Jump to content

Βιβλίο αυτοβελτίωσης


vagelis1978
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις ολοκλήρωσα το πρώτο μου βιβλίο, που είναι βιβλίο αυτοβελτίωσης. Αυτό άλλωστε είναι το αντικείμενο που με ενδιαφέρει. Πραγματικά, έχω διαβάσει τόσα πολλά και εδώ μέσα, αλλά και παντού για την έκδοση, που έχω χαθεί. Τι πιστεύετε ότι θα ήταν το καλύτερο να κάνω; Να στείλω σε 2-3 εκδοτικούς που εκδίδουν τέτοια βιβλία ή να κοιτάξω την αυτοέκδοση; Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Μια αδιάκριτη λίγο ερώτηση. Ποια είναι η επαγγελματική σου ενασχόληση; Είναι κάτι σχετικό; Γιατί αν είναι και μπορείς να το στηρίξεις και έτσι πιστεύω ότι έχεις καλύτερη πιθανότητα με τους κλασσικούς εκδοτικούς οίκους.

Link to comment
Share on other sites

  • Management

Δοκίμασε Διόπτρα και Keybooks.

Αυτοέκδοση αν δεν έχεις να το προωθήσεις σε πελάτες σου μέσω παρουσιάσεων / ομιλιών / συνεδρίες κλπ δεν θα προχωρήσει εκτός αν το δίνεις δωρεάν ή θες να το κάνεις καθαρά για προσωπική ευχαρίστιση.

Όλα αυτά εφόσον θεωρήσουμε οτι σαν βιβλίο μπορεί να σταθεί και μιας και λες οτι είναι το πρώτο σου, θα έχει σίγουρα λάθη. Αν δεν το έχει δει κάποιο έμπειρο μάτι (επιμελητής κλπ) καλύτερα βγάζε το πχ σε blog λίγο λίγο να πάρεις feedback και μετά βλέπεις αν πραγματικά είναι για έκδοση.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..