Catherine Kalaitzaki Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Καλημέρα σας! Ήθελα να ανοίξω ένα θέμα εδώ για να δω με τι σειρά ή πώς κάνετε εσείς την δημιουργία του κόσμου. Υπάρχει κάποιο site για βοήθεια (inspiration και ιδέες) ή τα κάνετε όλα από την φαντασία σας; Quote
Ιρμάντα Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Καλησπέρα. Ρίξε και μια ματιά στα άρθρα που υπάρχουν εδώ, και στο φόρουμ της Συγγραφής και στο φόρουμ της Μυθοπλασίας. Γενικά δεν υπάρχει μαγικό συντριβάνι ιδεών. Υπάρχουν τρόποι και τεχνικές όπου βοηθούν και θα βρεις κάποιες στα άρθρα που σου πρότεινα αλλά νομίζω πάνω από όλα θα σε βοηθήσει το διάβασμα. Ο δικός μου τρόπος για παράδειγμα είναι να ξεκινάω από την ιστορία και γύρω της να πλάθω τον κόσμο μου. Στις Βιβλιοθήκες επίσης του φόρουμ θα βρεις ιστορίες που μπορεί να σου φανούν ενδιαφέρουσες. Ρίξε μια ματιά στη συγγραφική άσκηση που τρέχει τώρα και δοκίμασέ τη αν θες καθώς δίνει κλειδιά έμπνευσης. Edited 11 hours ago by Ιρμάντα 1 Quote
Recommended Posts