Mournblade Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Σ' ευχαριστώ πολύ Κοσμά @gismofbi , τόσο για τη στήριξη, όσο και για την εμπιστοσύνη. Με τιμούν τα λόγια σου! Σου εύχομαι κι εγώ ό,τι καλύτερο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Πολλά,πολλά μπράβο Γρήγόρη! Και πολλές ακόμα εκδόσεις εύχομαι και να το δούμε κσι σε διεθνή έκδοση! 👍🤘👏 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Σ' ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου, να είσαι καλά! Ξέρω πως παρά την καθημερινή μου παρουσία στο φόρουμ (πάντα ρίχνω μια ματιά τι παίζει) έχω ''εξαφανιστεί'', μιας και ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος που διαθέτω μοιράζεται στη συγγραφή, στο διάβασμα, στα κοινωνικά δίκτυα και στη lefalok.gr , όμως δεν ξεχνώ τις ρίζες μου. Η δική σας στήριξη -η φιλία σας πάνω απ' όλα- ήταν και είναι πολύτιμη για μένα, και ήξερα πως θα χαρείτε με το νέο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 (edited) Το Ταξίδι τελειώνει... Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που ξεκίνησα να γράφω αυτή την ιστορία... Edited December 21, 2023 by Mournblade 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted January 11 Share Posted January 11 Μιας κι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε πια, νομίζω επιβάλλεται να αναρτήσω μια πραγματική φωτογραφία στο φόρουμ που έκανα τα πρώτα μου συγγραφικά βήματα, όπου γνώρισα, έστω και διαδικτυακά, πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, η κουβέντα και η αλληλεπίδραση που είχαμε, η φιλία τολμώ να πω, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 11 Author Share Posted January 11 Πολλά συγχαρητήρια φίλε Γρηγόρη, καλοτάξιδο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted January 11 Share Posted January 11 Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου, για όλα! ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted January 12 Share Posted January 12 Πολλα,πολλά μπράβο Γρηγόρη! Καλοτάξιδο να είναι και το τρίτο βιβλίο φίλε μου!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted January 12 Share Posted January 12 Σ' ευχαριστώ Δημήτρη μου, να είσαι καλά! Ξέρεις, τώρα που αυτός ο κύκλος έκλεισε ο νους τρέχει σε νοσταλγικά μονοπάτια, οπότε είπα ας πω κι ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, για χάρη των παλιών καιρών! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon Posted April 11 Share Posted April 11 Ωπ, άργησα αλλά το πήρα χαμπάρι, επιτέλους. Θα επανέλθω! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted October 4 Share Posted October 4 Και μερικά όμορφα νέα: Μετά την Κόκκινη Αυγή, και ο Δρόμος της Εξορίας συνεχίζει το ταξίδι του στη Β' έκδοση. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts