Γαμάτο! ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 ΤΙ ΕΠΙΚΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Ωραία εισαγωγή 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco_Volante Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Πάντα πηγαίνω στη θάλασσα είτε πολύ πρωινές ώρες είτε πολύ απογευματινές, όταν ο ήλιος είναι χαμηλά. Σήμερα όμως μάλλον δεν τη γλίτωσα και έπαθα ηλίαση! Αλήθεια, διάβασα όντως στην ίδια παράγραφο για τον κώλο της Τζωρτζίνας, για χυλόπιτες και για δαίμονες που έρχονται στην Ελλάδα για ηλιοθεραπεία και διακοπές; 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 3, 2018 Author Share Posted June 3, 2018 Εντελώς αλήθεια. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Φοβερό Αταλάντη. Από αύριο ξεκοινάω σε καινούρια δουλειά, στο καινούριο μέρος όπου βρήσκομαι μόλις 3 μέρες. Έχω πήξει. Αυτό το write-off είναι ότι πρέπει για να ξεδώσω λίγο. Το σου-φου-φου θα την πληρώσει πάλ% 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 3, 2018 Author Share Posted June 3, 2018 10 minutes ago, Elli Sketo said: Φοβερό Αταλάντη. Από αύριο ξεκοινάω σε καινούρια δουλειά, στο καινούριο μέρος όπου βρήσκομαι μόλις 3 μέρες. Έχω πήξει. Αυτό το write-off είναι ότι πρέπει για να ξεδώσω λίγο. Το σου-φου-φου θα την πληρώσει πάλ% Ειλικρινά, μ' αρέσει τόσο που ψήνω να γράψω κι εγώ μαζί σας :P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Κάτι μου λέει πως θα έχει πολύ πλάκα όλο αυτό. Για να δούμε! Nice one, Αταλάντη! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Αγαπητή πυργοδέσποινα πολύ παρέα κάνεις με τον από πάνω κύριο, τέτοιο σουρεαλιστικό κείμενο δεν θα το κατάφερνε ούτε εκείνος και έχει κάνει επικές καταστάσεις για να μας λιώσει στα γέλια. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 3, 2018 Author Share Posted June 3, 2018 5 minutes ago, WILLIAM said: Αγαπητή πυργοδέσποινα πολύ παρέα κάνεις με τον από πάνω κύριο, τέτοιο σουρεαλιστικό κείμενο δεν θα το κατάφερνε ούτε εκείνος και έχει κάνει επικές καταστάσεις για να μας λιώσει στα γέλια. Γουίλιαμ, νομίζεις ότι είμαι σοβαρός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, δεν είμαι. Και η αλήθεια είναι πως ήθελα να διαβάσω κάτι ελαφρύ και πιστεύω με συνδυασμό Ελλης, Γιάννη και Σπύρου θα πέσει γέλιο με τέτοια εισαγωγή. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 έφτιαξα επιτέλους το Pc μου. Φυλαχτείτε - έρχομαι και ο πρωταγωνιστής μου θα είναι ένας φίλος από τα παλιά που όλοι ξέρετε και αγαπάτε 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Τι ησυχία! Εεε συμπαίκτες, πώς πάει, γράφουμε τίποτα; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Απαιτητικό θέμα, δύσκολο. Πως να συγκεντρωθεί κανείς στο χαρτί, όταν η φαντασία οργιάζει για τον Spoiler ωραιότατο κώλο της Τζωρτζίνας; ? Νομίζω ένα νέο παρακλάδι στο είδος του φανταστικού μόλις έχει γεννηθεί: αισθησιακός τρόμος. Εύγε Αταλάντη! ? Καλή επιτυχία αγαπητοί συμφορουμίτες, και καλή τύχη απέναντι στον... ξαναμμένο Σπύρο (?) που έχει κανέναν χρόνο να γράψει, και κάτι τέτοια τα έχει για ξερολούκουμα! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 5, 2018 Author Share Posted June 5, 2018 Καλέ, horror erotica υπάρχει, αμέ. Αυτό πιο πολύ σε horror comedy πάει αλλά θα επικροτησουμε όποιον θελήσει να πρωτοτυπήσει, φυσικά. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Εγώ προχωράω μια χαρά και το κωλογουσταρω κι όλας ? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 εγώ έχω πήξει στη δουλειά. Δεν έχω γράψει ούτε μία λέξη 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 13 hours ago, Ballerond said: Εγώ προχωράω μια χαρά και το κωλογουσταρω κι όλας ? το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Δεν ξέρω αν θα σας αρέσει, αλλά όσο το γράφω περνάω τέλεια 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 6, 2018 Author Share Posted June 6, 2018 Αυτό ήθελα κι εγώ, παιδιά, να γράψετε χαλαρά και να γουστάρετε. Εξάλλου, μετά από διαγωνισμό τρόμου, το σηκώνει η περίσταση λίγο χιούμορ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 On 6/3/2018 at 2:47 PM, Elli Sketo said: Φοβερό Αταλάντη. Από αύριο ξεκοινάω σε καινούρια δουλειά, στο καινούριο μέρος όπου βρήσκομαι μόλις 3 μέρες. Έχω πήξει. Αυτό το write-off είναι ότι πρέπει για να ξεδώσω λίγο. Το σου-φου-φου θα την πληρώσει πάλ% Μανάρι αυτό περιμένουμε! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Μου φαίνεται ότι είμαι φύτουλας. Πάλι πρώτος θα παραδώσω την κόλλα μου... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Μη θέλω παράταση. Θα προσπαθήσω να γράψω την Κυριακή. Περιμέντε να είναι δίκαιο. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Έφτασεεεεε!!!!!!!! http://community.sff.gr/topic/17474-αμερικάνικο-παραμύθι/ 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Ακολουθεί μικρό τηζερίδιον από την ιστορία μου, ένας διάλογος που διαδραματίζεται στο διήγημα. «Θα ήθελα την ξαπλώστρα Α, εκεί μπροστά, δίπλα στο μωρό με το κοραλί μαγιό». «Είναι 200 ευρώ, κύριε». «Ξέρω ποιο βιβλίο διάβαζες πέρσι το καλοκαίρι». «Πέραστε, κύριε Δαίμονά μου. Σαν το καζάνι σας!» You have been warned... 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by MadnJim,
Ισόβαθμη ιστορία στο Write off #90
Recommended by Φάντασμα
5 reactions
Go to this post
Posted by Ballerond,
Ισόβαθμη ιστορία στο Write off #90
Recommended by Φάντασμα
7 reactions
Go to this post