Jump to content

A Quiet Place Part II (2021)


Φάντασμα
 Share

Recommended Posts

Μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οικογένεια Abbott αντιμετωπίζει τον τρόμο του έξω κόσμου. Αναγκασμένοι να τολμούν στο άγνωστο, συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν χρησιμοποιώντας τους ήχους δεν είναι η μόνη απειλή που κρύβεται πέρα από το μονοπάτι της άμμου.


Σκηνοθέτης:

John Krasinski Picture 👈 John Krasinski


Σεναριογράφοι:

Scott Beck (χαρακτήρες) 👉 Scott Beck Picture  Bryan Woods (χαρακτήρες) 👉 Bryan Woods Picture  John Krasinski 👉 John Krasinski Picture 


Ηθοποιοί:

 Emily Blunt 👉 Emily Blunt Picture   Millicent Simmonds 👉 Millicent Simmonds Picture  Cillian Murphy 👉 Cillian Murphy Picture   


Δείτε όλους τους ηθοποιούς που συμμετέχουν εδώ.

Edited by Spark
Προστέθηκε νέο trailer.
Link to comment
Share on other sites

Αν και αυτήν την ταινία ήθελα να την απολαύσω όπως και την πρώτη στην σκοτεινή αίθουσα, παρακαλάω να ανοίξει έστω ο τοπικός θερινός κινηματογράφος και να την δω εκεί! Το όλο σκηνικό της απουσίας ή όχι ήχου είχε δουλέψει απίστευτα καλά στην προβολή που είχα παρακολουθήσει. Υπήρχαν στιγμές που το κοινό είχε αποροφηθεί τόσο απο τα τεκταινόμενα που δεν άκουγες τον παραμικρό θόρυβο μέσα στην αίθουσα, ούτε καν το μασούλημα κάποιου σνακ. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Θερινος κινηματογράφος λοιπόν και "A Quiet Place 2". Την πρώτη ταινία την είχα απολαύσει στην σκοτεινή αίθουσα, αλλά το ίδιο έγινε και με την δεύτερη κάτω από το φως των αστεριών. Χωρίς να χρονοτριβώ, αν σας άρεσε η πρώτη ταινία το πιο πιθανό είναι ότι θα σας αρέσει και η δεύτερη. Συνεχίζει την ιστορία ακριβώς από εκεί που τελείωσε η πρώτη, αν και η αρχή της μας μεταφέρει στην Μέρα 1. Και είναι μια αρχή που "γραπώνει" τον θεατή και δεν τον αφήνει παρά μόνο όταν εμφανίζονται οι τίτλοι τέλους. Ένα τέλος που νομίζεις ότι ήρθε πολυ γρήγορα παρά τα σχεδόν 100 λεπτά διάρκειας που έχει η ταινία, αφού καταφέρνει ότι ακριβώς είχε καταφέρει και η πρώτη. Να "μεταφέρει" τον θεατή στον κόσμο της ταινίας και να τον κάνει να συμπάσχει με τους ήρωες και να αγωνιά για την τύχη τους, αναγκάζοντας τον να πάρει μέρος σε αυτό το παιχνίδι όπου ο ήχος ή η απουσία του είναι πραγματικά ζήτημα ζωής ή θανάτου. Υπέροχη ταινία που συνιστάται ανεπιφύλακτα!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..