Ιρμάντα Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 Ω πολύ με στεναχώρησες βρε Σπύρο....😶 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 Ξέρεις κάτι, @MadnJim, αν θέλεις γράψε μας ένα ποίημα. Όχι τόσο για το παιχνίδι, αλλά για το ξεμπλοκάρισμα. Ένα ποίημα, σοβαρό ή όχι, με μάτια που φοριούνται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 5, 2021 Author Share Posted April 5, 2021 @Elli Sketo, @MadnJim παίζει να ανεβάσετε οτιδήποτε μέχρι αύριο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 (edited) 21 hours ago, Ιρμάντα said: Ξέρεις κάτι, @MadnJim, αν θέλεις γράψε μας ένα ποίημα. Όχι τόσο για το παιχνίδι, αλλά για το ξεμπλοκάρισμα. Ένα ποίημα, σοβαρό ή όχι, με μάτια που φοριούνται. Οκέι! Spoiler Μάτια που φοριούνται Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται γι' αυτό σου λέω μάτια μου, τα μάτια σου να βάλεις κι ας είν' και μάτια ειδικά 'πό κείνα που φοριούνται από το προσωπάκι σου να μην τα ξαναβγάλεις. Δεν είναι, μάτια μου γλυκά, τα μάτια να τ' αφήνεις ματάκια μου, τα μάτια σου δεν μοιάζουν μ' άλλα μάτια τα μάτια σου είν' αλλιώτικα, τ' ανάβεις και τα σβήνεις να τα φυλάς, ματάκια μου, γιατ' είν' δικά σου μάτια. Κι άμα, ματάκια μου γλυκά, τόσο βαρύ το φέρεις να βγεις χωρίς τα μάτια σου, μάτια μου, να το κάψεις μπαστούνι πάρε, μάτια μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού θά 'βρεις μπρος σου, μάτια μου, λακούβα να σκοντάψεις. By MadnJim 05Απρ'21 Edited April 5, 2021 by MadnJim 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Hello, Να 'μαι και 'γω. Το ίδιο μου το βάσανο βαράει το βιολί μου - δεν κατάφερα να γράψω τίποτα. Κρίμα γιατί προσπαθώ καιρό τώρα να γράψω κάτι αλλά τίποτα δε μου αρέσει και καμία ιδέα δε με ιντριγκάρει αρκετά ώστε να την δουλέψω σε μία ιστορία. Nick θα διαβάσω ότι έγραψες μέσα στη βδομάδα και θα επανέλθω. Συγγνώμη που τα παρατάω έτσι. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 5, 2021 Author Share Posted April 5, 2021 Παιδιά πολύ με στεναχωρήσατε. Ούτως εχόντων δεν μπορούμε να τρέξουμε παιχνίδι με έναν μόνο παίκτη, αλλά ελπίζω να σχολιάσετε -να σχολιάσουμε- με προσοχή την ιστορία του! Δεν μου γλυτώνετε, θα σας κυνηγήσω ξανά μετά τον σουφουφιτικο διαγωνισμό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts