Clerk1038 28 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 ΟΝΟΜΑ: Θηλιά ΕΙΔΟΣ: Δραματικό ΣΤΙΧΟΙ: 24 Θηλιά μου εσύ σε αρθρώσεις και άκρα σφίγγεις τι θες από ζητιάνο πως ζητάς ρουμπίνια και διαμάντια Άστρο ουρανού μαύρου μάτι κεραυνούς που στέλνεις στο χλωμό δέρμα της φθονερής ψυχής μου το εγκαταλελειμμένο και άπαθο που δεν κουρσεύτηκε ποτέ απ’ του πόθου τα χαϊδέματα Τώρα ζητάς να υψωθώ απάνω απ’ τον απέραντο ωκεανό της μοναξιάς και του καιρού να αδράξω το τιμόνι άλλος εγώ τυμβωρύχος μιας γενιάς ηλεκτρικής που μπρίζα προσκυνάει ορειχάλκινη λευκό ποθώντας στου νου την οθόνη στατικό να δει σημάδι Για να δικάσει τα παιδιά της τελευταίας μέρας ένοχα αυτά μέσα στο αίμα των αιώνων αγνός καιρός υποκριτών φυλή απατεώνων Νοσταλγικά το κορμί σου απαγγέλλω μούσα περαστική κάθε γωνιάς κάθε πλατείας πως με κερνάς σφηνάκια με νοθεία προσκυνητής ορκισμένος σε επιγραφή από νέον τη λήθη να κλαίει 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts