Nienor Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Fantasy art by Jessica Galbreth Η κυρία είναι υπέροχη. Της έχω μεγάλη αδυναμία. Είναι σκοτεινή και μυστηριώδεις, φωτεινή και παραμυθένια, ανάλογα με το θέμα της. Αδυναμίες? Μερικές φορές τα πρόσωπα είναι λίγο παράταιρα με τη μαγεία, είναι πολύ ανθρώπινα δηλαδή, κι άλλες τα μέλη του σώματος είναι παιδικά. Εμένα αυτά μ’ αρέσουν εξίσου. Απόλαυσε την και συζητήστε ελεύθερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Ένα θα πω με απόλυτη βεβαιότητα: έχει ωραίες γραμμές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Eίναι όντως απόλαυση. Μάλιστα πήρα ένα βιβλίο τις προάλλες που έχει εικόνες της μέσα, και τα έργα της ήταν βασική αιτία που το πήρα. Κάνει απίστευτα κοστούμια και δίνει μια μοναδική παραμυθένια αίσθηση. Πραγματικά δεν χορταίνω να τα κοιτάζω και τώρα σίγουρα θα το "ξεκοκαλίσω" το site της! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Πραγματικα πολυ καλες δουλειες καθως εβλεπα την σελιδα βρηκα ακομα μια καλλιτεχνη εν ονοματι Nene Thomas ( http://www.nenethomas.com/index.shtml ) και οι δυο κυριες εχουν παρεμφερες στυλ και μπορω να πω οτι δημιουργουν μια πραγματικα μαγικη εικονα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Την ξέρω χρόνια, την ανακάλυψα όταν έψαχνα γενικά μανιωδώς για fantasy artwork. Μου αρέσει η θεματολογία και το παραμυθένιο της, μερικες φορές με χαλάει το εντελώς δισδιάστατό της, αλλά μετά ξανασκέφτομαι και καταλήγω στο ότι είναι ηθελημένο - προσδίδει κάτι από εικονογράφηση μαγικού βιβλίου, κάτι "παλιό". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixie Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Είναι πάρα πολύ ωραία τα έργα της! Ειδικά τα πιο σκοτεινά. Και σένα Nienor σε έχει πετύχει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Και σένα Nienor σε έχει πετύχει (χεχε, ναι σχεδόν πάντα δικά της άβαταρ βάζω) Λοιπόν, χαίρομαι πολύ που σας άρεσε, γιατί όντως είναι απόλαυση κάποια από αυτά που έχει μέσα. *Δείτε το μικρούλη δράκο του φεγγαριού* Η Νένε επίσης είναι πολύ καλή, αν και μάλλον είναι λίγο μικρότερη, επειδή ακριβώς έχει λιγότερα έργα στο πορτφόλιό της. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts