MadnJim 2,341 Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Όνομα Συγγραφέα: MadnJim Είδος ποιήματος: δραματικό Αριθμός Στίχων: 22 Σχόλια: ... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Θέλω να 'ρθω κι εγώ Η καρδιά μου χτυπάει μα σαν να 'μαι νεκρός τριγυρνάω μοιάζει ξένο το σπίτι νιώθω τόσο κενός και πονάω. Θέλω να 'ρθω κι εγώ δε με νοιάζει άλλο πια δεν αντέχω είν' η κάθε στιγμή μια βαθιά μαχαιριά που δε σ' έχω. Να μην κλάψει κανείς αν γενναίος φανώ επιτέλους με χαρά μου να έρθουν μες το δράμα που ζω τίτλοι τέλους. Της ζωής μας τα χρόνια στο μυαλό μου βουβά κλαίνε μόνα να 'βρω ψάχνω δικιά σου έστω μια μυρωδιά, μια εικόνα. Μα μου λείπεις πολύ δε μπορώ μακριά άλλο να 'μαι σα κουφάρι μονάχος τη ζεστή σου αγκαλιά να θυμάμαι. Θέλω να 'ρθω κι εγώ, δεν ακούει κανείς εκεί πάνω;... By MadnJim 07Ιαν2021 3 μήνες μετά... Edited January 7 by MadnJim 3 Quote Link to post Share on other sites
Spark 622 Posted January 7 Share Posted January 7 Ωραίο δραματικό ποίημα, όπως και στο ποίημα Τελειωμένη ψυχή έτσι και εδώ το συναίσθημα ρέει άφθονο. Όταν το διάβασα μου θύμισε στίχους από τραγούδι. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Nick V. 117 Posted January 8 Share Posted January 8 πόσο μου λείπουν τα δυό σου τα μάτια που γείραν θλιμμένα και σβήσαν ο πόνος τους με πνίγει κι ο χρόνος δεν περνά κι είμαι μονάχος και ζω ρημαγμένος χωρίς να 'χω ελπίδα το ξέρω τίποτα δε φοβάμαι κι είν' όλα σκοτεινά 1 Quote Link to post Share on other sites
MadnJim 2,341 Posted January 11 Author Share Posted January 11 (edited) On 1/7/2021 at 11:33 PM, Spark said: Ωραίο δραματικό ποίημα, όπως και στο ποίημα Τελειωμένη ψυχή έτσι και εδώ το συναίσθημα ρέει άφθονο. Όταν το διάβασα μου θύμισε στίχους από τραγούδι. Κι έχεις δίκιο, Νίκο, όπως και το "Τελειωμένη ψυχή" έτσι και ετούτο εδώ δοκίμασέ τα με αυτό: Καραόκε. Edited January 11 by MadnJim 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts