Ιρμάντα Posted February 18 Share Posted February 18 Γεια σας και πάλι, καλά μου! Δημοσιεύουμε τις ιστορίες για την ΣΑ #17 που βρίσκεται στο ποστ εδώ Έχετε χρόνο ως 8 Μαρτίου 2026 και κανένα όριο λέξεων, συμμετοχών, γενικώς κανένα όριο. Σας αγαπώ όλ@, περιμένω να δω τι θα σκαρφιστείτε!!! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted February 28 Share Posted February 28 Όνομα Συγγραφέα: Είδος: Μια αλλοπρόσαλλη ιστορία με ψήγματα τρόμου!!! Βία; Λίγη Σεξ;Καθόλου Αριθμός Λέξεων:700 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για την ΣΑ#17 Βαριέστε την ζωή σας? δεν ξέρετε τι να κάνετε και όταν έρχονται οι γιορτές θέλετε να αποδράσετε? Ε τότε έλατε μαζί μου γιάτι έχω συνάντηση στο σταυροδρόμι του δάσους με δύο γκάγκστερ...ναι καλά ακούσατε με δύο γκάγκστερ...στο παλιό έθιμο του ΝΒ!!!!!!!!!! ΝΤΟΎ ΒΑΚΟΎΛΑ.pdf 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted Wednesday at 11:08 AM Share Posted Wednesday at 11:08 AM (edited) Μια μικρή, σεμνή συμμετοχή 1000 λέξεων. Επέλεξα την ομάδα λέξεων Σαρακοστή. ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.docxΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.pdf Edited Wednesday at 11:10 AM by Roubiliana 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandy1dritsakou Posted Wednesday at 11:44 AM Share Posted Wednesday at 11:44 AM κατι αθωο, διαλεξα τη Σαρακοστη Η ΝΗΣΤΕΙΑ.docx 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted Wednesday at 05:23 PM Share Posted Wednesday at 05:23 PM On 3/1/2026 at 1:47 AM, B MOVIES said: Όνομα Συγγραφέα: Είδος: Μια αλλοπρόσαλλη ιστορία με ψήγματα τρόμου!!! Βία; Λίγη Σεξ;Καθόλου Αριθμός Λέξεων:700 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για την ΣΑ#17 Βαριέστε την ζωή σας? δεν ξέρετε τι να κάνετε και όταν έρχονται οι γιορτές θέλετε να αποδράσετε? Ε τότε έλατε μαζί μου γιάτι έχω συνάντηση στο σταυροδρόμι του δάσους με δύο γκάγκστερ...ναι καλά ακούσατε με δύο γκάγκστερ...στο παλιό έθιμο του ΝΒ!!!!!!!!!! ΝΤΟΎ ΒΑΚΟΎΛΑ.pdf 567.88 kB · 6 downloads Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Θα γινόταν καλύτερο αν η επιλογή στολής είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία. Τελικά το πτώμα έντυσαν; Γιατί; Δεν το κατάλαβα. Πάντως τα γραπτά σου γίνονται όλο κ καλύτερα. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted Thursday at 11:38 AM Share Posted Thursday at 11:38 AM 23 hours ago, sandy1dritsakou said: κατι αθωο, διαλεξα τη Σαρακοστη Η ΝΗΣΤΕΙΑ.docx 18.04 kB · 0 downloads Ω, πολύ καλό! Ανατριχιαστικό, με ωραία ατμόσφαιρα, ωραίος συνδυασμός αρχαίας και νέας θρησκείας. Το κόκκινο μπαλόνι που θυμίζει και λίγο Στίβεν Κινγκ. We all float down here. Από τα καλύτερά σου. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted yesterday at 02:00 AM Author Share Posted yesterday at 02:00 AM Τελευταία ημέρα η Κυριακή! Είναι κανείς κοντά στο να τελειώσει κάτι; Χρειάζεται κάποιος μια δυο μέρες ακόμη; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted yesterday at 05:27 PM Author Share Posted yesterday at 05:27 PM On 3/1/2026 at 1:47 AM, B MOVIES said: Όνομα Συγγραφέα: Είδος: Μια αλλοπρόσαλλη ιστορία με ψήγματα τρόμου!!! Βία; Λίγη Σεξ;Καθόλου Αριθμός Λέξεων:700 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για την ΣΑ#17 Βαριέστε την ζωή σας? δεν ξέρετε τι να κάνετε και όταν έρχονται οι γιορτές θέλετε να αποδράσετε? Ε τότε έλατε μαζί μου γιάτι έχω συνάντηση στο σταυροδρόμι του δάσους με δύο γκάγκστερ...ναι καλά ακούσατε με δύο γκάγκστερ...στο παλιό έθιμο του ΝΒ!!!!!!!!!! ΝΤΟΎ ΒΑΚΟΎΛΑ.pdf 567.88 kB · 7 downloads Περίεργη ιστορία ειλικρινά. Στα πρακτικά ζητήματα, θα ήθελα να ρωτήσω πώς στην ευχή το εγκληματικό ζεύγος υπέθεσε ότι δεν θα αποκαλυπτόταν ο ένοχος αν έντυναν το θύμα. Επίσης ακραίο το έθιμο της θυσίας....Βέβαια, η ιστορία διαθέτει - πρέπει να διαθέτει- εξωπραγμαιτκό στοιχείο, Οπότε, θα πρότεινα ένα δυο πράγματα πιο πολύ ως σχόλια για αναστοχασμό. Η παρουσίαση του αρχικού ζευγαριού δεν προσφέρει κάτι στην ιστορία. Προσωπικά πιο εντυπωσιασκό, τρομακτικό, αλλόκοτο θα μου φαινόταν να ανακάλυπταν ξαφνικά το τπώρμα του ευεργέτη του χωριού μασκαρεμένο με τα καρναβαλίστικά του. Θα προσέθετε μια πιο γκροτέσκα νότα αν έπαιζε ωστόσο κάποιο ρόλο το γεγονός ότι ο ήρωας κουτσαίνει. Άρα και όταν αναπαρίσταται το έθιμο, ο μασκαρεμένος με το μαχαίρι θα κουτσαίνει, σωστά; Θα μπορούσες να κάνεις την ιστορία ακόμη πιο σκοτεινή, ακόμη πιο γκροτέσκα. 'Εγραψα πιο πάνω ότι το έθιμο της θυσίας είναι ακραίο, υπερβολικό, ωστόσο όσο λιγότερο προσπαθείς να το εξηγήσεις, στην προκειμένη περίπτωση, τόσο καλύτερα. Το στυλ της ιστορίας το σηκώνει. Δεν χρειάζεται δηλαδή λογική και ακριβώς για αυτό το λόγο δεν ρειαζόταν κατά τη γνώμη μου όλο το πρώτο κομμάτι. Πάντως την ευχαριστήθηκα. Κυρίως το έθιμο. Θα έπρεπε ή θα μπορούσες να επικεντρώσεις εκεί, ίσως σε κάποια επόμενη προσπάθεια. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted yesterday at 05:43 PM Author Share Posted yesterday at 05:43 PM (edited) On 3/4/2026 at 1:44 PM, sandy1dritsakou said: κατι αθωο, διαλεξα τη Σαρακοστη Η ΝΗΣΤΕΙΑ.docx 18.04 kB · 1 download Τι ωραίο. Τι σκοτεινά ποιητικό. Έτσι μπράβο, Κυριακή. Ήθελα κι άλλο από αυτό. Κι άλλο τρόμο, κι άλλο παγανισμό. Κι άλλο ανεξήγητο. Κι άλλο για τον Εκείνο, που παίρνει κάτι μεγάλο αν δεν του δώσουν κάτι μικρό. Θα προτιμούσα, ίσως, να μην αναφέρεις καν το όνομα της λίμνης. Είναι τόσο αλλόκοτο που θα προτιμούσα κάτι τελείως ανώνυμο, ή χαμένο στα όρια του μύθου. Ανατριχιαστικό, θα μπορούσε να γίνει επεισόδιο σε σειρά τρόμου. Κάτι αθώο σου λέει... Edited yesterday at 05:46 PM by Ιρμάντα 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted yesterday at 06:07 PM Author Share Posted yesterday at 06:07 PM (edited) On 3/4/2026 at 1:08 PM, Roubiliana said: Μια μικρή, σεμνή συμμετοχή 1000 λέξεων. Επέλεξα την ομάδα λέξεων Σαρακοστή. ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.docx 25.55 kB · 1 download ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.pdf 338.9 kB · 0 downloads Άντε να σου διαβάσουν κάναν εξορκισμό, τι αίσχη είναι αυτά; Ποιος σε έβαλε να τα γράψεις;;;;; Ποια κολασμένη εμπνεύστηκε την άσκηση;;;; Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, με καλή χρήση των λέξεων και της θεματικής. Ήθελα κι άλλο όπως καταλαβαίνεις, όπως και με την Κυριακή. Νομίζω ότι μεταξύ σας υπάρχει άτυπος ανταγωνισμός, ποια θα το πρωτοτερματίσει. Σε καλό δρόμο είστε δεν μπορώ να πω. Μία η άλλη που λέμε. Στα τυπικά της ιστορίας, θεωρώ πως το ηθικό δίδαγμα εδώ -ή το ανήθικο δίδαγμα, δεν ξέρω- είναι πως όταν υπάρχει καταπίεση, σε μεγάλο βαθμό, γυρίζει καμιά φορά εντελώς μπούμερανγκ. Σαν ένα μπαλόνι που το πιέζεις από τη μία πλευρά και πρήζεται από την άλλη. Εγώ με την πρεσβυτέρα είμαι, μην νομίζεις. Καλά να τους κάνει. Edited yesterday at 06:11 PM by Ιρμάντα 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted yesterday at 07:54 PM Share Posted yesterday at 07:54 PM Καλησπέρα και από μένα! Λυμένα Μάγια.docx Λυμένα Μάγια.pdf 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Γεια σας παιδια τα διαβασα τα κειμενα, ολα πολυ ωραια, Βιβη τι να πω, απαιχτο!!!ταιριαζει απολυτα με το θεμα, χτυπας αδυναμα σημεια της θρησκειας που ολοι σκεφτομαστε, πολυ καλο, Αθανασιε, πολυ πρωτοτυπο φαινεται να το εψαξες, εισαι στα κεφια σου, Σαντυ το ιδιο, σκοτεινο και περιεκτικο το πας ποιο πολυ στον τρομο!!αυτα!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 18 hours ago, Αθανάσιος said: Καλησπέρα και από μένα! Λυμένα Μάγια.docx 12.03 kB · 1 download Λυμένα Μάγια.pdf 71.36 kB · 3 downloads Ωραία ιδέα να το κάνεις δυστοπία και μάλιστα δυστοπία με χάπι εντ. Μου αρέσουν τα χωρίσματα ανάμεσα στα κεφάλαια, το κάνουν ποιητικό. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts