Jump to content

Anime Fansubs


TsukasaGr
 Share

Recommended Posts

Τολμώ να πω ότι κουφάθηκα λίγο με το ότι το θέμα θεωρείται no-no για το forum. Εννοώ, όλοι ξέρουμε ότι μάλλον τα "αυθεντικά DVD" που κυκλοφορούν στα Ελληνικά είναι παράνομα, και όχι τα fansubs, για τα οποία υπάρχει η γνωστή πολιτική ανοχής.

 

Μπορεί τώρα στην Αμερική να είναι λίγο περιτά μιας και βγαίνουν σχεδόν τα πάντα και φθηνά, αλλά στο Ελλάδα, που θα δούμε licenced anime στα 180 μας χρόνια, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα. Δεν μπορεί, όπως έχω πει επανηλλημένα, να χρεώνει ένα κατάστημα για ένα δισκάκι όσο έχει έξω όλη η σειρά. :(. Σόρυ, αλλά νο, σόρυ. Τα fansubs θα σας θυμήσω ότι δεν είναι ακριβώς παράνομα σε μια χώρα που δεν έχει κανείς το copyright γι'αυτά.

 

Don't get me wrong. Θα λάτρευα να αγοράζω αυθεντικά άνιμε, και πραγματικά το κάνω, αλλά όχι από το Ελλάδα, που θα μου μπει μέχρι τον λαιμό από τις τιμές. Πιστέψτε με, η Ελλάδα χρείαζεται τα fansubs αυτή τη στιγμή, όσο τα χρειαζότανε η Αμερική πριν όχι και τόσο πολλά χρόνια, για να γίνει αυτό που γίνεται τώρα με τα άνιμε εκεί: Να είναι δύναμη.

 

Just my two cents.

Edited by TsukasaGr
Link to comment
Share on other sites

Τα fansubs δεν απαγορεύονται. Υπάρχει και pinned topic για fansubs.

Link to comment
Share on other sites

Τα fansubs δεν απαγορεύονται. Υπάρχει και pinned topic για fansubs.

 

You are right, but there _is_ a locked topic about anime trading at the bottom of the forum, so I thought it was a no-go.

 

Αρκετά ενδιαφέρον λοιπόν. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα περι άνιμε, και δεν εννοώ το Akira, ας ρίξει ένα post. Και οι ανταλλαγές καλοδεχούμενες, φυσικά. :)

Link to comment
Share on other sites

Το Locked topic είναι επειδή είναι παράνομες αντιγραφές. Και απαγορεύεται να μιλάς για παράνομα downloads, αντιγραφές κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..