Η ωραία κοιμωμένη Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 (edited) ΌΝΟΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ: Η ωραία κοιμωμένη ΕΊΔΟΣ: Σατυρικό ΣΤΙΧΟΙ: 26 ΣΧΟΛΙΟ: ελαφρό ποίημα, όπως λέμε ελαφρό λαϊκό τραγούδι, αυτοσαρκαστικό, γραμμένο με σκωπτική διάθεση προ αμνημονεύτων χρόνων. Ωχ! Καινούργιος έρωτας με χτύπησε και πάλι μια νέα ανεμοζάλη που δεν υπάρχει άλλη δυο-τρία χρόνια θα με πάει μετά θα με αφήσει στην ερημιά του κόσμου θα με αναζητήσει δεν θέλω να τον ζήσω ούτε καν το ζητώ το σώμα μου ν' αφήσω έρμαιο στο χαμό θα το ομολογήσω πως άλλο δεν μπορώ τα χρόνια μου να ζήσω με αναστεναγμό οι έρωτες με πέθαναν μου βγάλαν την ψυχή και όταν τους χρειάστηκα δεν ήτανε εκεί. Αχ Θεέ μου τι θα κάνω άλλο δεν το μπορώ το σώμα μου να βάζω γέφυρα στο γκρεμό θ' απλώσει τα φτερά του δεν θα με λυπηθεί και θα με αποθέσει σε νέα φυλακή μετά θα με αφήσει μόνη μου να θρηνώ που πάλι δεν κατάφερα να του αντισταθώ είναι θεός αυτός δεν είναι μουσικός τις τέχνες δεν γνωρίζει του άνεμου ο γιος. Αχ Θεέ μου τί θα κάνω πώς θα απεμπλακώ δεν θέλω να πεθάνω όταν τον ξαναδώ οι έρωτες με διέλυσαν μου φάγαν τη ζωή κι ακόμα τώρα βρίσκομαι μονάχα στην αρχή ανέχομαι τα πάντα πατάω στο κενό κοντεύω τα τριάντα κι ακόμα είμαι δω θα το ομολογήσω πως άλλο δεν μπορώ νεκρό θα τον θρηνήσω και θα ελευθερωθώ. Edited March 30, 2019 by Η ωραία κοιμωμένη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts