Andkand Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) Ενημέρωση: - Σχολική εκδρομή [διήγημα], Στο λογοτεχνικό περιοδικό Στάχτες τχ.9 (Απρίλιος 2011) [Διαθέσιμο και στο sff.gr: http://community.sff.gr/topic/13251-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ae/] Edited May 3, 2011 by Deus Misereatur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 "Ο Ναός Των Χαμένων Ονείρων", ποιητική συλλογή, εκδόσεις Γαβριηλίδης. Μόλις κυκολοφόρησε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Δημοσίευση του διηγήματός "Στη σκοπιά" στο FantasyGate. Το κείμενο υπάρχει και στο SFF link:http://fantasia-portal.blogspot.com/2011/05/blog-post.html Παρόλο που δεν είναι και το καλύτερό μου κείμενο πρέπει να πω οτι η εικόνα που έβαλαν είναι πολύ ατμοσφαιρική, και νομίζω οτι προσθέτει μάλιστα στο διήγημα... Είναι το δεύτερο κείμενό μου που ανεβαίνει στο Fantasygate. Σε λίγο καιρό θα ανέβει και το τρίτο, το "Ελάττωμα". Και τα τρία κείμενα υπάρχουν και εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Ένα θέμα για να ανακοινώνουμε εκδόσεις έργων μας είτε σε βιβλία είτε σε περιοδικά είτε σε fanzines/e-zines. Χμμμ... μια και τυπικά με καλύπτει ο 'ορισμός', να δηλώσω ότι πρόσφατα έγινα συν-επιμελητής έκδοσης και συν-συγγραφέας κάποιων κεφαλαίων σε ένα βιβλίο επιστημονικού περιεχομένου. Δεν είναι ΣΦΦ αλλά είναι ΝΨΨ. Βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει, πριν το πάρει το ποτάμι Μπορείτε να διαβάσετε και κανένα προσωπικό profile, μπας και πάρετε καμιά ιδέα Αφού δεν αντέχετε άλλο, ΝΨΨ σημαίνει... Νευρολογία-Ψυχολογία-Ψυχιατρική 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Εγώ βρέθηκα αναμεσά σας μετά από μια κριτική που μου έκανε η Ευθυμία, νάναι καλά. Έχουν εκδοθεί δύο βιβλία μου. Nikola Tesla ο προμηθέας της 5ης λεωφόρου το 2006 απο τις εκδόσεις Ταλως Φ. Και 'Η Αλογόμυγα" το 2009 από τις εκδόσεις ΔΙΑΥΛΟΣ. Ελπίζω να μην εκλειφθεί ως ψώνισμα, μιας και σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσα έχουμε γράψει όλοι μας. Καλές εμπνεύσεις σε όλους 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Οι Ολύμπιοι εν δράσει στο Λογοτεχνικό Μπιστρό της Στέλλας. Η πρώτη φορά που έστειλα διήγημά μου σε e-zine και η πρώτη μου φορά που επιλέγεται διήγημά μου για δημοσίευση. Τελικά, έχει το γούστο του 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Επειδή καλό θα ήταν να υπάρχουν συγκεντρωμένες οι ανακοινώσεις των μελών, χωρίς να παρεμβάλλονται κάμποσες σελίδες συγχαρητηρίων κι ευχαριστιών, παρακαλώ αν θέλετε να συγχαρείτε κάποιον, προτιμήστε να το κάνετε με πμ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Επειδή καλό θα ήταν να υπάρχουν συγκεντρωμένες οι ανακοινώσεις των μελών, χωρίς να παρεμβάλλονται κάμποσες σελίδες συγχαρητηρίων κι ευχαριστιών, παρακαλώ αν θέλετε να συγχαρείτε κάποιον, προτιμήστε να το κάνετε με πμ. Προσυπογράφοντας τη σημείωση αυτή, να αναφέρω και σε αυτό το τόπικ, μιας και είναι το κατάλληλο, ότι το διήγημα "Έσχατοι Καιροί" δημοσιεύεται στο περιοδικό Πόρφυρας, από τον επόμενο μήνα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Ο Λτκ (με καμιαδυό μικρές αλλαγές) στο Λογοτεχνικό Μπιστρό της Στέλλας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Cool Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 http://issuu.com/larrycool/docs/larry_cool_-______________________________________?mode=window 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Το ποίημά μου "Το Φεγγάρι Έπεσε" στο περιοδικό Σοδειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoneforger Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 Έχω απασχολήσει τα φόρουμ ξανά ελέω άλλου πονήματος μού (Forge of Stones). Αυτή εδώ η συλλογή είναι διαμετρικά αντίθετη στο μέγεθος. Είναι 5 ιστορίες που δεν ξεπερνούν τις 15 χιλιάδες λέξεις. Ρίξτε μια ματιά και άν φαίνεται ενδιαφέρον, πείτε το μού εδώ και παντού άν γίνεται! Είναι γραμμένη στα Αγγλικά (υποθέτω κάποιοι θα δυσαρεστηθούν απο την εμμονή μού αυτή). Όπως πάντα, περιμένω υπομονετικά τα σχόλια όσων είναι αρκετά περιπετειώδεις. Μιά απο τις ιστορίες, Yar's Plume, ξεκίνησε εδώ, στο sff.gr! Σε μορφή e-book, διαθέσιμο από το Amazon και το Smashwords: Amazon.com Smashwords Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 25, 2011 Author Share Posted October 25, 2011 Μια μικρή ανακοίνωση: όταν κάποιο μέλος έχει να ανακοινώσει κάποια (αυτο)έκδοσή του, καλό είναι είτε να κάνει ένα ποστ εδώ, είτε να ανοίγει τόπικ στις ανακοινώσεις (που δεν προτείνεται). Η συζήτηση για το βιβλίο μπορεί να γίνει σε αντίστοιχο τόπικ για αυτό στο σχετικό υποφόρουμ (Ελληνικό φάνταζυ, Ελληνική ΕΦ, Ελληνικός Τρόμος). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Η ταπεινή συλλογή διηγημάτων μου, Παράδοξη Περιπέτεια, σε ηλεκτρονική μορφή(e-book): http://www.myebooks.gr/store/library/books/isbn978-960-9499-90-3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoneforger Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Απλά ήθελα να ανακοινώσω ότι η μικρή συλλογή με ιστορίες ΕΦ που ανέφερα πιο πάνω είναι δωρεάν απο σήμερα και για 5 ημέρες στο Amazon.com (και στα αντίστοιχα .co.uk, .de, .fr, .es, .it - όποιο σάς βολεύει). Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: www.amazon.com/Science-Fiction-Stories-Collection-ebook/dp/B005Z2S11S/ Επίσης μόλις κυκλοφόρησα και το βιβλίο που έγραψα τον Νοέμβριο στο NaNoWriMo (είδα και άλλα γνωστά ονόματα απο εδώ εκεί) με τον τίτλο Bobby on a Stick. Aυτό θα είναι δωρεάν (το ebook) από 15 Δεκεμβρίου ώς και τις 19 του μήνα: www.amazon.com/Bobby-on-a-stick-ebook/dp/B006I3GFO8/ Βγαίνει και σε paperback - απλά θα πάρει κανα δυό μέρες να εμφανιστεί στην ίδια σελίδα με το e-book Και καλές γιορτές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 http://www.vakxikon.gr/content/view/1103/5156/lang,el/ Το διήγημα μου, Νυχτερίδες, σε πρώτη δημοσίευση απο το Βακχικόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 http://fantasia-portal.blogspot.com/2012/03/blog-post_18.html Το διήγημα μου, Τ' αγκάθια μεγαλώνουν, σε πρώτη δημοσίευση, από την Πύλη του Φανταστικού! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Το ποίημα μου "Κύκλοι και θύμησες" βρίσκεται στην ανθολογία που προέκυψε από τον Γ' Παγκόσμιο Ποιητικό Διαγωνισμό της Αμφικτυονίας Ελληνισμού, με θέμα "Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο". Και ναι, για πρώτη φορά βλέπω το όνομά μου τυπωμένο!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Και ναι, επιτέλους βγήκε το 17ο τεύχος των "Συμπαντικών Διαδρομών" με το διήγημα μου "Ο Τέθριππος και οι Εισβολείς" που είχα στείλει στο διαγωνισμό "Εισβολή" παλιότερα. Τώρα που το ξαναείδα, μετά από περίπου δύο χρόνια, βλέπω ότι μερικά πράγματα θα τα έγραφα αλλιώς (πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε "ωρίμανση μου"), αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει. Αν το διαβάσει κάποιος, ας μου πει τη γνώμη του παρακαλώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Η ιστορία μου "Η μύγα" στο τεύχος του ΕΝΕΚΕΝ που κυκλοφορεί μέσα στον μήνα. Η ιστορία μου "Δημήτρης" στο τεύχος του Μανδραγόρα που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα. Μερικά ποιήματά μου στο Ποείν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 (edited) Τρεις δημοσιεύσεις σε έντυπα περιοδικά, εκ των οποίων και δύο κειμένων που υπάρχουν και εδώ, των -Το Ελάττωμα -Το σκοτάδι Επίσης το διήγημά μου "Ο δρομέας" πήρε μια διάκριση στον προηγούμενο διαγωνισμό του Eyelands. Edited April 14, 2012 by Iwannhs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namris Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Επειδή το στοιχειό της συγγραφής δε λέει να με αφήσει ήσυχο, είπα να σας ενημερώσω για το τελευταίο συγγραφικό μου έκτρωμα. Ονομάζεται «Ο Ερημίτης των Αθηνών» και αποτελείται από 3 μέρη. Η επίσημη ιστοσελίδα απ’ όπου μπορείτε να το κατεβάσετε είναι η εξής: https://sites.google.com/site/athenshermit/ Για την ώρα, είναι διαθέσιμο το 1ο μέρος. Στους προσεχείς μήνες, θ’ ανέβουν σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα. Θέλω να πιστεύω πως δε θα θεωρηθεί διαφήμιση το συγκεκριμένο topic, τη στιγμή που το μυθιστόρημα διατίθεται δωρεάν και δεν προέρχεται από κάποιο εκδοτικό οίκο. Ο μόνος λόγος που δεν το ανέβασα στη βιβλιοθήκη, είναι για να μην έχω άλλον ένα τόπο να συντηρώ, σε περίπτωση διορθώσεων. Καλή διασκέδαση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 (edited) Οι ανθολογίες τρόμου Unfinished Business (με το Inner Light) και Deals with the Devil (με το The Soul of Phil o'Donovan) Κυκλοφόρησαν εδώ και λίγες μέρες, σε paperback από το Amazon.co.uk Edited April 26, 2012 by DinMacXanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Δημοσίευση του διηγήματός μου "Μια νεανική ιδέα" στο 23ο τεύχος του περιοδικού Ένεκεν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kafka Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Μετά το Onestory, το διήγημα "Η προσπάθεια" (υπάρχει και στο sff.gr) δημοσιεύτηκε και σε ένα ακόμα ηλεκτρονικό περιοδικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts