Jump to content

Τζέφρι Άρτσερ (Jeffrey Archer)


Recommended Posts

Ο Τζέφρι Άρτσερ γεννήθηκε το 1940 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει διατελέσει μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων και αναπληρωτής πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος. Έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, "Ούτε δεκάρα παραπάνω", το 1974, όταν εγκατέλειψε τη βουλευτική του έδρα. Ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία του "Κάιν και Άβελ", που τον καθιέρωσε διεθνώς. Μέχρι σήμερα έχει γράψει συνολικά έντεκα μυθιστορήματα, τέσσερις συλλογές διηγημάτων και τρία θεατρικά έργα, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε είκοσι εφτά γλώσσες και οι συνολικές τους πωλήσεις ξεπερνούν τα 120 εκατομμύρια αντίτυπα σε 61 χώρες του κόσμου. Το 1992 έγινε μέλος της Βουλής των Λόρδων. Ο συγγραφέας ζει στο Λονδίνο και στο Κέμπριτζ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Η ιστοσελίδα του συγγραφέα: https://www.jeffreyarcher.com

Δείτε τα βιβλία του και διαβάστε κριτικές γι' αυτά, στο Goodreads.

Βιβλία του συγγραφέα που έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά:

01. Turn a Blind Eye - Κάνε τα στραβά μάτια (Bell, 2022)
02. Hidden in Plain Sight - Κρυμμένοι σε κοινή θέα (Bell, 2021)
03. Not A Penny More, Not A Penny Less - Ούτε δεκάρα παραπάνω (Bell, 2020)
04. A Prisoner of Birth - Αιχμάλωτος της τύχης (Bell, 2020), (Bell, 2009)
05. Nothing Ventured - Χωρίς ρίσκο (Bell, 2020)
06. Heads You Win - Κορόνα κερδίζεις (Bell, 2019)
07. This Was a Man - Στο λυκόφως της ζωής, Τα χρονικά των Κλίφτον (Bell, 2017)
08. Cometh the Hour - Όταν έρθει η ώρα (Bell, 2016)
09. Kane and Abel - Κάιν και Άβελ (Bell, 2016)
10. Mightier than the Sword - Η πένα και το ξίφος (Bell, 2015)
11. Be Careful What you Wish for - Πρόσεξε τι θα ευχηθείς (Bell, 2014)
12. Best Kept Secret - Το κρυμμένο μυστικό (Bell, 2014)
13. The Sins of the Father - Αμαρτίες πατέρων (Bell, 2013)
14. Only Time will Tell - Μόνο ο χρόνος θα δείξει (Bell, 2012)
15. Paths of Glory - Τα μονοπάτια της δόξας (Anubis, 2012)
16. Beyond Reasonable Doubt - Πέρα από κάθε λογική αμφιβολία (Δωδώνη, 2006)
17. False Impression - Το αίνιγμα του Βαν Γκογκ (Bell, 2006)
18. The Accused - Ο κατηγορούμενος (Δωδώνη, 2006)
19. Sons of Fortune - Οι γιοί του πεπρωμένου (Bell, 2004)
20. To Cut a Long Story Short - Με λίγα λόγια (Bell, 2001)
21. The Eleventh Commandment - Η ενδεκάτη εντολή (Bell, 1999)
22. Twelve Red Herrings - Δώδεκα τρόποι παραπλάνησης (Bell, 1996)
23. The Fourth Estate - Η Τέταρτη Εξουσία (Bell, 1996)
24. Honour Among Thieves - Μεταξύ κλεφτών ειλικρίνεια (Bell, 1994)
25. As The Crow Flies - Σε ευθεία γραμμή (Bell, 1991)
26. A Twist in the Tale - Παιχνιδίσματα (Bell, 1990)
27. A Matter of Honor - Ζήτημα τιμής (Bell, 1987)
28. First Among Equals - Πρώτος μεταξύ ίσων (Bell, 1985)

Πηγή: biblionet

Edited by BladeRunner
Προσθήκη τίτλων
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..