Jo jo Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ειναι κάποιοι συγγραφείς από ξενη αστυνόμικη λογοτεχνία από τους οποίους ψαχνω να βρω τα βιβλία τους τα οποία έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά. βρίσκω αρκετά βιβλία τους αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν κι άλλα.Αυτο που ζητάω είναι αν κάποιος ξέρει την βιβλιογραφία από τους παρακάτω να με βοηθήσει ώστε να είμαι σίγουρος ότι τα έχω διαβάσει όλα. Οι συγγραφείς ειναι 1)David Morrell 2)Michael Connelly 3)John Connolly 4) Jeffrey Archer 5)Robert Ludlum 6)Kathrin Neville 7)Tomas Harris Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 (edited) Καλώς τον! Βιβλιονέτ και Πολιτεία θα έλεγα ότι παρέχουν τις πιο έγκυρες πληροφορίες. Οχτώ, ίσως και εννιά στα δέκα μεταφρασμένα θα αναφέρονται εκεί. Το πολύ- πολύ να μην υπάρχει κάποιο που έχει κυκλοφορήσει παλιά, πριν από το '80. Γκούγκλαρε αυτό που θέλεις και με τα δύο. Π.χ. David Morrell biblionet,- David Morrell politeia, Michael Connelly biblionet,- Michael Connelly politeia κλπ. Και ίσως να ανακαλύψεις ένα- δύο βιβλία που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Εμένα πάντως μου έτυχε με μερικούς συγγραφείς που με ενδιέφεραν Edited March 31, 2019 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo jo Posted March 31, 2019 Author Share Posted March 31, 2019 Ευχαριστώ πολύ . Αυτό κάνω όλη μέρα απλά είπα μήπως κάποιος εδώ μέσα είχε την πληροφορία και δεν θα μου φύγει κάποιο βιβλίο . Σε κάποια φάση θα ανεβάσω εδώ όσα βρήκα μήπως μου φεύγει κάποιο 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jo jo Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 (edited) David Morrell Αίμα 1972 Η αδελφότητα του Ρόδου 1984 Η αδελφότητα των δολοφόνων 1985 Η αδελφότητα της ομίχλης και του σκότους 1987 Το πέμπτο επάγγελμα 1990 Η αδελφότητα της φωτιάς 1991 Με πλαστή ταυτότητα 1993 Έκτακτα μέτρα 1994 Ολική απόρριψη 1996 Διπλό είδωλο 1998 Το πορτραίτο της Σιένα 2000 Οκτώ ώρες 2005 αυτά βρήκα από Morrell . Αν κάποιος ξέρει κανένα άλλο συμπληρώνει . Πάντως έχει γράψει αρκετά βιβλία ακόμα και μου κάνει εντύπωση που έχουν μεταφραστεί τόσα λίγα . Έχω βρει και αρκετά από τους άλλους αλλά συνεχίζω την έρευνα . Edited April 5, 2019 by BladeRunner Αλλαγή γραμματοσειράς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts