SpirosK Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Και λέγεται "The doctor's wife"! (Το προηγούμενο filler το κάναμε γαργάρα όλοι βλέπω ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Και λέγεται "The doctor's wife"! (Το προηγούμενο filler το κάναμε γαργάρα όλοι βλέπω ) Ναι, όπως και το περσινό 2ο επεισόδιο με τη διαστημική Χελώνα. Κάποια πράγματα καλύτερα να χάνονται στη σιωπή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 The Doctor's Wife. Ο Neil Gaiman παίρνει μια ιδέα από την πρώτη σαιζόν της κλασικής σειράς και την ξαναγράφει ελεύθερα. Πολύ έξυπνο επεισόδιο, ίσως έχει την καλύτερη ατάκα της σαιζόν, αλλά κάπου βαθιά μέσα μου δε με ενθουσίασε και δεν ξέρω το γιατί... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor who Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 (edited) ο Ρόρυ ξαναπέθανε αλλά μαντέψτε!!! είναι ζωντανός έστω και στο μυαλό της Έιμι εκτός και αν γίνεται για να "χτίσουν" κάποιο επισόδειο ή σαιζόν(!!!) γύρω απο αυτό το θέμα εδώ έχτισαν σαιζόν γύρω από το "bad wolf" Edited May 15, 2011 by doctor who Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 The rebel flesh. Πρώτο μέρος διπλού, ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα αλλά λίγο φορμουλαϊκή εκτέλεση. Μου θύμισε αρκετά κλασσικό Doctor Who, λόγω του αργού ρυθμού και των πολλών διαλόγων, καθώς και εξαιτίας του όλου "γκρίζου" ηθικού πλαισίου της ιστορίας. Το cliffhanger είναι εξαιρετικό, ενώ νομίζω ότι για πρώτη φορά ο Rory αντιμετωπίζεται ως companion και όχι ο Mr. Pond. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Catch-up και από μένα: 3ο: ε, χμ.... το ξέχασα ήδη... exterminate!!!! 4ο: εγώ το βρήκα πολύ συμπαθητικό πάντως κι ας μην άρεσε στους περισσότερους φίλους μου. Έξυπνο σχετικά, συμπαθητικοί διάλογοι, ωραία mind games Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor who Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) μου θημησε το genesis of the daleks σε καποια σημεια ο rory δεν σε αυτο το επισοδειο (1 σεινεχομενο (!!!) επεισοδιο οπου δεν πεθανε ο rory) [για να δουμε ποσα σεινεχομενα θα παει αυτη την φορα] ερωτησεις: τι σημαινει το eee by by gum? πως γραφεται το dale{c/k} με c ή k γιατι νομειζω το εγραψα λαθος ποιο πανω? Edited May 23, 2011 by doctor who Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Είδα και το 5ο: The Rebel Flesh Τυπικό επεισόδιο, εξαιρετικά τυπικό.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Γράφεται Dalek νομίζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor who Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Γράφεται Dalek νομίζω. εεεευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnPrime Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Στο 7ο επεισοδιο επιστρεφουν οι cybermen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Στο 7ο επεισοδιο επιστρεφουν οι cybermen! <irony mode on> Oh, Cliffhanger με αυτούς... how original... <irony mode off> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnPrime Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Eπισης και οι σιλουριαν(hungry earth-cold blood) επιστρεφουν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Στο 7ο επεισοδιο επιστρεφουν οι cybermen! Της παλιάς ή της νέας σειράς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnPrime Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Επιστρεφουν και οι sontarans.Μαλλον καποια μαχη θα γινει!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor who Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 ίσως η συμμαχία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 To The almost people ήταν ο ορισμός του μέτριου Dr Who επεισοδίου που είναι το δεύτερο μισό ιστορίας. Χειριζόταν έξυπνα την ιδέα του, είχε τα γνωστά διλήματα (αν και ξέρεις ότι στο τέλος όλοι θα ζήσουν καλά - το ίδιο πρόβλημα είχα και στο περσινό διπλό με τους silurians), ωραία ανάπτυξη χαρακτήρων, αλλά τελικά δεν ενθουσιάζε. Με εξαίρεση το τέλος, το οποίο και με έστειλε αδιάβαστο και να περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο Σάββατο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 A good man goes to war και mid-season finale, που όμως νομίζω ότι δε στάθηκε επάξια στην αρχή της σαιζόν. Επιτέλους παίρνουμε κάποιες απαντήσεις που περιμέναμε (πιο συγκεκριμένα: ποια είναι η River Song) αλλά η ένταση του επεισοδίου και οι καλές ιδεές του χάνονται στους πολλούς χαρακτήρες και τη βιαστική πλοκή. Και για κάποιο λόγο, μετά από 1,5 χρόνο, είδα επεισόδιο doctor who και δεν ανυπομονώ για τη συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 A good man goes to war και mid-season finale, που όμως νομίζω ότι δε στάθηκε επάξια στην αρχή της σαιζόν. Επιτέλους παίρνουμε κάποιες απαντήσεις που περιμέναμε (πιο συγκεκριμένα: ποια είναι η River Song) αλλά η ένταση του επεισοδίου και οι καλές ιδεές του χάνονται στους πολλούς χαρακτήρες και τη βιαστική πλοκή. Και για κάποιο λόγο, μετά από 1,5 χρόνο, είδα επεισόδιο doctor who και δεν ανυπομονώ για τη συνέχεια. Εμένα πάλι μου άρεσε απίστευτα.... (αλλά επίσης με τον τίτλο του επόμενου, δεν ανυπομονώ, filler μυρίζει). ΥΓ: Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο που η River Song είναι τόσο ψυχρή με τους γονείς της;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MountainRoot Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Ξεκίνησα την τελευταία σεζόν και είδα μαζί τα 1 και 2.... Τι απίστευτα πράγματα είναι αυτά που έγιναν.... Είχα μείνει απο το πρώτο λεπτό με το στόμα ανοιχτό. Νόμιζα πως αυτό ήταν το τέλος σεζόν και όχι μόνο η αρχή της. Spoiler Οσο για το κοριτσάκι νομίζω οτι είναι η κόρη της Ρορυ. Απλά όπως λέει και στο τέλος αστειευόμενη πως τόσο καιρό μέσα στο Tardis με όλα αυτά δεν ξέρει πως θα της βγει το παιδί. Οπότε για κάποιο λόγο (θα μάθουμε στο μέλλον) είναι το παιδί είτε Timelord κανονικός είτε κάτι υβριδικό. Αν και νομίζω οτι μπορούμε να πούμε πολλά σενάρια νομίζω ότι αυτό είναι το ποιο λογικό συμπέρασμα. Τωρα γιατί ήταν σε αυτόν τον χρόνο τι να πω....Δεν εχει μάθει τις δυνάμεις της και μπορεί και κάνει ότι θέλει? Ξέρω γω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 I must not...... spoil.... it..... Πάντως μάλλον εννοείς ΤΟΥ Ρόρυ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Προσοχή με τον κύριο Ποντ. Edited June 23, 2011 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 BTW, αυτή τη Δευτέρα έχει Meeting το"Greek Doctor Who / Torchwood FanClub (Facebook)" στο DaSein στις 18:30. To whom it may concern Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Απόψε ξεκινάει η 4η σαιζόν του Torchwood. Εχει τίτλο Miracle Day και οπως και η προηγούμενη θα εχει ενιαίο story arc και θα είναι 10 επεισόδεια. Guest stars ο John deLancie (ο γνωστος μας Q από το τρεκ) και η Nana visitor ( επισης γνωστη απο το τρεκ ως Κira Neris). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted July 9, 2011 Management Share Posted July 9, 2011 yes yes yes yessssssssss Μόλις τώρα το πήρα χαμπάρι και καταπληκτικά τα νέα και για τους 2 αγαπημένους guest stars. Ανυπομονώ να δω πως θα είναι τα νέα επεισόδια του Torchwood. 4th season Tochwood off you go ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts