torero13gr Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Καλημερα στην ομαδα. Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, μιας και δεν γνωριζω πως λειτουργούν οι εκδοτικοι. Εχω υπογράψει συμβολαιο με εκδοτικο για εκδοση του εργου μου στις 15 Μαΐου αλλα πέρασε η ημερομηνία. Και δεν ειναι οτι απλα πέρασε, δεν ξερω σε ποιο σταδιο βρίσκομαι. Έλαβα μια διόρθωση, έστειλα πίσω εκ νέου διόρθωση και απο τοτε σιγή ιχθύος. Εχω φτασει στο σημειο να στελνω μειλ ζητώντας το πιο απλό. Μια ενημέρωση...για οτιδήποτε. Ακομα και για καθυστέρηση, δεν με πειράζει. Αλλα νιωθω οτι με γραφει. Ετσι λειτουργούν ολοι οι εκδοτικοι? 1 Quote
Ιρμάντα Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Δεν θα πω όλοι....θα πω οι περισσότεροι. Συνέχεια τηλέφωνα, συνέχεια mails. Κάποια στιγμή θα λάβεις κάποια ενημέρωση, θετική ή μη θετική. Καλώς όρισες στο φόρουμ μας! 1 Quote
torero13gr Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Οχι για να παρω θετική απάντηση. Εχω υπογράψει ήδη συμβολαιο. Αλλα με καθυστερησε συμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση. Ηταν να εκδοθει 15 Μαΐου αλλα πέρασε και ακόμα δεν εχουμε κανει τα βασικά... επιμελεια, εξωφυλλο κτλ. Καλα δεν φοβούνται μην σπάσει καποιος το σύμβολαιο? Ή εχουν τόση αλαζονεία ποτ δεν το πιστεύουν καν? 1 Quote
Ιρμάντα Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Φοβάμαι πως δεν το πιστεύουν Απλά θα επιμείνεις μέχρι να αποφασίσουν να δώσουν κάποια απάντηση. Επίσης είναι σύνηθες να μην τηρούνται και οι ημερομηνίες δυστυχώς είτε έχεις υπογράψει είτε όχι. 1 Quote
torero13gr Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Κατάλαβα...μαλλον εισαι παθούσα. Αρα ούτε σεβασμό εχουν στο εργο του καθενός-και στον ιδιο- ούτε επαγγελματικα φέρονται. Το θέατρο του παραλόγου. Δεν πειράζει...αν δω οτι το παει για μηνα, ισως προχωρήσω σε διακοπή συμβολαιου γιατι καταντάει κοροιδια Quote
Recommended Posts