Aggelos95 Posted September 6 Share Posted September 6 Αναζητώ βιβλία με θέμα το ταξίδι στο χρόνο παρόμοια με τα: Dr. Futurity και Do androids dream of electric sheep του Philip K. Dick, το A Sound of Thunder του Ray Bradbury , το The Time Machine και το A modern Utopia του H.G. Wells, το Foundation του Isaac Asimov και φυσικα το A brave new world του Aldous Huxley. Κατά προτίμηση λιγότερο από 500 σελίδες ("χάνομαι" στις πολλές σελίδες για κάποιο λόγο) , να μην έχουν υπερβολικές λεπτομέρειες μηχανολογικών/μηχανικών ορισμών, (όχι απαραίτητα παλιών συγγραφέων αλλά τους προτιμώ από τους καινούριους) , άμα έχουν μεταφερθεί και στον κινηματογράφο ακόμα καλύτερα (λατρεύω να βλέπω ταινίες βασισμένες σε βιβλία που διάβασα και να τα συγκρίνω μετά). Αυτά που ανέφερα τα έχω διαβάσει και μου άρεσαν πάρα πολύ αν και δεν είχαν όλα τις καλύτερες κριτικές, γενικά δε πιστεύω στις βαθμολογίες, η συγγραφή είναι πρώτα τέχνη και μετά επιστήμη, δε γίνεται να πεις απλά αντικειμενικά "αυτό δεν είναι ωραίο, δεν αξίζει τον χρόνο σου" , όλα είναι σχετικά και υποκειμενικά. Θα προτιμήσω να διαβάσω κάτι που θα μου γράψει ένας αναγνώστης εδώ και ας έχει πάρει κακή κριτική/βαθμολογία παρά ένα πασίγνωστο που απλά το βρίσκω σε λίστες βιβλίων στο διαδίκτυο. ΥΣ- κυρίως δανείζομαι από δημοτικές βιβλιοθήκες, σπάνια θα αγοράσω κάποιο βιβλίο οπότε, άμα μπορείτε, προτείνετε μου τίτλους γνωστών βιβλίων ή γνωστών συγγραφέων. Ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts