Michalis Andreakos Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) Αριθμός Λέξεων: 1425 Η_πιο_όμορφη_μέρα.pdf Edited February 2, 2023 by Ghost Από την φόρμα των ιστοριών προστέθηκε το πεδίο "Αριθμός λέξεων". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Γεια σου, Μιχάλη και καλωσόρισες στις Βιβλιοθήκες του φόρουμ. Spoiler Η πιο όμορφη μέρα, λοιπόν, εξελίσσεται σε έναν πολύ αληθινό εφιάλτη. Η ρεαλιστική σκοπιά της ιστορίας, μιας και παρόμοιες ιστορίες κυκλοφορούν συνεχώς στα νέα, είναι αυτό που ανεβάζει την ένταση, περιμένοντας, ίσως, για μια ανατροπή που δεν έρχεται και νιώθεις πως αυτό σε... πνίγει. Η γλώσσα που χρησιμοποιείς είναι πολύ καλή για τον τρόπο που επιλέγεις να πεις την ιστορία σου, διατηρώντας την απόσταση από τους χαρακτήρες, ενώ παράλληλα αλλάζει χροιά όταν αλλάζει η οπτική γωνία. Ωστόσο, όσο τη διάβαζα σκεφτόμουν πόσο πιο αγωνιώδης θα ήταν αν ήταν γραμμένη σε πρώτο πρόσωπό. Αν θέλεις μπορείς να το δοκιμάσεις, ως άσκηση, να την ξαναγράψεις από τη σκοπιά του παλικαριού, και το σημείο όπου είναι μέσα στο φορτηγό να παριστάνει τον λιπόθυμο, ενώ έχει τις αισθήσεις του. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να ζήσουμε καλύτερα την αγωνία και τους φόβους του. Μου άρεσε ο τρόπος που προοικονομείται το τέλος από τη στάση των γονιών. Ναι, όντως, φαίνεται παράλογη αυτή η συμπεριφορά, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ σε εκείνο το σημείο, μα έλα που... Το σημείο στο αυτοκίνητο που η μία κοπέλα αρχίζει να αναλύει την ακριβή πορεία που θα ακολουθούσαν μου φάνηκε κάπως υπερβολικό. Αλλά συνεχίζοντας στην ιστορία φάνηκε πως είναι ένα χαρακτηριστικό της μεθοδικότητας της παράνοιάς της. Πολύ ωραίο touch. Βρήκα ένα ορθογραφικό: «Κίνηση πολλή». Στους διαλόγους δεν χρειάζεται να βάζεις και παύλα και εισαγωγικά. Επέλεξε ένα από τα δύο και είσαι οκ. Γενικά, ευχαριστήθηκα την ανάγνωση της ιστορίας σου. Μου θύμισε τότε που μιλούσα με μια κοπέλα από το ίντερνετ για πολύ καιρό κι ύστερα διέσχισε μια αρκετά μεγάλη απόσταση για να με συναντήσει. Το ένα έφερε το άλλο και να, τώρα έχουμε δυο παιδάκια. Καλή συνέχεια! Edited February 2, 2023 by Mesmer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts