Jump to content

Σεμπάστιαν Φίτσεκ (Sebastian Fitzek)


yanni
 Share

Recommended Posts

72349.jpg.a6f3c4c8be9147ca97dbbfd85e96b138.jpg

Ο Σεμπάστιαν Φίτσεκ γεννήθηκε το 1971 στο Βερολίνο και είναι γνωστός ως ο κατεξοχήν σταρ των ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία έχοντας γράψει ως τώρα επτά bestsellers, μεταξύ των οποίων είναι τα "Der Augensammler" και "Der Augenjager". Έργα του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι τέσσερις γλώσσες, ενώ το τρίτο του μυθιστόρημα, "Das Kind", έγινε ταινία με διεθνή διανομή. www.sebastianfitzek.de

Πηγή: biblionet.gr

Link to comment
Share on other sites

b254377.jpg.39c6c562885ac72949f6a46dcaca028b.jpg

Το δέμα 

Άλλο ένα βιβλίο με εντυπωσιακό εξώφυλλο, κράχτης για τους περίεργους και τους άπειρους αναγνώστες! Σαν ιστορία δεν είναι κακή, περνάς ευχάριστα όσο τη διαβάζεις, απλά μετα από μερικές ημέρες την ξεχνάς!

Link to comment
Share on other sites

b241148.jpg.ba3e0b3b592a89906959ae997f1ca188.jpg

Το πείραμα 

Άλλο ένα ψυχολογικό θρίλερ από τον Fitzek, με τις ανάλογες δόσεις μυστηρίου και ανατροπών που χαρακτηρίζουν τα βιβλία του. Πρέπει να το διαβάσετε στα γρήγορα για να πιάσετε τον παλμό του. Μου άρεσε χωρίς να μου κάνει εντύπωση.

Link to comment
Share on other sites

b254376.jpg.f9de282421c23ef1894b3152145e022f.jpg

Ο τρόφιμος 

Ο πατέρας προκειμένου να μάθει τι απέγινε ο μικρός γιος του, θα κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να συναντήσει τον δολοφόνο μικρών παιδιών, που είναι ο κύριος ύποπτος της απαγωγής του γιού του. Ένα μεγάλο μπλέξιμο με ανελέητες συνέπειες δημιουργούν αυτό το ψυχολογικό θρίλερ.

Link to comment
Share on other sites

b276290.thumb.jpg.7ebb38e185f60edb9fd8aab8306bfc79.jpg

Το τελεσίγραφο

Ωραίος ο Fitzek, ένας απαίδευτος αναγνώστης θα ενθουσιαστεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το βιβλίο έχει καθαρά διεκπεραιωτικό χαρακτήρα.

Μία κλασική ιστορία ψυχολογικού θρίλερ, με πολλά εμπλεκόμενα πρόσωπα να την απαρτίζουν τα οποία αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Όλα βαίνουν στις τελευταίες σελίδες και η υπόθεση αποκτά νόημα.

Edited by Ghost
Το πλάτος της εικόνας έγινε 250px.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

   Πείραμα Μνήμης
   Ο Μαρκ Λούκας, ένας δικηγόρος, έχει μια ευτυχισμένη ζωή ως την ημέρα που ένα τροχαίο ατύχημα του κοστίζει την απώλεια της γυναίκας του που είναι έγκυος με το παιδί τους. Τώρα το μόνο που θέλει πλέον είναι να ξεχάσει. Αλλά αυτό ίσως να έχει γίνει και ο Μαρκ να βρίσκεται σε κίνδυνο.
   Ένα καλό θρίλερ που δυστυχώς δεν προσφέρει μια ικανοποιητική ολοκλήρωση αφήνοντας τον αναγνώστη όχι απογοητευμένο αλλά με την αίσθηση ότι δεν πήρε ό,τι του είχαν τάξει.

   Παρατήρησα επίσης ότι άργησε να έρθει στην Ελλάδα πολύ, ενώ είναι βιβλίο της πρώτης δεκαετίας του αιώνα, στην Ελλάδα κυκλοφόρησε μόλις το 2020.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..