Jump to content

Αργύρης νέο μιθυστόρημα ΕΦ


Αργύρης
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Λέγομαι Αργύρης Χριστομάγνος.

Το καλοκαίρι ανακάλυψα το ιστολόγιό σας και το θεωρώ, απ' αυτά πού 'χω δει ως τώρα, έναν από τους πιο ποικίλους και πολυεπίπεδους τόπους για να ανοίξει κανείς τους ορίζοντές του. θα ήταν, λοιπόν, τιμή μου να γνωριστούμε. 

Μόλις ολοκλήρωσα ένα μυθιστόρημα, και θα ήθελα, πριν το εκδώσω, να δω πώς φαίνεται σε ανθρώπους που ξέρουν απ' αυτά. Τί θα μου προτείνατε να κάνω; Μπορώ να "ανεβάσω" εδώ κάποιες πρώτες σελίδες γι' αρχή;


Η υπόθεση έχει ως εξής:
Η Ζηνοβία Μακρή είναι 24, έξυπνη, πλούσια, και ορφανή απ' τα 13 της. Εργάζεται ως λογίστρια περιορισμένου VIP πελατολογίου ξένων χωρών, και διαμένει στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Πάσχει, όμως, από εφιάλτες, σποραδικές παραισθήσεις, και χάσματα μνήμης. Οι θετοί γονείς της, Αριστέα (ψυχίατρος) και Μιχάλης (καθηγητής), οι οποίοι εργάζονται σε ερευνητικό ίδρυμα, την βοηθούν να τα ξεπερνά με εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Η κυριότερη είναι ένα παιχνίδι μοναχικών ταξιδιών στο εξωτερικό, που έχουν την μορφή "αποστολών". Προ δύο ημερών, όμως, συνέβη κάτι συγκλονιστικό στην Ζηνοβία. Η Αριστέα της αποκάλυψε ότι, σε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν αληθινότατες αποστολές, και, μάλιστα, βοήθησαν να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Το ίδρυμα, ονόματι ΘΡΑΥΣΜΑ, είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που δρα για το κοινό καλό, πάνω απ' τον νόμο. Σήμερα, μόλις έχει βρεθεί στην αρχή μιας νέας αποστολής, της πιο σημαντικής απ' όλες. Δεσμεύτηκε να την ολοκληρώσει. Δυστυχώς, δεν ξεκίνησε καλά. Ένα νέο κενό μνήμης, την εμποδίζει να θυμηθεί πού βρίσκεται. Το χειρότερο: Απαγορεύεται να κάνει πίσω.


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον όποιο χρόνο μου διαθέσετε!

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Αργύρη και καλώς ήρθες στο sff.gr. 

Εννοείται ότι μπορείς να μοιραστείς μαζί μας οποιοδήποτε κείμενό σου, εφόσον δεν είναι αντίθετο στα "Guidelines" (ρίξε μία ματιά), το οποίο μπορείς να το ανεβάσεις στην "Βιβλιοθήκη", ανάλογα με το είδος. Θα μπορούσες να ανεβάσεις κάποια κεφάλαια από το μυθιστόρημά σου, με στόχο την κριτική και τις εντυπώσεις των μελών (απλά να σου υπενθυμίσω, ότι αρκετοί εκδοτικοί οίκοι θέλουν να είναι αδημοσίευτο το πρωτότυπο, αλλά μην ανησυχείς, σε κάθε περίπτωση μπορείς να ζητήσεις από τους Moderators να κατεβάσουν μετέπειτα τα κείμενά σου σε αυτή την περίπτωση). Καθαρά προσωπική μου άποψη, ναι μεν μπορείς να μοιραστείς κάποια κεφάλαια για να πάρεις ένα πρώτο feedback, αλλά αν σκέφτεσαι να προωθήσεις το μυθιστόρημά σου, ώστε να εκδοθεί, καλό θα ήταν να απευθυνθείς για την τελική του μορφή σε επαγγελματίες του είδους (επιμέλεια κλπ.) για ένα πιο άρτιο αποτέλεσμα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, Αρίστο. Σ' ευχαριστω, ναι το κείμενο είναι αδημοσίευτο. Ακομα κι αν δημοσιετεί κάποτε, δν εχω κανένα πρόβλημα να υπάρχει κι εδώ. Με τα guiddelines είμαι οκ, θεωρώ. Ο μόνος λόγος που είμαι εδώ είναι, όπως τό 'πες, να πάρω ένα feedback, και θα λάβω σοβαρά υπόψη ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχόλια μπει στον κόπο να μου κάνει κάποιος. Αν δεν βαριέστε να διαβάζετε, το ανεβάζω και ολόκληρο (είναι λίγο μεγαλούτσικο).

Σε ΥΠΕΡ!ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες!!! 

Λέω να ανεβάσω στη "Βιβλιοθήκη" τις 10 πρώτες σελίδες του αρχείου μου. Τί λες;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Είναι μια καλή ιδέα, ίσως όχι δέκα σελίδες, άλλά το πρώτο κεφάλαιο για να μπορεί ο αναγνώστης να σχηματίσει μια γνώμη.

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..