Jump to content

Αναγνωστικοί Στόχοι 2022


BladeRunner
 Share

Recommended Posts

  • BladeRunner pinned this topic

Ο βασικός μου στόχος για φέτος είναι να έχω καθαρό μυαλό για διάβασμα. Δύσκολοι καιροί, φάρος σωτηρίας το καλό βιβλίο και η ανάγνωση.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, yanni said:

Ο βασικός μου στόχος για φέτος είναι να έχω καθαρό μυαλό για διάβασμα. Δύσκολοι καιροί, φάρος σωτηρίας το καλό βιβλίο και η ανάγνωση.

Αυτό ακριβώς. Ζοριζόμαστε που ζοριζόμαστε μ' όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν χρειάζεται καθόλου να συμβαίνει το ίδιο και με το χόμπι μας. 1000 likes να είχα να τα έβαζα :)

Στόχος μου για φέτος είναι να διαβάσω γύρω στα 10 βιβλία που έχω, τα οποία έγιναν ταινίες. Να αδειάζει και λίγο ο χώρος στον σκληρό. 

Edited by Δημήτρης
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ πράγματι το κάνω μερικές φορές αυτό, να σκέφτομαι ότι θέλω να διαβάσω απλά και μόνο για να διαβάσω και να καταλήξω πιο γρήγορα στο τέλος ώστε να πιάσω το επόμενο. Όντως, σημασία έχει να απολαμβάνουμε την αναγνωστική διαδικασία. Παρόλ' αυτά θέτω έναν στόχο των 35-40 βιβλίων για να γίνει μία σύγκριση στο τέλος. Α, κι επιτέλους να διαβάσω τουλάχιστον 3 του Stephen King!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μετά από πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ σκέψη αποφάσισα ποιος θα είναι ο νέος μου αναγνωστικός στόχος για το 2022. Οπότε για  2022 θέτω ως κύριο στόχο να διαβάσω όσο το δυνατόν λιγότερα βιβλία και σε καμιά περίπτωση αυτά να μην ξεπεράσουν τα 50. Και όχι μόνο αυτό αλλά (και εδώ είναι το ποιο σημαντικό) αποφάσισα ότι για κάθε επιπλέον βιβλίο που θα διαβάσω μέσα στην χρονιά, θα τιμωρώ τον εαυτό μου τρώγοντας μια ολόκληρη πάστα σοκολατίνα (ή εναλλακτικά αν έχω ήδη πάρει πολλά κιλά) μια ολόκληρη σοκολάτα (δεν έχω αποφασίσει ακόμα την μάρκα). Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε μόνο στόχους αλλά και τις κατάλληλες ποινές όταν δεν τους πιάνουμε. Αυτά από εμένα.

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

50 με 60 βιβλία, αν δεν είναι όλα τούβλα, νομίζω είναι ένας εφικτός στόχος. 100 ή 180 με τίποτα αν και ομολογώ ότι αν δεν έγραφα θα διάβαζα περισσότερο. Οπότε λέω για 50 βιβλία φέτος και τα μισά περίπου δεν θα είναι μυθιστορήματα αλλά βιβλία που θα διαβάσω στην πορεία της έρευνας για κάποιο μυθιστόρημα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • BladeRunner unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..