Jump to content

Ανταλλαγές Σχολίων


Φάντασμα
 Share

Recommended Posts

Οι συγγραφείς σε αυτό το topic θα βάζουν αγγελίες για να ανταλλάσσουν σχόλια στις ιστορίες τους.

Παράδειγμα:

Συγγραφέας 1: Επιθυμώ σχόλια για την ιστορία [γράφω εδώ τον τίτλο της ιστορίας μου και βάζω Link].
Συγγραφέας 2: Εγώ θέλω σχόλια για την ιστορία [γράφω εδώ τον τίτλο της ιστορίας μου και βάζω Link] συμφωνείς;
Συγγραφέας 3: @Συγγραφέας 1 Εγώ θέλω σχόλια για την ιστορία [γράφω εδώ τον τίτλο της ιστορίας μου και βάζω Link] συμφωνείς;
Συγγραφέας 1: @Συγγραφέας 2 και @Συγγραφέας 3 Συμφωνώ. 


Για να αποφευχθούν μπερδέματα, οι συγγραφείς για να απαντήσουν σε ένα συγκεκριμένο μέλος στο topic μπορούν να χρησιμοποιούν το σύμβολο @ και έπειτα να γράφουν το όνομα του μέλους π.χ. @Ghost

*Στο topic με τίτλο "Εικονογραφημένος οδηγός χρήσης για το Sff.gr" μπορείτε να δείτε το 5ο σε σειρά βίντεο για το πως να βάλετε link που να παραπέμπει στην ιστορία σας.

Όταν ένας συγγραφέας θεωρήσει ότι έχει λάβει αρκετά σχόλια ή δεν επιθυμεί να συμμετέχει άλλο στην ανταλλαγή, ζητάει να κατέβει η αρχική του αγγελία. Στην συνέχεια, ένας διαχειριστής αναλαμβάνει να γράψει μέσα στο post της αγγελίας με έντονα κόκκινα γράμματα: «Η Αγγελία δεν ισχύει πλέον» ή «Η Αγγελία έχει λήξει» ή απλά να χρησιμοποιήσει την διακριτή διαγραφή (Strikethrough) σε όλο το κείμενο της αγγελίας.

 

Αρχική ιδέα: 
Nihilio

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα pinned this topic
  • 4 months later...

Αυτός εδώ είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να πάρουμε περισσότερα σχόλια στις ιστορίες μας και να ανταλλάξουμε ιδέες. Κάνω, λοιπόν, την αρχή, κι ελπίζω να τον χρησιμοποιήσουν περισσότεροι.

Θα ήθελα μερικά παραπάνω σχόλια στην παρακάτω ιστορία μου. Όποιος επιθυμεί να ανταλλάξουμε σχόλια, ας στείλει. Το διήγημα να έχει παρόμοιο μέγεθος, ως 3.000 λέξεις, σε οποιαδήποτε κατηγορία. Περιμένω τις ιστορίες σας!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Είναι ωραία αυτή η ιδέα για ανταλλαγές σχολίων. Τώρα, βέβαια, δεν ξέρω ποι@ θα ήθελε να ακούσει τα σχόλιά μου για την ιστορία τ@.. αλλά, εν πάση περιπτώσει, απ’ την πλευρά μου, θα με ενδιέφερε να ακούσω σχόλια για την παρακάτω ιστοριούλα, οπότε, όποι@ επιθυμεί ανταλλαγή, ας προτείνει ένα αντίστοιχο κείμενο (μέχρι 4000, ας πούμε -ή και πιο μεγάλο να είναι, θα τα βρούμε, πιστεύω).
 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..