Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Όνομα ΣυγγραφέαΚρίτων Γρηγοράκης
Είδος:  ιστορική φαντασία (με ψήγματα θρίλερ & κωμωδίας)
Βία; Όχι
Σεξ; και πάλι Όχι (εντάξει, έχει γυμνό!)
Αριθμός Λέξεων: 2460
Αυτοτελής; Ναι
ΣχόλιαΓια τον 64ο διαγωνισμό σύντομης ιστορίας.
ΑρχείοΗ μοίρα της ουράς.pdfΗ μοίρα της ουράς.docx

Edited by Shadow
Προστέθηκε στα σχόλια ότι η ιστορία συμμετέχει στον 64ο διαγωνισμό σύντομης ιστορίας.
  • Like 2
  • Roubiliana locked this topic
  • Shadow unlocked this topic
Posted

Μου αρεσε γιατι εχει και μια ιντριγκα και πολλα στοιχεια του υπερφυσικου, μου αρεσει μια ιστορια να ξεφευγει απο την πραγματικοτητα, αυτο με την σεχτα πιστευω πρεπει να το ψαξεις λιγο ποιο πολυ αλλα η ιστορια ειναι μια χαρα και δουλεμενη.

  • Thanks 1
  • 2 weeks later...
Posted

Καλημέρα Κρίτωνα!

Spoiler

Τι να πούμε για σένα βρε λεβέντη μου...

Κοσμοπλασία: Εξαίρετη κατά την ταπεινή μου άποψη. Πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβω αν ζούμε σε εναλλακτικό σύμπαν ή σε παλαιότερη εποχή, και ίσως να είναι λίγο το ένα, λίγο το άλλο τελικά. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι θεούς λάτρευαν επί Βενιζέλου, ή τι λατρεύουν τώρα, εδώ που τα λέμε...

Πλοκή: Επίσης πολύ ωραία. Μα τους έφαγε τσάμπα και βερεσέ η κατακαημένη; Μα γιατί; Και όταν λέμε σοκολάτες Παυλίδου τι εννοούμε; Τζοκόντα που τα κατάργησαν οι ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΙ????? Ωραία και η ιδέα της αλφαβητικής ονοματοδοσίας των ιερειών, ναι, πραγματικά περίμενα να δω τι θα είχες βάλει στο ψ.

Χαρακτήρες: Σωστά σκιαγραφημένοι. Ίσως υπερβολική η απόφαση της Χαριτίνης να αφήσει τα σοκολατάκια για τους δικούς της. Ελπίζω απλά να τους προλάβει. Και ίσως θα έπρεπε να της περάσει από το νου όταν αποκαλύπτονται και οι λοιπές ουρές. Τύπου, τι πήγα και έκανα, το φελέκι μου. Ίσως βέβαια και όχι, δεν είναι απαραίτητο. Επίσης η Βασιλική κρυβόταν επειδή ανακάλυπτε ότι της φυτρώνει επίσης ουρά; Αναρωτιέμαι αν θεώρησε ότι η Χαριτίνη την κόλλησε, ξέρω γω. Δεύτερες σκέψεις αυτά. 

Γλώσσα, Διάλογοι: Αξιοπρεπέστατη και αξιοπρεπέστατοι. Δύο μικρές ενστάσεις: Θα την απολάμβανα ακόμη περισσότερο αν είχε περισσότερο χρώμα εποχής. Το λέω επειδή ξέρω ότι το έχεις με αυτα. Και είχες μια φράση -δεν είμαι ζώο - ναι αλλά ίσως μετατρέπεσαι σε ένα- που μου φάνηκε κάπως αγγλισμός. Δεν είμαι ζώο - ίσως όμως γίνεσαι ζώο είναι νομίζω σωστότερα ελληνικά. 

Διεκπεραίωση: Η ιστορία πατάει άριστα στο θέμα της Σέχτας. Άρτια, με σωστούς ρυθμούς, χωρίς κενά. Μια πολύ απολαυστική ιστορία.

 

Πολλά συγχαρητήρια, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

  • Like 1
  • Thanks 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..