Zaratoth Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Και μόλις βρήκα ένα ακόμα easter egg. Ή μήπως έχει σχέση με τη συνέχεια της ιστορίας; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 O Doctor ήταν πάντα μία σειρά για παιδιά και εντελώς φορμουλαϊκή. Το Listen δεν ήταν ένα τέτοιο επεισόδιο, Ήταν εντελώς ενήλικο, μακριά από τη φόρμουλα και κατάφερε κάτι που έχω καιρό να νιώσω όσο βλέπω τη σειρά: να εκπλαγώ. Από τα καλύτερα επεισόδια που είδαμε από το 2005 και δώθε, απλά όχι για κάποιον που θα πετύχει την σειρά τυχαία στην τηλεόραση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Όντως το προχθεσινό ήταν εκπληκτικό επεισόδιο (νταξ, Μόφατ, εγγύηση). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Άντε να δούμε, γιατί τα τρία πρώτα..... δεν..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Δηλώνω pumped up μέχρι στιγμής με όλα τα επεισόδια, αν και κάτι που φαίνεται ήδη, και το είχαν δηλώσει και νωρίτερα, είναι πως έχουν πιο stand alone ρόλο τα επεισόδια μεταξύ τους, που μου χαλάει λίγο τη ροή σε σχέση με προηγούμενες season. Περιμένουμε πάντως το επόμενο πως και πως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Το καλύτερο επεισόδιο της Season σήμερα για μένα. Περίεργη αρχή, γαμάτη εξέλιξη με ένα πολύ ωραίο twist στο τέλος. Και το επόμενο φαίνεται απλά τρελό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 To Mummy on the orient express συνεχιζει παντως το πιο ενηλικο και σκοτεινο κλίμα. Άγρια καφρίλα σε σημεια 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Κι εμένα με άρεσε (πολύ με άρεσε όμως!), αλλά μου λείπει λίγο το sense of continuity που είχαν οι προηγούμενες σεζόν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Κι εμένα με άρεσε (πολύ με άρεσε όμως!), αλλά μου λείπει λίγο το sense of continuity που είχαν οι προηγούμενες σεζόν...Εμενα παλι καθολου, μετα την 6η σαιζον... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Εμένα, πάλι, κυρίως μετά την 6η σεζόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Το Kill the Moon, ασχολίαστο, ήταν καλό μέχρι την τελική μούφα..... Το Mummy μου άρεσε και μένα ΠΑΡΑ πολύ, από την αρχή μέχρι το τέλος.... φριχτά ασύνδετη σεζόν όμως.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Το Kill the Moon το λάτρεψα μέχρι τέλους. Το Mummy μου φάνηκε αργό και βαρετό. Είχε κάποια καλά σημεία αλλά ήταν λίγο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Δεν έχω λόγια για το πόσο λάτρεψα το σημερινό επεισόδιο. Ανοίγουν νέοι δρόμοι για το μέλλον έτσι, κυρίως για την μετά-Capaldi εποχή. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Εμένα μου άρεσαν τα 9,10,11 πολύ. Πολύ καλό μετά από μια σεζόν αδιάφορη κατ'εμε..... Αλλά ποντάρω ότι το 12 θα είναι κλασική Μούφατ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Μας πέθανε πάλι ο Μόφατ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 Ήταν ωραίο και το φινάλε. Αναρωτιέμαι τι θα παιχτεί στο Christmas Special. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 To φινάλε δε με ξετρέλανε αλλά ήταν καλό. Καταπληκτική όμως ήταν η Missy εξαιρετική επιλογή και ηθοποιού αλλά και καλογραμμένη ως αντίβαρο στον Doctor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 To φινάλε δε με ξετρέλανε αλλά ήταν καλό. Καταπληκτική όμως ήταν η Missy εξαιρετική επιλογή και ηθοποιού αλλά και καλογραμμένη ως αντίβαρο στον Doctor Συμφωνώ 100% ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted September 23, 2015 Management Share Posted September 23, 2015 Άρχισε η season 9 του Doctor Who και φαίνεται δυνατή... BBC America’s Doctor Who Season 9 premiere delivered 2 million total viewers and 1.1M adults 18-49 in L+SD for its biggest season premiere ever, according to the network and Nielsen. source: http://deadline.com/2015/09/doctor-who-season-9-premiere-ratings-up-bbc-america-1201541705/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Τι να σου πω, εγώ είδα το πρώτο..... δε με ξετρέλανε.... μιεχ μιεχ κατάσταση.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Αν έχεις δει το Genesis of the Dalecks αποκτά άλλη σημασία το επεισόδιο. Ξοδεύει πολύ χρόνο για να φτάσει εκεί που πρέπει δυστυχώς και ξελιγωνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Ούτε το έχω δει, ούτε σκοπεύω, ούτε θα έπρεπε να είναι αναγκαίο να δω κάτι που γυρίστηκε 10-20-30 χρόνια πριν για να ευχαριστηθώ κάτι που γυριίστηκε τώρα. Αν έχεις δει το Genesis of the Dalecks αποκτά άλλη σημασία το επεισόδιο. Ξοδεύει πολύ χρόνο για να φτάσει εκεί που πρέπει δυστυχώς και ξελιγωνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Ούτε το έχω δει, ούτε σκοπεύω, ούτε θα έπρεπε να είναι αναγκαίο να δω κάτι που γυρίστηκε 10-20-30 χρόνια πριν για να ευχαριστηθώ κάτι που γυριίστηκε τώρα. Αν έχεις δει το Genesis of the Dalecks αποκτά άλλη σημασία το επεισόδιο. Ξοδεύει πολύ χρόνο για να φτάσει εκεί που πρέπει δυστυχώς και ξελιγωνει. Αν ήταν για οποιοδηποτε άλλο επεισόδιο θα συμφωνούσαν, αλλά το συγκεκριμένο βλέπεται ευχάριστα ακόμα και σήμερα, τόσο καλό είναι. ΥΓ: Επίσης δε σου έλεγα να το δεις γενικά μιλουσα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 9x02 Είτε εγώ έχω κουραστεί με το Μόφατ είτε ο Μόφατ έχει κουραστεί και η σειρά χρειάζεται ανανέωση. 2-3 καλές ιδέες και 5 έξυπνες ατάκες δε σώζουν το διπλό αυτό επεισόδιο και οι ανατροπές έχουν γίνει τόσες φορές που σχεδόν καταλήγουν κλισέ.΄Αλλά είχε τη σκηνή που η Clara προσπαθεί να επικοινωνήσει μέσα από τον Ντάλεκ που είναι ανατριχιαστικά καλή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted September 28, 2015 Management Share Posted September 28, 2015 Ναι καλή η σκηνή αυτή αν και γενικά πιστεύω οτι για season 9 καλά άρχισε. Ναι μερικά πράγματα κουράζουν αλλά δεν είναι και εύκολο να συνδυάζεις τόσα και πάλι να μην αυτοκτονούμε ως ψαγμένοι θεατές. Επίσης μην ξεχνάς οτι δεν είναι όλοι sf&f fans να ξέρουν τόσα πολλά για dr.who ώστε να τα θεωρούν κλισέ. Αναμένουμε τη συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts