Jump to content

Robocop (2014)


Unicron
 Share

Recommended Posts

 

Χθες βράδυ, έκανα τη μεγάλη βλακεία να κάτσω να δω στην τηλεόραση, για πρώτη φορά, το remake του Robocop. Δεν είχα διαβάσει τίποτα γι’ αυτό και δυστυχώς την πάτησα. Για τα καλά...

 

Δεν θα μακρηγορήσω, λέγοντας πως πολύ απλά η ταινία είναι ελεεινή και της αξίζει μια θέση στην καρότσα του Datsun του Ταμτάκου. Η υπόθεση της original ταινίας έχει βιαστεί από τα μάτια και δεν θυμίζει σε τίποτα το αριστούργημα του Verhoeven. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλα είναι πως δεν υπήρχε καμία απολύτως βίαιη σκηνή. Αν είναι ποτέ δυνατόν, να υπάρχει ταινία Robocop δίχως την περίφημη σκηνή που το προβληματικό ED-209 θερίζει στην κυριολεξία ένα γραβατωμένο στέλεχος της OCP. Όπως επίσης τη σκηνή που η συμμορία δολοφονεί εν ψυχρό τον αστυνομικό, γαζώνοντάς τον με τις καραμπίνες και διαμελίζει τα άκρα του. Θυμάμαι, όταν πρωτοείδα την ταινία Robocop, κάπου στις αρχές του 90, στον ANT1 ξεκινούσε μετά τις 11:30 (όπως οι τσόντες που είχαν τότε όλα τα κανάλια), ενώ η καινούρια είχε σήμανση για παιδιά άνω των 12 ετών! Όποιος είχε τη φαεινή ιδέα να αλλάξει το σενάριο και να αφαιρέσει όλες τις βίαιες σκηνές, μάλλον είναι εντελώς άσχετος από κινηματογράφο και δη Αμερικανικό.    

Edited by Dreamer
Προστέθηκε το trailer της ταινίας.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Robocop (2014)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..