AnaDuMare Posted May 6 Posted May 6 Όνομα Συγγραφέα: AnaDuMare Είδος: Ψυχολογικού Τρόμου - Dark Fantasy Βία; Οχι Σεξ; Kinda Αριθμός Λέξεων: 2848 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για τον 64ο διαγωνισμό σύντομης ιστορίας - Γενικός Αρχείο: Η Ελαφίνα.docx 3 2 Quote
B MOVIES Posted May 12 Posted May 12 Πολυ καλο μου αρεσε και περισσοτερο το τελος που ειναι και ο θανατος της πρωταγωνιστριας. Ειναι μια περιγραφη μιας τελετης που κατα την αποψη μου εκει καταληγουν τετοιου ειδους τελετες, με εβαλε στο κλιμα την καταλληλη στιγμη και πιστευω οτι παιζει σωστα με τον υπερφυσικο τρομο, μου θυμισε επεισις και μια στιγμη απο μια ταινια του Δρακουλα το 1972 με τον Κριστοφερ Λι, μια χαρα. 1 Quote
AnaDuMare Posted May 13 Author Posted May 13 Thank youuuu @B MOVIES!!! Δεν έχω δει Δράκουλα (ξέρω, ντροπή μου!), το Eyes Wide Shut ήταν η συνειδητή επιρροή και όλα αυτά που κυκλοφορούν τώρα με τις τελετές που τρώνε μωρά κλπ. 1 Quote
Recommended Posts