BladeRunner Posted Thursday at 04:00 PM Share Posted Thursday at 04:00 PM Συνάντηση. Οι εκδόσεις Gutenberg αυτές τις μέρες έχουν μια μεγάλη έκπτωση σε δέκα συγκεκριμένα βιβλία της λογοτεχνικής σειράς Aldina, ένα εκ των οποίων είναι αυτή η νουβέλα της Νατάσα Μπράουν. Γι' αυτό και την τσίμπησα, αλλιώς δεν νομίζω ότι θα έπεφτε ποτέ στα χέρια μου: Αποδείχτηκε ότι δεν θα έχανα και κάτι αν δεν την διάβαζα. Όλο μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα. Επιτηδευμένη γραφή, χωρίς βάθος και ουσία, χαοτική αφήγηση που στις εκατό σελίδες δεν με κέρδισε πουθενά, δεν ένιωσα τίποτα, ούτε για την αφηγήτρια ούτε γι' αυτά που προσπάθησε να πει η συγγραφέας, ό,τι κι αν ήταν αυτά. Μιλάει για τον ρατσισμό, τη φυλή, το φύλο, ποιος ξέρει και ποιος νοιάζεται, πολλή δηθενιά και από ουσία μηδέν. Οφείλω, βέβαια, να πω ότι κάποια κομμάτια εδώ κι εκεί μου άρεσαν, ή τέλος πάντων μου έκαναν μια κάποια εντύπωση, αλλά γενικά βρήκα το βιβλίο πολύ επιτηδευμένο και εκτός των γούστων μου. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, αυτό είναι όλο. -Μάρτιος 18. Μάικλ ΜακΝτάουελ - Blackwater I: Η Πλημμύρα (σελ. 224). 8.5/10 19. Μάικλ ΜακΝτάουελ - Blackwater II: Το Φράγμα (σελ. 222). 8.5/10 20. Νατάσα Μπράουν - Συνάντηση (σελ. 118). 4/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted Thursday at 05:30 PM Author Share Posted Thursday at 05:30 PM 1) Ωρόρα: Ιστορίες με θεούς και δαίμονες 3 (σελ 235) 2) Andrzej Sapkowski: Η τελευταία ευχή (σελ 375) 3) Andrzej Sapkowski: Το σπαθί του πεπρωμένου (σελ 447) 4) Andrzej Sapkowski: Το αίμα των ξωτικών (σελ 398) 5) Wilbur Smith: Σκοτάδι μέσα στο φως (σελ 250) 6) Dean Konntz: Όσα ξέρει η νύχτα (σελ 427) 7) Ωρόρα: Ιστορίες από παράξενους κόσμους (σελ 319) 8 Romain Gary: Ευρωπαϊκή θητεία (σελ 243) 9) Arthur Koestler: Το μηδέν και το άπειρο (σελ 341) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted Saturday at 09:18 PM Share Posted Saturday at 09:18 PM Παλιά ψυχή. Σχόλιο εδώ: Τι διαβάζετε από τρόμο; -Μάρτιος 18. Μάικλ ΜακΝτάουελ - Blackwater I: Η Πλημμύρα (σελ. 224). 8.5/10 19. Μάικλ ΜακΝτάουελ - Blackwater II: Το Φράγμα (σελ. 222). 8.5/10 20. Νατάσα Μπράουν - Συνάντηση (σελ. 118). 4/10 21. Σούζαν Μπάρκερ - Παλιά ψυχή (σελ. 420). 8.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted yesterday at 02:14 PM Share Posted yesterday at 02:14 PM 21. Παραδοξογράφοι. Όψιμη παραδοξογραφία. Τόμος 2 (σελ 285, Κάκτος 2015) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts