MadnJim 2,341 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Όνομα Συγγραφέα: MadnJim Είδος ποιήματος: δραματικό Αριθμός Στίχων: 20 Σχόλια: ... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Τελειωμένη ψυχή Είν' η ανάσα βαριά κι ο αέρας κι αυτός παγωμένος όλα μοιάζουνε ξένα και εγώ ναυαγός ξεχασμένος έχει σβήσει ο ήλιος και ξανά ζεστασιά δε θα νιώσω ώσπου να' ρθει η ώρα κι η γλυκιά λυτρωσιά να τελειώσω Ένα σώμα μονάχο τελειωμένη ψυχή μες τον πόνο δίχως πλέον ελπίδα τάχα κάνει πως ζει για τον κόσμο Μα το μόνο που θέλω να μπορούσα ξανά να αγγίξω τα μακριά της μαλλιά και τα χείλη της να τα φιλήσω. Έχει αλλάξει ο ουρανός και η πλάση βουβή πια για μένα η καρδιά μου νεκρή τελειωμένη ψυχή όλα ξένα. By MadnJim Ιωάννινα 05Δεκ2020 2 μήνες μετά... 4 Quote Link to post Share on other sites
WILLIAM 6,634 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Φίλε μου σε έχω συνηθίσει σε πολύ πιο εύθυμα πράγματα και αυτό μου έπεσε βαρύ παρότι όπως πάντα ήσουν άψογος στη δουλειά σου. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ιρμάντα 5,364 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Όμορφο, ελπίζω να μην έχει ουδεμία μα ουδεμία σχέση με κάτι προσωπικό σου....Θλιβερό, λυπημένο, καψούρικο, θυμίζει στίχους τραγουδιών. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Spark 622 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Όταν το διάβασα μου θύμισε και εμένα στίχους από τραγούδι. Πολύ συναισθηματικό το ποίημα σου. Μου άρεσε πολύ. 👍 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts