RaspK Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Επίσης καλό μου φάνηκε το "Ghost in the Shell: Stand-Alone Complex" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Απλώς καλό ;;; Δέν το έχω βρεί ακόμα (σε dvix η mpg πάντα) !!! Όταν το πετύχω θα το σκίσω ..... Τι γνώμη έχετε για το "Saishuuheiki Kanojo" και το "Noir" ;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 To Noir είναι η χαρά της λεσβίας (το ξέρω υπερβάλω) όπου τα πάντα τα κάνουν γυναίκες και οι άντρες χαρακτήρες ζούνε το πολύ για 3 επεισόδια (και αν). Αν και περισσότερο σε αυτό με χάλασε η λογοκριμένη βία (τόσος κόσμος πεθαίνει, αλλά πουθενά αίμα). Είχε υπέροχη μουσική και πολύ καλό animation αλλά κάπου έχανε. Το εντάσω στην κατηγορία: "καλά anime που δε μου άρεσαν" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 ΛΟΛ .... Καλ anime που δεν μου αρεσαν, οραια κατηγορία !!! I'll give it a try παντως .... πρωτα θα δω το άλλο με το τεράστιο δύσκολο όνομα !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Απλώς καλό ;;;Δέν το έχω βρεί ακόμα (σε dvix η mpg πάντα) !!! Όταν το πετύχω θα το σκίσω ..... Δεν εννοούσα απλώς καλό, ίσα-ίσα που μου αρέσει πάρα πολύ. Τ' άλλα δεν τα έχω ξανακούσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Μου άρεσε πιο πολύ που το animation δεν ήταν τσαπατσούλικο και της αρπαχτής (όπως γίνεται πάντα με σειρές που προκύπτουν από ταινίες) αλλά δυστυχώς είδα μόνο ένα επεισόδιο που δεν ήταν αρκετό να με βάλει μέσα στην ιστορία... Παρόλ αυτά θα ήθελα και το υπόλοιπο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Αυτό κανονίζεται (μάλιστα, η σειρά είναι απλώς εξαίσια, αν δεν κολλήσεις στο πως και το γιατί θέλει να πει αυτό, «ενώ θα έπρεπε να λέει εκείνο!»). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Κάτσε, έχει δηλαδή σεναριακές τρύπες και ασυνέχειες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 (edited) Όχι, απλά πρέπει να μην αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι κακώς έκανε το έργο αυτήν την «κίνηση» εκεί ή ότι έτσι θα ήταν καλύτερα, και «τί θέλει να πει ο ποιητής;» Όταν κάνει κάποιες «παραβολές» με τις εικόνες του, ή σε βάζει σε ανησυχίες που θα προτιμούσαν κάποιοι να μην έχουν, ή θέτει το αμφίβολο αλλά πιθανό... Αυτό. Αλλιώς δε θα ήταν εξαίσια. Edited November 28, 2005 by RaspK FOG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Α, αυτό είναι όλο; Άλλο εξαιρετικό anime είναι το Basilisk, αν και δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Νομ΄ζιω είναι η ιστορία μιας φατρίας νίντζα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Είναι μια ιστορία δύο αντιμαχόμενων φατριών νίτζα (κάτι σα Ρωμαίος και Ιουλιέτα στην Ιαπωνία). Δε το έχω δει, αλλά από γνωστούς μου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts