Ιρμάντα Posted May 7 Posted May 7 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Ιρμάντα Είδος: Θρησκευτικός τρόμος Βία; Ναι Σεξ; Υπονοείται Αριθμός Λέξεων: 3151 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για τον 64ο διαγωνισμό σύντομης ιστορίας - Γενικός. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την περίπτωση της Μαριάμ Σουλακιώτου και του μοναστηριού της Παναγίας Πευκοβουνογιάτρισσας. Αρχείο: η κόλαση είναι πανηγύρι.docx Edited May 7 by Ιρμάντα 5 Quote
B MOVIES Posted May 12 Posted May 12 Πολυ καλο Ειρηνη και μου αρεσεις που βαζεις και πραγματικα στοιχεια και τοποθεσιες, καλογραμμενο και με ρυθμο, σε βαζει σιγα σιγα στην υποθεση και αυτο το καταλαβα. Μου αρεσε το υπερφυσικο στοιχειο που χρησιμοποιησες αλλα ξερεις τι γινετε στα πρωτα σταδια της ιστοριας μου εδωσε την εντυπωση οτι ναι με γινονται διαφορα αλλα ολα στη σφαιρα του πραγματικου, η γυναικα με τις καρφιτσες πολυ καλτ φιγουρα το ιδιο και ο αντρας, πολυ καλο, δεν ξερεις ισως σε καποιο μοναστηρι να συμβαινουν τετοια πραγματα!! 1 Quote
sandy1dritsakou Posted May 15 Posted May 15 κλασικο διηγημα τρομου, στην αρχη δεν του φαινεται, προχωρει κλιμακωτα. μ΄αρεσε πολυ. 1 Quote
Recommended Posts