Επισκέπτης Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 (edited) Έχω ολοκληρώσει μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας την οποία θα ήθελα να δημοσιεύσω στο φόρουμ για να την διαβάζουν μερικοί άνθρωποι και να ακούσω μερικές γνώμες πριν το εκδώσω. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η εκδοτική μου εταιρεία (Rbooks) ορίζει στο συμβόλαιο της ότι από την στιγμή που θα υπογράψω συμβόλαιο θα πρέπει εντός 7 ημερών να διαγράψω από το διαδίκτυο την ιστορία μου ώστε να μπορεί να την διαβάσει μόνο όποιος αγοράζει το βιβλίο. Μπορώ μήπως να δημοσιεύσω την ιστορία μου εδώ μέσα και όταν το κρίνω εγώ ότι θέλω να εκδοθεί να ζητήσω από τους συντονιστές να μου την διαγράψουν; Ευχαριστώ! Edited January 14, 2021 by Επισκέπτης 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ναι, μπορείς να ανεβάσεις την ιστορία σου και όποτε θελήσεις να την κατεβάσεις, θα κάνεις Report για να το ζητήσεις. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Επισκέπτης Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 21 minutes ago, Mesmer said: Ναι, μπορείς να ανεβάσεις την ιστορία σου και όποτε θελήσεις να την κατεβάσεις, θα κάνεις Report για να το ζητήσεις. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αυριο λογικα θα την δημοσιευσω στο φορουμ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts